67
-
blaze #27 Magyar feliratról tud valaki? -
peca #26 En aszondome az 1es resz kur*a jo volt, es a masodik reszt is nagyon varom mar.... de konyorgom! Most nagyitottam ki a boritot, es azt irja rajta hogy "Not yet rated"... szerintem anelkul hogy megnezem a filmet siman +18at adnak... -
csomi #25 Mondja mar meg nekem valaki, hogy ez miert horror? Maximum bunugyi thriller, de semmikeppen sem horror. Nekem az elso resz sem tetszett a hatalmas hajppal szemben, mert annyira eroltetett termeszetellenes elethelyzetek voltak benne, hogy hiteltelenne tette. A film egyebkent jo lett volna, de a szineszi jatek szanalmas volt es mondom a tuleroltetett, tulkomplikalt helyzetek hiteltelenne tettek. Ez a film is csak amerikaban lehet ilyen sikeres. Nalam 3 pont az elso resz 5-bol. -
tomoman182 #23 kösz a segítséget mindenkinek :) én is a magyar premierre gondoltam :D -
#22 Most néztem meg a haverokkal!!!!
Tyűűűűűűűűűűűű emberek ilyen baszott jó filmet jobb volt mint az első.
1.A történet sokkal jobb izgalmasabb
2.A cselekmény is több meg látványosabb
Együtvéve : végig izgi az egész.
Meg a végén a csattanó jobb volt mint az elsőnek. :D -
#21 Én most néztem csak meg az 1, most fejeztem be ebben a percben.Azt hittem ilyen történet nélküli kaszabolós baromság lesz. Hát csalódtam. Nagyon tetszett, remélem a 2. is lesz ilyen jó. -
#20 Ma fogjuk megnézni, én is torrentről szedtem, de nekem normális méretű, 1 gigás. Váá, nagyon várom már, csak meg köll előtte nézni a Barátok Köztöt ^^ -
#19 A kinti premier most volt 2-3 napja(helovínkor)Na most pedig ahonnan szedtem.
http://www.mininova.org/search/?search=saw+2
Innen szedheted le amelyiket akarod. -
vg #18 2 hónappal a magyar premier elött, nem a kínti premier elött... -
tomoman182 #17 honnan a fenéből szereztétek már meg a filmet 2 hónappal a premier előtt? Jó én is torrentezek meg
DC-zek de én még nem találtam. Valaki adjon már tippet please. Egyébként tuti jó lesz a film az első része valami parádés volt, mostanság nem lehet ilyen jó történettel ellátott horrorfilmet látni(sajna). -
#16 Megy megy megy a film!!!!!!!!!!!!!YEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!überfasza.CSak kár hogy angol és nem nagyon értem. -
lindemann #15 Szerintem abbol a 30ezerböl a fele kiment a film alatt :D ha csak visszagondolok, hogy mi volt akkor amikor a premieren ültem :D:D. egy csaj a széke elé hányt, többen a pattogatott kukoricát dobták el, de szerintem egy páran kimentek a teremböl -
#14 Én is most töltöm torrentel a filmet.Valami gyenge minőségűt mert össz vissz 300 mega meg nem is magyar de az kit érdekel.A lényeg a történet mega cselekmény:D:D -
mmocus #13 nem tudom mi lessz ebből az első része elég jó volt (szerintem) -
booyaa #12 Biztos,hogy jó lesz a film még látatlanban is ki merem jelenteni.de ez is olyan lesz mint a többi nagysikerű film,hogy lesz benne szép néni szép IZMOS bácsi és a végén mindenki meghal a többiek megsebesülnek... -
Pukkár #11 Sztem nem kell megvárni december 29 -t.
Az első részt is 3 vagy 4 hónappal a magyar premier előtt néztük meg a haverokkal. Torrent és DC++ 4ever -
Tiby #10 Király az a injekciós kép :)A Suffering c. játékhoz hasonló.De szerintem jó lenne megcsinálnák a Sufferinget filmben -
Cat #9 valahogy nem tudom megérteni mit élveznek az emberek a horrorfilmeken
félek én eleget anélkül is... -
Mipi #8 Az eslő rész nagyon jó volt. A második remélem az is ilyen durva lessz! -
#7 veszélyes film ám -
#6 december 29? nem november akart az lenni?:) -
#5 dúúúrva film .. majd DVDrip-ben megnézem az 1-el együtt ;> -
#4 Én nem fogom kibírni dec. végéig . Nem is olvasom többé ezt az oldalt , mert még a végén erőt vesz rajtam a kísértés :) -
#3 nekem nagyon tetszett! aki szereti az ilyen mozikat, annak kötelező darab -
vg #2 Hmm, 10es kép...
A film király. A vége döbbenetes, akárcsak az első résznek! -
IoIa #1 Szenzációs a film. Ezt mindenkinek látnia kell. Persze akinek az első rész nem tetszett, az ne nézze meg, mert bőven túltesz az első részen.
Nem akarok én sem "poénokat" lelőni, de az biztos, hogy már rögtön a film elején szembesül a néző azzal, hogy mire is számíthat a továbbiakban. És ez csak fokozódik. Vannak érdekes "visszaköszönések" a filmben, amikor az ember - aki az első részt is látta - úgy érzi, hogy már volt valami hasonló dolog, vagy helyszín.
Méltó folytatása az első résznek, szerintem übereli azt.