155
-
#74 lehet hogy most lejáratom magam de 17 éves sőt lassan már 18 éves fejjel még elnézegetam a meséket sőt hétvégenként az ágyabn félig aludva is a mesék mennek!
sőt az animációs meséket mindig megnézem pl
Bogár élete1-2, Shrek 1-2, Szörny RT., stb -
Noodlee #73 Úgy írsz a HSZ számról, mintha lenne érte valami jutalom! -
Noodlee #72 Én szeretem a meséket, a lényeg, hogy élvezzem, de ezt nem tudom.
Az én haverom faterja is órákon át tudja nézni a Tom & Jerry-t, és fetreng a föhögéstől.
Nem állítom, hogy a mese/rajzfilm korfüggő, de ez max. 10 éves korig megy el. [Saját vélemény] -
#71 Atkamon , Noodle , smici
Olvassátok és értsétek! #65
Minek néztek be ha fikáztok , a moderátorok figyelmébe ajánlom ezt a terjedő spam histériát , sokan abból élnek minden új topicba benéznek és agyon fikázzák őket csak hogy gyűljön a hsz-ük! Ezér -
Noodlee #70 Nem tudom, hogy miért nem a gumiba nyitottad, mert ezt te sem gondolhatod komolyan... -
#69 Szerintem 5 éven felül! -
#68 uh, most hogy szünet volt megnéztem két részt unalmamban, és sztem ez 10 éven felül káros az emberre :C -
#67 szerettem, tegnap is megnéztem, de igazán nem hagyott mély nyomokat :o -
#66 :DD -
#65 Az RTL Klubbon most ment vagy megy nem tom , ezt is csak onnan hogy apám az 58 évével röhögve , élvezettel nézte mindennap kaja közbe és zaklatott volt ha nem nézhette , szal mindenki ki idota aki azt mondja korfügő , ez a rajzfilm aranyos , tény hogy én már nem nézem , más az érdeklődési köröm , de ami tény hogy jó , ez nem vitatárgya . Ez a rajzfilmsorozat nem tartalmaz trágár , obszcén szövegeket sőt sokszor még tanulságossak is . Csak ajánlani tudom -
#64 nem tud vki olyan oldal címet ahonnan le lehet tölteni részeket? -
Vegas #63 Akkor farsangon mért gumimacinak öltöztél be? -
#62 LOÁL, tényleg van egy ilyen rész! :D -
#61 kedvenc rajzfimem mindkettö -
#60 nem szerettem, valamiért irritáltak :o -
#59 nekem van kb 50 részem....magyar bár minőség nem a legjobb -
Prof William #58 Régen néztem én is!
Egy valamire emlékszem.
Találkoztak más gumimedvékkel, is akik valami ősi beavatási szertartás keretében ezt énekelték:
GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF! GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF! GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF!
Nemtom miért ez maradt meg bennem annyira... -
blackgamer #57 Gumimacik kijött dvd-n!
nekem nagyon kell! -
Verseghy #56 :D -
#55 még jó hogy nem hamupipőkét:P -
#54 lááál -
Verseghy #53 Én 6 éves koromba rendeltem egy csipet csapat kazettát, de csipke rozsikát küldtek -
Monoton #52 Én nem csípem az animet!!! -
#51 Animén nőttél fel? Mert a topik eddigi látogatóinak 90%-a biztos nem.
Amúgy meg respect anime, ghost in the shell, vampire hunter D, hellsing..
-
#50 én nem mondtam, hogy nézem de régen nagy kedvenc volt a csipet csapat és a gumi macik is bár akkor még nem is igen nyomták nálunk az animéket -
Kanál #49 magyarul nics meg valakinek a betétdal? -
Kouta #48 Miért az ilyen szar amerikai rajzfilmeket nézitek amikor az anime-oknak sokkal több mondanivalója van és értelmesebb dolgok vannak benne!!!!!????? Mondjuk Ízlések és Pofonok!! -
#47 pedig kéne :D -
#46 jah nagy kedvenc volt csak már nem emlészem rá fhuuuuu de rég volt -
#45 ja :) -
#44 Igen, csipet csapat a beszt, de gumimacik a második :P -
Monoton #43 Bakker én 1-et sem találok -
Monoton #42 -
#41 mért kell rögtön buzizni, azért mert nem tud zenélni nem biztos, hogy buzi!:D
vagy igen?:D -
ricky #40 a zenéje a BEST -
Monoton #39 Az is király: CSipet Csapat -
#38 Szerintem ez a leggázabb Walt Disney-éktől. Nekem a kedvencem a Chip & Dale volt, de kb 8 éve láttam utoljára részt belőle. -
#37 már azt sem tudom most vagyok 15 akkor enm tudom mikor :) -
#36 nem is 8 azthiszem :) -
#35 jaja ott tolják...:) ja és VHS-en rengeteg részem van 6 éves lehettek amikor nyomták! ;)