103
Fejlesztéshe emberek és ötletek kellenek!
-
deserthawk #103 Üdv mindenkinek !
Jelenleg előreláthatóan kb 5 hónapot itthon leszek van net korlátlanul és szeretném ujrakezdeni ami itt félben maradt ..Ha valakinek van kedve akk írjon erre a mail-re : [email protected]
Köszöntem és várok mindenkit!
UI: Időm van elég amennyi csak kell :):(...programozni sajnos elég gyengén de gyorsan tanulok ebben kérnék segítséget plus van lehetőségem honlapot nyitni ezt a szolgáltatóm álja fix ip-m is van ha kellene vmire . elsősorban Morpheusnak szolt mert láttam h gyengén érnek rá :( szal e-mail-on vagyok
Üdv: Phonyx
-
#102 Sehonnan nem lehet tölteni, a projekt leállt, de ezt a hivatalos oldal fórumában is közölték. [Link] (2009. január 21-i hozzászólás) -
Shark96 #101 Honnan lehet letölteni? -
blackgamer #100 hogy áll a dolog? -
#99 Pl lehetne az, hogy 1 perc alatt telik el 1 nap és az árnyékok is mozognának úgy, ahogy a nap megy meg éjszaka sötét lenne. -
#98 Helló!
Én benne lennék ebben a TT2 készítésben, de nem vagyok jártas a programozás terén, sőt semmit se tudok róla. -
#97 nincs igaza ? -
Morpeus #96 ha olyan vicces akkor folytasd te!!!!! -
#95 Komoly project volt :D:D:D -
#94 Kár érte
RIP (Rest In Peace, azaz Nyugodjék Békében)
Nem ti vagytok az első, és az utolsó csapat, aki kudarcot vallott. Nehéz dolog egy sok tagú csapat meg "véróka" programozó nélkül összehozni...
Amúgy ha valaki akarna vmit, inkább locomotion-t kéne átalakítani, hogy nagyobb pályákat kezeljen és hogy ne csak 16 féle ipar meg 224 jármű lehessen pályánként, és hogy iszonyat nagy pályák legyenek... -
Morpeus #93 Sajnálom -
Morpeus #92 Át kell adnom a projektet másnak. Az okok:
1.Egyre kevesebbszer jutok nethez.
2. Az én írányításom alatt nem halad semmi.
BElátom nem vagyok jó a vezetésre.
Aki akar jelentkezzen. Az a lényeg, hogy jól értesen a géphez és jól összet tudja a tartani a csapatot!
cím: [email protected]
-
#91 nemrég láttam, hogy az OpenTTD-hez készül a 32 bites patch, szóval az se lesz ronda hamarosan.
(nyomjuk itt a melóhelyen ezerrel ;)) -
Morpeus #90 Lesz belőle valami ahogy lesz időnk és nem lesz suli!!!! Egyébként nem lesznek benne valódi márkák de rá fogtok ismerni az IFÁra :D:D:D -
j4n3k #89 na lesz belőle valami? az 1-el sokat nyomtam a 486osomon régen :) remélem lesz belőle valami :) -
#88 Btx meg Bzmot mint mozdony ? -
#87 Járművekhez tipp:
mozdonyok ->M40, M44, MDMot, BTX, BZMot, V43, V46, V63, M61, M62 és még sok más
vagonok -> tartályvagon, konténerszállító vagon (ami mindent visz, csak konténerben), piros rövid távú utaskocsi, fülkés utaskocsi, utas/posta kocsi, IC kocsi aut. ajtókkal, BZ kocsi
teherkocsik -> Tatra, IFA W50 és L60, Liaz, MAN, Mercedes, Renault, KAMAZ, Ural (ezek ilyen nagy méretű teherkocsik, amik 2,5 m szélesek és platósak, és C kategóriás jogsi kell hozzájuk :D)
Fiat Ducato/Peugeot Boxer/Citroën Jumper, Opel Movano/Renault Master Opel Vivaro/Renault Traffic/Nissan Primastar, Ford Transit, Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, VW Transport 5., VW LT széria (LT28 vagy LT35), GAZ Daewoo Lublin, Pickupok (Toyota, Mazda, Mitshubishi, Nissan, Ford, Chevy, Dodge, Daewoo-FSO Roy vagy mi, ami egy platós polonez), nameg ®uk, Uaz, Barkas a korábbi időkre.
Buszok -> [IK=Ikarus] IK 211, IK 250, IK 255 IK 256, IK 260, IK 263, IK 266, IK 280, IK 282, IK 283, IK 284, IK 286, IK 293, IK 350, IK 366, IK 386, IK 391(E91), IK 392(E92) IK 394(E94)/394G, IK 395(E95), IK 396(E96), IK 397(E97), IK 398(E98), IK399(E99), IK 405, IK 410, IK 412, IK 415, IK 417, IK 435, IK 438, IK 543, IK 556, IK 55/66, IK 610, IK 620 IK C56, IK C60, IK C63 IK C80, Mercedes O345/O345G, MAN SL223, NL223, RÁBA Contact, Premier, NABI 700SE, Credo LC9,5, LC11
trolik -> IK 260T, IK 280T, IK 412T, IK 415T, IK 435T, ZIU-9, ©koda 14Tr, ©koda 15Tr
villamosok -> UV, Bengáli, Ipari, Tatra T5C5, TW6000
repülők -> TU-154, Boeing 747, Boeing 757, Boeing 767
Lehetnek más cuccok is, csak tippeket adtam. -
#86 Hello!
