Fűrész 2 - Az év legjövedelmezőbb filmje?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megy megy megy a film!!!!!!!!!!!!!YEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!überfasza.CSak kár hogy angol és nem nagyon értem.
Szerintem abbol a 30ezerböl a fele kiment a film alatt 😄 ha csak visszagondolok, hogy mi volt akkor amikor a premieren ültem 😄😄. egy csaj a széke elé hányt, többen a pattogatott kukoricát dobták el, de szerintem egy páran kimentek a teremböl <#mf1>#mf1>
Én is most töltöm torrentel a filmet.Valami gyenge minõségût mert össz vissz 300 mega meg nem is magyar de az kit érdekel.A lényeg a történet mega cselekmény😄😄
nem tudom mi lessz ebbõl az elsõ része elég jó volt (szerintem)
Biztos,hogy jó lesz a film még látatlanban is ki merem jelenteni.de ez is olyan lesz mint a többi nagysikerû film,hogy lesz benne szép néni szép IZMOS bácsi és a végén mindenki meghal a többiek megsebesülnek...
Egy háború vessen véget az összesnek...
Sztem nem kell megvárni december 29 -t.
Az elsõ részt is 3 vagy 4 hónappal a magyar premier elõtt néztük meg a haverokkal. Torrent és DC++ 4ever<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#banplz>#banplz>
Az elsõ részt is 3 vagy 4 hónappal a magyar premier elõtt néztük meg a haverokkal. Torrent és DC++ 4ever<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#banplz>#banplz>
Király az a injekciós kép 😊A Suffering c. játékhoz hasonló.De szerintem jó lenne megcsinálnák a Sufferinget filmben<#buck>#buck>
valahogy nem tudom megérteni mit élveznek az emberek a horrorfilmeken
félek én eleget anélkül is...
félek én eleget anélkül is...
Az eslõ rész nagyon jó volt. A második remélem az is ilyen durva lessz!
veszélyes film ám
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
december 29? nem november akart az lenni?😊
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
dúúúrva film .. majd DVDrip-ben megnézem az 1-el együtt ;>
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Én nem fogom kibírni dec. végéig <#wilting>#wilting>. Nem is olvasom többé ezt az oldalt <#vigyor0>#vigyor0>, mert még a végén erõt vesz rajtam a kísértés 😊
Hmm, 10es kép... <#lama>#lama>
A film király. A vége döbbenetes, akárcsak az elsõ résznek! <#taps>#taps>
A film király. A vége döbbenetes, akárcsak az elsõ résznek! <#taps>#taps>
Szenzációs a film. Ezt mindenkinek látnia kell. Persze akinek az elsõ rész nem tetszett, az ne nézze meg, mert bõven túltesz az elsõ részen.
Nem akarok én sem "poénokat" lelõni, de az biztos, hogy már rögtön a film elején szembesül a nézõ azzal, hogy mire is számíthat a továbbiakban. És ez csak fokozódik. Vannak érdekes "visszaköszönések" a filmben, amikor az ember - aki az elsõ részt is látta - úgy érzi, hogy már volt valami hasonló dolog, vagy helyszín.
Méltó folytatása az elsõ résznek, szerintem übereli azt.
Nem akarok én sem "poénokat" lelõni, de az biztos, hogy már rögtön a film elején szembesül a nézõ azzal, hogy mire is számíthat a továbbiakban. És ez csak fokozódik. Vannak érdekes "visszaköszönések" a filmben, amikor az ember - aki az elsõ részt is látta - úgy érzi, hogy már volt valami hasonló dolog, vagy helyszín.
Méltó folytatása az elsõ résznek, szerintem übereli azt.
← ElőzőOldal 2 / 2