27
-
#27 Ha jól tudom Angliában a minimálbér 1260 font. Itthon most 50ezer(?) Ha így átszámoljuk magyar viszonyokra akkor az kb.2000-5000Ft-ot jelent ami tényleg nem olyan sok -
#26 mé ingyen adják? -
#25 "Népszerű lesz azok között, akiknek sürgősen kell egy készülék, mert telefonjuk elvesztett vagy lemerült."
Persze, majd ha lemerül a telefonom veszek egy másikat, lol... -
BoSA #24 A feltöltős kártyához Angliában nem kell megadnod se a nevedet se a címedet. Az üzletben is ha veszel simkártyát, azt a kezedbenyomják mindenféle hülye kérdés nélkül. Aztán ha akrod, regisztráltathadod az adataidat, és ezért még fizetnek is neked. Legalábbis amikor ott voltam, az O2-nél így működött a dolog. Azt hiszem 5 fontot írtak hozzá a lebeszélhető pénzhez. -
roliika #23 Számból vetted ki a szót! Meg ügyfélbiztonsági kód+ilyenek...vagy ez arrafelé nem szokás??? -
#22 Ja, nem kell nevesíteni az ilyen telókat nálunk sem. Kapsz egy kártyát, meg egy telót azt ihaj, semmi papírmunka. -
#21 Csak azt nem értem, hogy a szerződést hogy köti meg az ember? Vagy kiköp egy telefont kártyával, aztán a büdös életbe nem tudják meg hogy kié az a teló+kárty? -
klastrom #20 Ilyen is csak ebben a "gyönyörű" fogyasztó társadalomban fordulhat elő!!
Erről csak annyit tesó itt még azért nincs mert csórók az emberek.Sajnos.
Mellékesen te is ebből kapod a fizetősed,ösztöndíjad,jattod meg a tököm tudja midet -
AeroS #19 "30 és 50 font (azaz mintegy 11 és 18 ezer forint) közötti áron"
Ez még itthon se vmi sok pénz egy telefonért, hát még ott!
Képzelem a minőségét:D..., gondolom ezek csak vmi egyszer használatos telefonok. -
#18 Márakinek:)
Adblock rulz.;) -
MagyaR #17 Dehogynem! Ott van! -
htmm #16 Nincs is semilyen reklam :)
Adblock rulz. -
#15 Nekem is ez jutott az eszembe -
Inquisitor #14 Meglepődnél egyes helyeken, pl. Japán, milyen egyébb autómaták vannak ;) -
Pukkár #13 Azért tök vicces hogy Vodafonos hírnál Pannonos reklám van:D -
El Fuego #12 Honnan tudod, hogy masnak mire van szuksege??? -
Caro #11 Igen, de azokat amúgy is megvennéd.
Semmi szükséged egy mobilra, amit aztán majd kidobsz, mert úgyis ott a másik. -
hopp #10 miért lenne baromság? üdítőautomata van, csokiautomata van, cigiautomata van. oroszoknál vodkát is lehet venni automatából.. :D akkor mobilt miért ne lehetne? ha pont az automatában lévő 3 típus egyikét akarnám megvenni, akkor biztos, hogy nem tolonganék egy üzletben.
mondjuk az angolok sportot űznek a sorbanállásból, szal nemtom mennyire lesz népszerű :DD -
Caro #9 Ez az egész egy orbitális baromság.
Remélem nem is lesz sikeres.
Ilyen is csak ebben a "gyönyörű" fogyasztó társadalomban fordulhat elő!! -
Mipi #8 Ez már durva. A Vodafone terjeszkedni akar meg hogy sok zs legyen nekik! -
Cat #7 és mit érnél vele? hivni téged nem tudnak, mert nem tudják a számod, és én speciel fejből már semmilyen telefonszámot nem tudok, hisz nevek alapján hívom fel a haverokat... -
látogató #6 ezeknek az anyja egy coca-cola automata volt... -
#5 Mindenesetre terroristáknak és a hülye embereknek (akik szeretnek bombariadót csinálni) kapóra jön ez az alkalom... -
Luciferke #4 "és nem akarják végighallgatni az eladók üres fecsegését"
Ez nagy előnye ennek a típusú telefonvételnek, a sorbanállásól nem is beszélve :D -
#3 A csóró angoloknak az a 11 ezer pénz annyi mint nekünk 500 forint.
Ha otthon felejti a telefonját, miért ne venne egyet gyorsan? -
#2 mert bankautmatával tudsz telót feltölteni... -
#1 Sztem ez nem ér semit:S
ha esetleg valami olcsó, 1000 foritnos telót adnának, rajta x lebeszélhetőséggel, zsír lenne.
vagy miért nincen feltöltőkártya automata???