Pár ötlet: grafika nagyjából ok. A Locomotion, a TTDPatch és az OpenTTD jó tukajdonságait kéne ötvözni. Egy TTD-grafika, busz, villamos, troli, teherkocsi, vonat, hajó, repülő, helikopter. A teherkocsik legyenek adott típusúak, és a felépítmény egy külön alkatrész legyen, és mindegyik vihessen pótot (bármilyen pótot) Pl. ha lenne benne IFA W50, akkor legyen pótja, és vihet gabonát, ha billencs platója van, meg a pót is, de ha tartályos felépítményt teszel rá, akkor folyadékot tud vinni. jah és legyenek csuklós buszok, meg csuklós villamosok. és trolik. -
#85 Dj. Bee ötleteiből lehetne pár dolgot belevinni! A grafikán nem szükséges változtatni. Még annyi hogy túl könnyű pénzt szerezni egy idő után szóval mire beindul a játék kell neki egy 10 év kb, de utána nincs megállás a pénz ccsak dől és dől! Tehát valami mértéket ha lehetne szabni hogy valamennyire kiegyensúlyozottabban lenne bevétel! -
#84 Egy hónapja is ezt mondtad :D -
Morpeus #83 Az tényleg jó lenne!
Hamarosan nekilendülhetünk!! -
#82 Inkább a fejlesztés ,) -
Morpeus #81 Az jó!!
Jó lenne ha megint beindulna a fórum! -
#80 Én itt vagyok mindig. Csak nem ír senki. Spammelni meg nem akarok. :-) -
#79 Buék:) -
Morpeus #78 Buék mindenkinek! Sajnos én vok az egyetlen aki naponta vagy óránként látogatom a fórumot! -
#77 Na nehogy meg dögöljön a fórum. Jó az ötlet. De konkrétan mit akartok csinálni? A Locomotion már hozott újítást. A grafikán nem akartok változtatni, ok. De akkor mit?? Mert valaki meg azt írta be, hogy a játékmeneten nem kell változtatni. Pedig szerintem azon kéne, ha már a Grafikába nem akartok nagyon változtatni. Pl. be kéne vezetni a járművezetőket, azaz alkalmazottak is kellenek. A garázsban akik szerelnek, stb. Továbbá a menedzsmentet kicsit realisztikusabbá kellene tenni, pl. a gyárakkal, bányákkal szerződést kelljen aláírni, ne csak úgy elszállítani kelljen. Reklámozni is kelljen magunkat stb. A közúti közlekedést is meg kéne oldani, közlekedési lámpákat a kereszteződésbe, meg útépítésre kapjunk állami támogatást pl.. Új iparágak, pl. autógyártás, és a szalonokba kéne szállítani, stb stb. Ötletem van rengeteg, mint mindenki másnak, de szerintem ezt úgy hobbiszinten nem lehet kivitelezni. Nem hiába készülnek a játékok évekig, ráadásul ott csak ez az egy dolga van a fejlesztőgárdának. Ötletgazdának szívesen jelentkeznék, mert nem vagyok profi programozó :) -
Konti #76 Kössz -
#75 Tíz üzit kéne visszaolvasni . -
Konti #74 Hello! Lenne egy kérdésem... Nem tudna vki linket adni hogy honnan tudnám letölteni a játékot? (Esetleg az 1 et is mert nagyon sokat játszottam vele régen) Előre is köszi! -
Morpeus #73 De nagy a punny!!! -
#72 GetDataBack asszem! De inkább kérdezd IMYke2000-t a magyarítás topikba! -
Garadin #71 Üdv a népnek! Látom már jó rég óta nem írt sennki. Na végre utólértem magam. A projekt szép lassan elindúl. Pár grafikai terv már folyik a kezem alatt, de azt még meg kell mutatnom a töbieknek, aztán majd felkerül az oldalra is, hogy én hogy gonodltam. Aztán majd véleményeket várunk.
Ui.: tud valaki, valamilyen szoftveres vinyóbuherálót, ami haldokló drágaságról tud még valamennyi adatot visszanyerni? Fontos lenne. Előre is kösz a nép és az árvák nevében. Sziasztok! -
#70 Én is kiváncsi vagyok rá mi lesz belőle. Amugy már haladt valamit a munka vagy még csak ötleti szinten vagytoK? -
#69 a menüpontot el tudja vki olvasni? az jelentkezzen ;) -
#68 Nosztalgiázni akarnék a TTD-vel, de ablakban fut csak, hogy lehet full képernyősre rakni? Vagy vegyem vissza a felbontást? -
Morpeus #67 Ja van másik honlap is! (egy sosem elég) itt van -
#66 Látom, a honlapon már pofozgattatok, így már ok, nem folyik ki a szemem -
Morpeus #65 Nem ismered a Transport Tycoon-t?
Töltsd le innen! Nézd meg!
Le lehet tölteni az Open ttd-t is -
#64 De vonat, hullámvsút wagy mi a tököm?