38
-
#38 Szép és gyönyörü, de kinek van rá péze... -
Idefix #37 Sziasztok!
Tisztelt Csinku!
Elmondanám neked, hogy a Nokia- nak vannak olyan gyárai (többek közt itt magyarországon is) amik heti több mint 2 millió!!!! alsó- közép kategóriás telót gyártanak le! Ezzel szemben az ilyen csúcskategóriás telókat elenyésző mennyiségben gyártják!!! Az ilyen telók azért kellenek, mert üzletemberek is vannak a világon, és mobilmániások, és persze azért mert fejlődni kell, hogy megőrizze vezető szerepét a mobilvilágban! -
#36 Nincs ilyen hogy "lopta" ...
Ne mondja már senki hogy nem jutott eszébe már a szanaszét hajtható telefon, TV a telón, meg ilyen egyéb fejlődés szempontjából logikusnak tűnő lépések. Motorola adta ki előbb. Kész. És? Ez nem lopás. Olyan mintha CD lejátszót csak Philips gyárthatna. :P -
tehen_m #35 Motorola csak a gagyifonokat gyártja... -
tehen_m #34 Ebben az évben növelte a piaci részesedését... -
MacrosTheBlack #33 Ez minden csak nem szép. Lopni se tudnak rendesen. :) -
MacrosTheBlack #32 Ezt az oldalra is nyitható kijelzőt is a motorolától lopta a nokia. -
Csinku #31 Miért kell ilyen Drága szart csinálni a 3210-es is azért volt sikeres mert olcsó volt és ahoz képest elég sokat tudott és még annál is többet kibírt, ezt kéne csinálni újra a Nokiának nem ezeket a drága szarokat mutogatni havonta. Utána sírnak hogy csöken a piaci részesedés fogyik a pénz satöbbi.
Amíg nem az egyszerű embernek csinálnak telefont addig ez így is marad, és már én is azt mondom hogy meg is érdemlik. -
#30 5110 rulz!!! -
#29 NOKIA 6060 rulz! :D
Nekem annál nem kell több! Arra ott van a Noti. -
OMax #28 Tyu nekem 1ik se jon be igy kinzetre. A tudas az mas teszta -
Ratty #27 Amúgy igen :) Nem tudtam, h megjelent már az új ilyen divat széria :P -
tehen_m #26 " Bár nem tudom, hogy miért hívják ezeket még telefonoknak :P"
Ezek smartphone(okostelefon)ok. :D
"nekem telefonálni elég lenne egy kicsi james bond-set szerű telefon"
ilyenre gondoltál?
7380 -
Cat 02 #25 mienk így csicsázni telefon arra jó hogy telefonáljunk
ez olyan mint a kínai tudja de nem oylan jól !!! -
Lame #24 Jaja, En is Samsung V7800-at akartam, de csak Koreaban van. Szopas :(
Ez az N80 nem is rossz. Bar nem szeretem az ilyen huzogatos nyitogatos telcsiket, de ez meg hatar eset.
-
moha #23 Az N92-es nagyon nagyon korrektnek néz ki. -
Andrew01 #22 Hogy miért kell mindig anyázni a Nokiát, nem értem!
Mindig is Nokiám volt és csak 1 gond volt/van velük h. a kijelzőjük fél év után eszméletlen karcos tud lenni!Pedig nem dobálom vagy ilyesmi! -
pasy01 #21 Mineeek aza hdv-b vevö meg 3 Mpixel...
-
pasy01 #20 hehm....többe kerül nálunk egy telefon mint a havi fizetések... ez zuzós.. tudom tudom.. nem a telo drága... :)
hát.. az a 3 MegaPixel is csak carl zeis-el jo... gondolj bele mikor a japánoknál már rág van volt. 5 megapixeles is.. söt... nem hiszem hogy csucsminöségük volt :))
azért a NOKIA most beleadott anyait apait.. ugy vettem észre :) -
Ratty #19 Nah szépen halad a Nokia a fejlesztésekben :) Bár nem tudom, hogy miért hívják ezeket még telefonoknak :P
Múltkor gondolkoztam rajta, hogy nekem telefonálni elég lenne egy kicsi james bond-set szerű telefon (helenne) se kijelző és télleg csak hang továbbítása. Persze a jövőben az is voip lesz, és a multimédiás cumóknak meg valami ilyesmit beszerezni :) Asszem szép jövőnek nézünk elébe ilyen szempontból.
Azon csodálkozom, hogy még senki nem jött anyázni, hogy minek a 3 megapixel, meg a hdv-b vevő:D -
peca #18 N80 Rulz....mikor lessz nekem ilyenem -
Cat #17 a mobilszolgáltatóknak nem üzlet ilyen marhadrága telókat árulni, mert nagyon sok támogatást kellene adni a felhasználóknak ahhoz, hogy meg is vegyék
szóval ezek inkább kártyafüggetlenként lesznek kaphatók az áruházakban -
pasy01 #16 Hát....a szolgáltatok...
Igazad van!! mit kapni eddig az elmult N-series-böl?... hát...mindössze az N70-et....
meg a többit de a szolgáltatoknál csak egyett..
ez igencsak .... gáz.....semmit nem árulnak..
-
#15 ezek minden héten mutatnak be egy csomo uj telefont. persze Mo.-n ezeknek a tizedét se lehet a szolgáltatóknál kapni... -
pasy01 #14 az N90-ről mi a véleményetek? //nekem egy hátrány van a szemem elött...hogy hatalmas felbontás..és csak 5,3cm-es kijelzö....ahoz képest...kicsi a kép mint amekkora a telo... -
pasy01 #13 EGYETÉRTEK!!! a NOkia borzalmas volt nem is olyan régen....most ujra azt mondom hogy Nokiát vennék :) , veszek is... egyelllöre csak N90-et :))) -
pasy01 #12 HÁT... az N92 megdobogtatta a szivemet :)) -
M2 #11 Na, mondtam én a 13 éves uncsitesómnak, hogy nem sokáig felel majd meg neki az új telója - már hallom ahogy sír az anyjának a feltétlenül szükséges cseréért... -
Bedecs #10 navégre. -
#9 Minden relatív.. nekem kicsit egyenkinézetűek(Ázsiai beütésü) a Nokia legújabb telói.. bár kétségkívül szépek és ami még fontosabb hatalmas a tudásuk!! -
#8 lol..amiota amcsiba vagyok nem latok mast csak gagyi es szar telokat... ez nagyon zsir tella -
#7 Hű nekem az első kell vagy a harmadik. Ez igen menő. -
archkoven #6 Egy csomó túldizájnolt szar után a Nokia úgy tűni újra visszatalált a helyes útra és végre újra szép telefonokat készít. -
#5 aztarohadt de ku..aszépek! Keeeeeellll!!!!!4 -
FFX #4 miért ezek még nem elég jók neked? -
Zedas #3 Alakul, még pár év és egész használható kütyük lesznek. -
isM #2 ill 92 :D -
isM #1 n72 szüp szüp...