Gumimacik (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs éppen fagyott a rendszer
REAL MADRID
Andirea
REAL MADRID
Andirea
REAL MADRID
még 1 nap tudod biztonsági okok😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Szép és jó hogy regelte magát , de ha adnál egy reg nevet talán a kommunikáció is megvalósulhatna <#vigyor5>#vigyor5>
Én csak a végét láttam. 😞
REAL MADRID
Most lett vége. Jézusom, de rég nem láttam részeket belöle..
Nézem!!
REAL MADRID
Most RTL!!!!!!!!
Nahh regelte magát vela beszéljétek meg!!!
REAL MADRID
😊 mondd neki h közkívánatra kéne 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Nem adok képet!!! Képzeld el!
Nem akarok vele ennyire kitolni!
Nem akarok vele ennyire kitolni!
REAL MADRID
Nincs!!! De nem tudta hogy az én nevem alatt ír!!!
Elõször volt itt!_________ÉS UTOLJÁRA!!!!!!!!!!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Elõször volt itt!_________ÉS UTOLJÁRA!!!!!!!!!!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
REAL MADRID
😊 17
REAL MADRID
Ok! ne nézzetekhülyének hogy saját magamtól kérdezek!!
Csak az a hülye degenerált húgom írkál a topicba!!!
De felidegesített!!!
Csak az a hülye degenerált húgom írkál a topicba!!!
De felidegesített!!!
REAL MADRID
Helló monoton! Ezt az oldalt mégis kinek szántad?
REAL MADRID
kircsinõ 😊
Ezt mér nekem irtad ? Én pont azok ellen vagyok akik hirdetik a rajzfilmek korhatárát <#felkialtas>#felkialtas>
lehet hogy most lejáratom magam de 17 éves sõt lassan már 18 éves fejjel még elnézegetam a meséket sõt hétvégenként az ágyabn félig aludva is a mesék mennek!
sõt az animációs meséket mindig megnézem pl
Bogár élete1-2, Shrek 1-2, Szörny RT., stb <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
sõt az animációs meséket mindig megnézem pl
Bogár élete1-2, Shrek 1-2, Szörny RT., stb <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Úgy írsz a HSZ számról, mintha lenne érte valami jutalom!
Én szeretem a meséket, a lényeg, hogy élvezzem, de ezt nem tudom.
Az én haverom faterja is órákon át tudja nézni a Tom & Jerry-t, és fetreng a föhögéstõl.
Nem állítom, hogy a mese/rajzfilm korfüggõ, de ez max. 10 éves korig megy el.
Az én haverom faterja is órákon át tudja nézni a Tom & Jerry-t, és fetreng a föhögéstõl.
Nem állítom, hogy a mese/rajzfilm korfüggõ, de ez max. 10 éves korig megy el.
Atkamon , Noodle , smici <#banplz>#banplz>
Olvassátok és értsétek! #65
Minek néztek be ha fikáztok , a moderátorok figyelmébe ajánlom ezt a terjedõ spam histériát , sokan abból élnek minden új topicba benéznek és agyon fikázzák õket csak hogy gyûljön a hsz-ük! Ezér <#banplz>#banplz>
Olvassátok és értsétek! #65
Minek néztek be ha fikáztok , a moderátorok figyelmébe ajánlom ezt a terjedõ spam histériát , sokan abból élnek minden új topicba benéznek és agyon fikázzák õket csak hogy gyûljön a hsz-ük! Ezér <#banplz>#banplz>
Nem tudom, hogy miért nem a gumiba nyitottad, mert ezt te sem gondolhatod komolyan...
uh, most hogy szünet volt megnéztem két részt unalmamban, és sztem ez 10 éven felül káros az emberre :C
Úgy érzed nyomott vagy?
Az RTL Klubbon most ment vagy megy nem tom , ezt is csak onnan hogy apám az 58 évével röhögve , élvezettel nézte mindennap kaja közbe és zaklatott volt ha nem nézhette , szal mindenki ki idota aki azt mondja korfügõ , ez a rajzfilm aranyos , tény hogy én már nem nézem , más az érdeklõdési köröm , de ami tény hogy jó , ez nem vitatárgya . Ez a rajzfilmsorozat nem tartalmaz trágár , obszcén szövegeket sõt sokszor még tanulságossak is . Csak ajánlani tudom <#eljen>#eljen>
Akkor farsangon mért gumimacinak öltöztél be?
kedvenc rajzfimem mindkettö
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Régen néztem én is!
Egy valamire emlékszem.
Találkoztak más gumimedvékkel, is akik valami õsi beavatási szertartás keretében ezt énekelték:
GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF! GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF! GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF!
Nemtom miért ez maradt meg bennem annyira...
Egy valamire emlékszem.
Találkoztak más gumimedvékkel, is akik valami õsi beavatási szertartás keretében ezt énekelték:
GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF! GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF! GUMI SOKÁ LOKÁ UFFF!
Nemtom miért ez maradt meg bennem annyira...
Gumimacik kijött dvd-n!
nekem nagyon kell!
nekem nagyon kell!
😄