9
-
dez #9 A gazdiknak is szól. Egyébként tényleg vannak zenék, amik nagyon zavarják az állatokat, meg olyanok, amik megnyugtatják. (Néhány cuccot [chillout műfajból] egész figyelmesen hallgat az egyik macskám. :) ) De azt valahogy nem hiszem, hogy ez a szövegen múlna. :P (Esetleg a "belekódolt" érzéseken, de nem az értelmén.) De ráadásul a fentiek valami rockzenék lehetnek, nos nem épp a rock a kedvencek kedvence. Inkább esetleg egyes gazdiké. -
Hegyikecske #8 micsoda hülyeség... mondjuk h nem fizetős így csak nevetek rajta :) Bár azé érdekes ha ezt a kutyák hallgatnák (akiknek ugye jobb a hallásuk) mit szólnának a még az én fülemet is sértő 56/22es hangminőséghez... -
#7 Multicastról hallottál már? És elosztott rendszerekről? Meg lehet valósítani, de én is valószínűbbnek tartom, hogy egy évben van annyi hallgató, és nem egyszerre. -
#6 Ez akkora baromság. Én nem becsülöm le az állatokat és biztos hatással van rájuk is a zene de amikor az ember kitalálja ,hogy a kutyák biztos a Who let the dogs out című dalt szeretik mert az kutyákról szól hát az egyenesen röhej. -
#5 Neked lehet, nekem nem szar :) -
#4 Számold már ki... 4160Mbit??? egyszerre? Egy nonprofit szolgáltatónak? Tudod, hogy az USA-ban mennyibe kerül 100mbit KORLÁTLAN szerverhosting??? Na mindegy, biztos jobban tudod. :) Csak még annyit, hogy nincs az a gép, ami elbírna 130 ezer hallgatót egyszerre. Ráadásul ha összesen van hetente 8 ezer, akkor hogyan lehet 130 ezer egy adott pillanatban? :) Meg érdemes egy shoutcas.com -ot megnézni, hogy a világ legnagyobb rádióinak mennyi a hallgatottsága egy adott pillanatban... -
#3 "mert már lassan 4 éve hasonló szolgáltatásokkal foglalkozik a cégünk"
eh...szar ügy. -
Cat #2 hát nemtom
http://www.morusarecords.com/dpress.htm
lehet hogy a ti cégeteknek is be kellene kerülni a Timesba, meg dallasi, chicagoi ujságokba
azokat többmillió ember olvassa, szóval nem lehetetlen, hogy mondjuk miután lehozzák a yahoon, hirtelen odateker egyszerre többszázezer ember. Kicsit mások kinnt az arányok mint itthon. -
#1 "Volt olyan nap is, amikor egyszerre 130 ezer hallgatónk volt."
Hmm. 130 ezer... Egyszerre...? GIGALOOOOL! A világ legnagyobb netrádióinak van az ÖSSZES csatornáján egyszerre (egy pillanatban) kb. 20 ezer... Nemtom honnan szedték hozzá a 4160Mbit-es sávszélességet... Pláne, hogy olyan szinten gagyi a site, meg az egész, hogy nagyon nonprofitnak tűnik a dolog. Ja és azért érint ennyire érzékenyen, amikor ekkora baromságokat olvasok, mert már lassan 4 éve hasonló szolgáltatásokkal foglalkozik a cégünk, szal. no comment...