Van képünk hozzá: Silent Hill
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem tisztességes thriller lesz, hanem tisztességes horror lesz. Elvégre a Silent Hill túlélõhorror, ahogy a cikk elején is írják.
Az Álmosvölgy (Tim Burton a rendezõje, csakhogy félreértéseket elkerüljük) nagyon jó film, de nehogy már a Silent hillben poénkodjanak!
A Farkasok szövetségénél meg nem a rendezõvel volt a gond hanem a történettel (forgatókönyvel). A rendezõ szerintem kitett magáért. Bízom benne, hogy igazolni fog a Silent Hillel.
Az Álmosvölgy (Tim Burton a rendezõje, csakhogy félreértéseket elkerüljük) nagyon jó film, de nehogy már a Silent hillben poénkodjanak!
A Farkasok szövetségénél meg nem a rendezõvel volt a gond hanem a történettel (forgatókönyvel). A rendezõ szerintem kitett magáért. Bízom benne, hogy igazolni fog a Silent Hillel.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én drukkolok a filmnek, bár kétséges milyen jól tudják adaptáni?
Mert hát egy játékban izgalmas elhagyott városban tök egyedül bolyongani, nem tudva mi van a következõ sarok vagy ajtó mögött ... na de ezt nézni 90-120 percben? Igaz nekem a Számkivetett is tetszett 😊
Mert hát egy játékban izgalmas elhagyott városban tök egyedül bolyongani, nem tudva mi van a következõ sarok vagy ajtó mögött ... na de ezt nézni 90-120 percben? Igaz nekem a Számkivetett is tetszett 😊
Kb. 0,1xÁlmosvölgy legendája=Farkasok szövetsége. (Pedig az Álmosvölgy sem a legjobb filmek közé tartozik.)
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Nagyon cool és akciódús kaland-fantasy film. De nem thriller!!! EZ új mûfaj lesz a rendezõnek. Kiváncsi vagyok.
Igy van, Uwe Boll erre nem tudta rátenni a kezét, úgyhogy még bármi is lehet belõle. De a Farkasok szövetségét nem láttam. Az milyen volt?
Ezt nem Uwe Boll csinálja, úgyhogy még akármi lehet belõle. 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
szerintem ugyan arra a sorsra fog jutni mint az alone in the dark
kudarc, hatalmas bukás
kudarc, hatalmas bukás
Már alig várom mikor lesz ez már?Halálos Silent Hill rajongó vagyok,mindegyik részt végigjáctam már vagy ezerszer.Komoly fanatikus vagyok ám<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>