Három új mobilt mutatott be a Nokia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csaba070
Szép és gyönyörü, de kinek van rá péze...

Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB

Sziasztok!
Tisztelt Csinku!
Elmondanám neked, hogy a Nokia- nak vannak olyan gyárai (többek közt itt magyarországon is) amik heti több mint 2 millió!!!! alsó- közép kategóriás telót gyártanak le! Ezzel szemben az ilyen csúcskategóriás telókat elenyészõ mennyiségben gyártják!!! Az ilyen telók azért kellenek, mert üzletemberek is vannak a világon, és mobilmániások, és persze azért mert fejlõdni kell, hogy megõrizze vezetõ szerepét a mobilvilágban!
Munch
Nincs ilyen hogy "lopta" ...
Ne mondja már senki hogy nem jutott eszébe már a szanaszét hajtható telefon, TV a telón, meg ilyen egyéb fejlõdés szempontjából logikusnak tûnõ lépések. Motorola adta ki elõbb. Kész. És? Ez nem lopás. Olyan mintha CD lejátszót csak Philips gyárthatna. 😛

Motorola csak a gagyifonokat gyártja...

Ebben az évben növelte a piaci részesedését...

Ez minden csak nem szép. Lopni se tudnak rendesen. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Ezt az oldalra is nyitható kijelzõt is a motorolától lopta a nokia.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Miért kell ilyen Drága szart csinálni a 3210-es is azért volt sikeres mert olcsó volt és ahoz képest elég sokat tudott és még annál is többet kibírt, ezt kéne csinálni újra a Nokiának nem ezeket a drága szarokat mutogatni havonta. Utána sírnak hogy csöken a piaci részesedés fogyik a pénz satöbbi.
Amíg nem az egyszerû embernek csinálnak telefont addig ez így is marad, és már én is azt mondom hogy meg is érdemlik.

Munch
5110 rulz!!!

Manoi
NOKIA 6060 rulz! 😄
Nekem annál nem kell több! Arra ott van a Noti.

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Tyu nekem 1ik se jon be igy kinzetre. A tudas az mas teszta

Amúgy igen 😊 Nem tudtam, h megjelent már az új ilyen divat széria 😛

" Bár nem tudom, hogy miért hívják ezeket még telefonoknak 😛"

Ezek smartphone(okostelefon)ok. 😄

"nekem telefonálni elég lenne egy kicsi james bond-set szerû telefon"
ilyenre gondoltál?
7380

mienk így csicsázni telefon arra jó hogy telefonáljunk
ez olyan mint a kínai tudja de nem oylan jól !!!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jaja, En is Samsung V7800-at akartam, de csak Koreaban van. Szopas 😞

Ez az N80 nem is rossz. Bar nem szeretem az ilyen huzogatos nyitogatos telcsiket, de ez meg hatar eset.

Az N92-es nagyon nagyon korrektnek néz ki.

Hogy miért kell mindig anyázni a Nokiát, nem értem!
Mindig is Nokiám volt és csak 1 gond volt/van velük h. a kijelzõjük fél év után eszméletlen karcos tud lenni!Pedig nem dobálom vagy ilyesmi!<#szomoru2>
Mineeek aza hdv-b vevö meg 3 Mpixel... <#wow1>

<#nyes>
hehm....többe kerül nálunk egy telefon mint a havi fizetések... ez zuzós.. tudom tudom.. nem a telo drága... 😊
hát.. az a 3 MegaPixel is csak carl zeis-el jo... gondolj bele mikor a japánoknál már rág van volt. 5 megapixeles is.. söt... nem hiszem hogy csucsminöségük volt 😊)
azért a NOKIA most beleadott anyait apait.. ugy vettem észre 😊
Nah szépen halad a Nokia a fejlesztésekben 😊 Bár nem tudom, hogy miért hívják ezeket még telefonoknak 😛
Múltkor gondolkoztam rajta, hogy nekem telefonálni elég lenne egy kicsi james bond-set szerû telefon (helenne) se kijelzõ és télleg csak hang továbbítása. Persze a jövõben az is voip lesz, és a multimédiás cumóknak meg valami ilyesmit beszerezni 😊 Asszem szép jövõnek nézünk elébe ilyen szempontból.
Azon csodálkozom, hogy még senki nem jött anyázni, hogy minek a 3 megapixel, meg a hdv-b vevõ😄

N80 Rulz....mikor lessz nekem ilyenem <#rinya>
a mobilszolgáltatóknak nem üzlet ilyen marhadrága telókat árulni, mert nagyon sok támogatást kellene adni a felhasználóknak ahhoz, hogy meg is vegyék
szóval ezek inkább kártyafüggetlenként lesznek kaphatók az áruházakban

Hát....a szolgáltatok... <#gunyos1>
Igazad van!! mit kapni eddig az elmult N-series-böl?... hát...mindössze az N70-et....
meg a többit de a szolgáltatoknál csak egyett..
ez igencsak .... gáz.....semmit nem árulnak..
cement
ezek minden héten mutatnak be egy csomo uj telefont. persze Mo.-n ezeknek a tizedét se lehet a szolgáltatóknál kapni...

respect to the man in the ice cream van

az N90-rõl mi a véleményetek? //nekem egy hátrány van a szemem elött...hogy hatalmas felbontás..és csak 5,3cm-es kijelzö....ahoz képest...kicsi a kép mint amekkora a telo...
EGYETÉRTEK!!! a NOkia borzalmas volt nem is olyan régen....most ujra azt mondom hogy Nokiát vennék 😊 , veszek is... egyelllöre csak N90-et 😊))
HÁT... az N92 megdobogtatta a szivemet 😊)<#vigyor3>
Na, mondtam én a 13 éves uncsitesómnak, hogy nem sokáig felel majd meg neki az új telója - már hallom ahogy sír az anyjának a feltétlenül szükséges cseréért... <#mf1>
navégre.<#boxer>
NuCLEARScoRp
Minden relatív.. nekem kicsit egyenkinézetûek(Ázsiai beütésü) a Nokia legújabb telói.. bár kétségkívül szépek és ami még fontosabb hatalmas a tudásuk!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

CSOCSO
lol..amiota amcsiba vagyok nem latok mast csak gagyi es szar telokat... ez nagyon zsir tella
Munch
Hû nekem az elsõ kell vagy a harmadik. Ez igen menõ.

Egy csomó túldizájnolt szar után a Nokia úgy tûni újra visszatalált a helyes útra és végre újra szép telefonokat készít.

sweech
aztarohadt de ku..aszépek! Keeeeeellll!!!!!4 <#rinya>

miért ezek még nem elég jók neked? <#conf>

Alakul, még pár év és egész használható kütyük lesznek.

ill 92 😄
<#rinya><#rinya><#rinya> n72 szüp szüp...