Mobiltelefon-automata a Vodafone-tól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maco13
Ha jól tudom Angliában a minimálbér 1260 font. Itthon most 50ezer(?) Ha így átszámoljuk magyar viszonyokra akkor az kb.2000-5000Ft-ot jelent ami tényleg nem olyan sok
datango
mé ingyen adják?

Dave000
"Népszerû lesz azok között, akiknek sürgõsen kell egy készülék, mert telefonjuk elvesztett vagy lemerült."

Persze, majd ha lemerül a telefonom veszek egy másikat, lol...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

A feltöltõs kártyához Angliában nem kell megadnod se a nevedet se a címedet. Az üzletben is ha veszel simkártyát, azt a kezedbenyomják mindenféle hülye kérdés nélkül. Aztán ha akrod, regisztráltathadod az adataidat, és ezért még fizetnek is neked. Legalábbis amikor ott voltam, az O2-nél így mûködött a dolog. Azt hiszem 5 fontot írtak hozzá a lebeszélhetõ pénzhez.

Számból vetted ki a szót! Meg ügyfélbiztonsági kód+ilyenek...vagy ez arrafelé nem szokás???

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Sir Quno Jedi
Ja, nem kell nevesíteni az ilyen telókat nálunk sem. Kapsz egy kártyát, meg egy telót azt ihaj, semmi papírmunka.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Faki
Csak azt nem értem, hogy a szerzõdést hogy köti meg az ember? Vagy kiköp egy telefont kártyával, aztán a büdös életbe nem tudják meg hogy kié az a teló+kárty?

Ilyen is csak ebben a "gyönyörû" fogyasztó társadalomban fordulhat elõ!!
Errõl csak annyit tesó itt még azért nincs mert csórók az emberek.Sajnos.
Mellékesen te is ebbõl kapod a fizetõsed,ösztöndíjad,jattod meg a tököm tudja midet
"30 és 50 font (azaz mintegy 11 és 18 ezer forint) közötti áron"
Ez még itthon se vmi sok pénz egy telefonért, hát még ott!
Képzelem a minõségét😄..., gondolom ezek csak vmi egyszer használatos telefonok.
asysoft
Márakinek😊
Adblock rulz.😉

/*WTF?!*/

Dehogynem! Ott van!

Nincs is semilyen reklam 😊
Adblock rulz.

asysoft
Nekem is ez jutott az eszembe

/*WTF?!*/

Meglepõdnél egyes helyeken, pl. Japán, milyen egyébb autómaták vannak 😉

Azért tök vicces hogy Vodafonos hírnál Pannonos reklám van😄
Honnan tudod, hogy masnak mire van szuksege???

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Igen, de azokat amúgy is megvennéd.
Semmi szükséged egy mobilra, amit aztán majd kidobsz, mert úgyis ott a másik.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

miért lenne baromság? üdítõautomata van, csokiautomata van, cigiautomata van. oroszoknál vodkát is lehet venni automatából.. 😄 akkor mobilt miért ne lehetne? ha pont az automatában lévõ 3 típus egyikét akarnám megvenni, akkor biztos, hogy nem tolonganék egy üzletben.
mondjuk az angolok sportot ûznek a sorbanállásból, szal nemtom mennyire lesz népszerû 😄D
Ez az egész egy orbitális baromság.
Remélem nem is lesz sikeres.
Ilyen is csak ebben a "gyönyörû" fogyasztó társadalomban fordulhat elõ!!

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Ez már durva. A Vodafone terjeszkedni akar meg hogy sok zs legyen nekik!

és mit érnél vele? hivni téged nem tudnak, mert nem tudják a számod, és én speciel fejbõl már semmilyen telefonszámot nem tudok, hisz nevek alapján hívom fel a haverokat...

ezeknek az anyja egy coca-cola automata volt...
Bandee1987
Mindenesetre terroristáknak és a hülye embereknek (akik szeretnek bombariadót csinálni) kapóra jön ez az alkalom...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

"és nem akarják végighallgatni az eladók üres fecsegését"
Ez nagy elõnye ennek a típusú telefonvételnek, a sorbanállásól nem is beszélve 😄

toyotakacsa01
A csóró angoloknak az a 11 ezer pénz annyi mint nekünk 500 forint.
Ha otthon felejti a telefonját, miért ne venne egyet gyorsan?

szacsi
mert bankautmatával tudsz telót feltölteni...

:-O http://www.ashes.hu O-:

akyyy
Sztem ez nem ér semit:S
ha esetleg valami olcsó, 1000 foritnos telót adnának, rajta x lebeszélhetõséggel, zsír lenne.

vagy miért nincen feltöltõkártya automata???

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