5
  • látogató
    #5
    Csak annak lesz rossz, aki bekerül a "hálózat csapdájába". :)
  • envagyok
    #4
    Nagy fa..t hagynám otthagyni minden okmányban az ujjlenyomatomat. Majd lemásolják, majd egy bűnténynél a felragasztott ujjlenyomattal engem visznek a szarba. Aztán bizonyítsd be, hogy nem te voltál.
  • Cactus
    #3
    Németek nagy részének nem is kell útlevél...EU-n belül nem kell ugyebár. Aki meg azon kívül megy, az megengedheti magának.Szerintem...
  • BiroAndras
    #2
    Nem feltétlen van rossz hatással a biztonságra. A gyorsabb ügyintézés, és adatfeldolgozás, valamint az automatizálás erősen növeli a biztonságot. Cserébe, ha rosszul van megvalósítva egy új támadási felületet nyújt. Az előnyök s hátrányok alapos mérlegelése után lehet csak eldönteni, hogy jó-e, vagy sem.
  • NEXUS6
    #1
    Már megint összetévesztik a dolgokat.

    A digitalizálás habár nagy adatmennyiségek könnyű kezelhetőségét jelenti, de ezzel egyszersmind megteremtik a nagyméretű adatok másolásának és módosításának lehetőségét is!!!

    A digitalizálás tehát, egyedül az adminisztratív munka hatékonyságát tudja növelni, és az ügyintézés idejét csökkenteni.

    Viszont a biztonságra egyértelműen negatív a hatása.

    Ha azt akarjuk elérni, hogy minnél nagyobb tömegű emberke tartózkodjon az országban legálisnak látszó papírokkal, akkor az elektronikus adattárolás a legjobb út!
    De nem hiszem hogy valóban ez a németek szándéka.