8
-
Hoz_Hun #8 Remélem nem tisztességes thriller lesz, hanem tisztességes horror lesz. Elvégre a Silent Hill túlélőhorror, ahogy a cikk elején is írják.
Az Álmosvölgy (Tim Burton a rendezője, csakhogy félreértéseket elkerüljük) nagyon jó film, de nehogy már a Silent hillben poénkodjanak!
A Farkasok szövetségénél meg nem a rendezővel volt a gond hanem a történettel (forgatókönyvel). A rendező szerintem kitett magáért. Bízom benne, hogy igazolni fog a Silent Hillel. -
Inquisitor #7 Én drukkolok a filmnek, bár kétséges milyen jól tudják adaptáni?
Mert hát egy játékban izgalmas elhagyott városban tök egyedül bolyongani, nem tudva mi van a következő sarok vagy ajtó mögött ... na de ezt nézni 90-120 percben? Igaz nekem a Számkivetett is tetszett :) -
Falatka2003 #6 Kb. 0,1xÁlmosvölgy legendája=Farkasok szövetsége. (Pedig az Álmosvölgy sem a legjobb filmek közé tartozik.) -
5i #5 Nagyon cool és akciódús kaland-fantasy film. De nem thriller!!! EZ új műfaj lesz a rendezőnek. Kiváncsi vagyok. -
látogató #4 Igy van, Uwe Boll erre nem tudta rátenni a kezét, úgyhogy még bármi is lehet belőle. De a Farkasok szövetségét nem láttam. Az milyen volt? -
#3 Ezt nem Uwe Boll csinálja, úgyhogy még akármi lehet belőle. :D -
Akuma #2 szerintem ugyan arra a sorsra fog jutni mint az alone in the dark
kudarc, hatalmas bukás -
Derapo #1 Már alig várom mikor lesz ez már?Halálos Silent Hill rajongó vagyok,mindegyik részt végigjáctam már vagy ezerszer.Komoly fanatikus vagyok ám