55
  • valamit
    Én is láttam azt az interjút. Logikusan gondolkodik, meglehetősen szerény, képbe van úgy a társadalomban, mint annak a gazdasággal való összefonódásában. Legalább tanácsadóként alkalmazhatná a gazdasági minisztérium...
  • Nyiri
    Volt vele egy portre a reteken. Kurva keson par honapja egy vasarnap. Nagyon komoly faszi.
  • PAtr0n
    Ez igen! Őt nevezem tiszta gondolkodású embernek!

Hát én is csak azt mondanám mint az előttem írók, hogy kár, hogy nem ilyen emberek ülnek a mai begyepesedett politikusok helyén, akik csak azzal foglalkoznak, hogy kinek mennyi vagyona van és honnan szerezte, meg mekkora medence van a házuk udvarán stb...

Ráadásul szerény is mert ugyan mondta egyszer-kétszer, hogy ő sok mindenhez nem ért a politikában, pedig megmutatta hogy nagyon is képben van!

Ez király cikk volt, ritka az ilyen ami ennyire megfog.
  • greekboy
    A fickónak a gépén, az sg.hu fut a hátérben.
  • Pintyőke
    Szeretnek tole tanulni!!! Vegre egy ertelmes ember! Nincs parasztvakitas, igergetes. Tisztan a tenyekre tamaszkodva felvazolja a problemat es ezekre a logikus megoldasokat megadja. Tiszta, jozan gondolkodas...
  • KoJin Mekre
    "Kürti Sándor:...Például miért gyárt Magyarország rengeteg kiadással és nulla bevétellel munkaerőt a fejlett világnak? Van e elképzelésünk e folyamat megváltoztatására? Hogyan tehetnénk gazdagabbá Magyarországot a már kiművelt emberfőinkkel? ..."

Na ez itt a probléma, tényleg képben van e téren (is)
  • Apokrif
    "Nem lehet a bal oldalon autózni, mert ez mifelénk káros. Persze vannak, akik megpróbálják, bűnhődnek is érte."
    Ez bejött!
    Nagyon jó cikk volt!
  • Invader
    Nem semmi arc a pacák...
    Nem tudja valaki tart-e előadást valamelyik itthoni egyetemen/főiskolán?
  • Mr.Grent
    Na látod ezért ül Kürt ott ahol ül és nem a Politikusok közt. Nem hülye ő sem.
  • TommyGun
    Kürti Sándor FOR PRESIDENT

Viccet félretéve komázom a faszit. Van csöpp fogalmam az adatmentésről és tudom hogy kurva nagy lóvé és technológia amit ők csinálnak...és nem eccerű feladatok vannak ám...és mégis az egyik legsikeresebb magyar cég és világszinvonal amit csinálnak.
    Mellesleg reszpekt Kürti Sándornak, remekül látja a dolgokat...komolyan mondom ilyen arcok kellenének a politikába is akik egyszerűen ki tudják magukat fejezni és látják hogy hol van a hiba. Tököm tele van hogy a parlamentbe csak a folyamatos anyázás és a pofázás megy eredmény nélkül és még azt sem értjük mit kérdeznek nemhogy amit mondanak...röhej az egész
  • Cat #4
    amit erről a csoportos oktatásról mondott tényleg érdekes volt. De egy nagy informatikai cég vezetője miért nem aktívabb az IHM felé? és az is meglepett, hogy nincs véleménye, illetve nem mondta el hogy látja a telekompiacot, amit pedig én jóval fontosabbnak tartok, mint pl. a madárinfluenza kezelését.
  • látogató
    Ami a mai magyar társadalomról, oktatásról és politikáról szól, azzal teljes egészében egyetértek! (a többihez nem értek )
  • FTeR
    nekem is tetszett. jó példákat hozott fel és érthetően beszélt. nem ártana megfogadni a szavait.
  • sz4bolcs
    Huhh.. Nagyon lát a faszi. Szórakoztató olvasmány volt.