51
Legújabb Guy Ritchie film
 • winnie
  #51
  "Kiváncsi lennék, hogy mi alapján döntik el, hogy melyik kerül be és melyik nem kerül be kis hazánkba? És mi alapján???"

  1. be fog kdrülni, csak senki nem hiszi, hogy megérné neki, így várnak míg olcsóbb lesz. gondolom. 2. az alapján döntik el, hogy ahol bemutatták/kiadták, hatalmas bukás volt, így senki nem akarja kockáztatni a pénzét.

  a film magában lehet, hogy annyi, de mivel kábé 3-4 filmet másol, sajnos összességében max 4/10
 • Lipi1980
  #50
  Végre megvan!!!
  Igaz, hogy (mivel itthonra nem hozták be) csak feliratosan, de az engem hál' Istennek nem zavar!!!
  Nagy kár, hogy nem hozták be, bár a két ismert Guy Ritchie filmhez képest Szerintük nagy bukás lett volna, de nekem nagyon tetszett, pláne hogy Jason Statham (aki az előző kettőben csak mellékszereplő (esetleg főszereplőcske) játsza a főszerepet...
  Kiváncsi lennék, hogy mi alapján döntik el, hogy melyik kerül be és melyik nem kerül be kis hazánkba? És mi alapján???

  Ha az eddig látott Ritchie filmekkel kellene összehasonlítanom, akkor:
  1. Blöff
  2. Revolver
  3. Ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső

  Szvsz. a film magában 9/10!!!!
  Gratula Mr. Ritchie csak így tovább!!!!
 • winnie
  #49
  "Egy látszólag jónak ígérkező film, és nem merik behozni???"

  be fogják hozni - idővel. egyelőre nem nagyon erőltetik, mert nagy bukta volt a film.
 • atesz108
  #48
  ez tök király film, kár hogy nem lehet itthon kapni dvd-n (én legalábbis még nem találtam).
 • Lipi1980
  #47
  Ezt a szopást !
  Egy látszólag jónak ígérkező film, és nem merik behozni???
  Szerintem a Ravasz,... és a Blöff nem volt olyan szörnyű, hogy akkorát buknának rajta
 • winnie
  #46
  egyelőre csak külfödön lehet kapni.
 • Lipi1980
  #45
  Megint én!
  Sehol sem találom!
  Az egyetlen erre utaló helyet ahol egy keveset találtam róla: http://www.mozinet.hu/index.nof?filmid=1915&nyelvid=1&k1=1&k2=43, de semmi rendelhetőség, stb.
 • Lipi1980
  #44
  Köszike! Le vagyok maradva
 • winnie
  #43
  már rég kijött.
 • Lipi1980
  #42
  Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg (ha egyátalán kijön) DVD-n?
  Az eddig olvasott kritikák és hozzászólások alapján nem egészen olyan, mint a ravasz... és a blöff, de azért igéretesen tűnik! Az meg csak egy plusz hogy egyik kedvenc színészem Jason Statham is játszik benne!
 • Kmarha
  #41
  Akkor most : Spoiler spoiler spoiler!!! Aki nem látta a filmet, az neeeeee olvassa tovább! NEEE!

  Akkor is. Szóval ha nem értjük a filjmet az nem baj. Vagy rosszul értelmeztem. Akkor jó. MAgyarázz meg pár dolgot. Jó, az nem baj, hogy a film nagyon nagy része másolat. Nem zavar, mert egész jó kis mozi volt, olyan színészi játékokkal, amit mostanság nagyon, sőt szinte lehetetlen láttni. De egy értelmes történet akkor is kell, különben az egész szart sem ér.

  Légyszives magyarázt meg, hogy mi is történt itt. Még rendben, talán jól gondolom, hogy a fekete énekes, kiből színész lett, meg a maffiozó nagydarabb az mind mister Green fejébe létezett csak. De akkor a rendörök miért keresték a két eltünt rabot. És mi köze van Machnek az egészhez? Teljesen úgy tünik hogy Green és Mach is egy és úgyanaz a személy volt, pedig ez lehetetlen. Green-t a film elején is felkísérik
  Machez.. végig Greent láttják és keresik és ismerik a fimben mint az elk övetőt. Akkor miért van hogy Greenhez ugyanúgy hangok vannak Mach vagykiafene fejében hgoy parancsol neki hogy fejbelővi magát. Mi ez az eégsz és mi az értelme. tényleg nem értem!
 • winnie
  #40
  nem értem ezt a "nem érti" dumát. mintha nagyon bonyolult lenne a film... (ez jó fanboy magyarázat, hogy "azért bukott, mert nem értik" - meg kell nézni a többi "nehezen érthető" film bevételét vagy tetszési indexét - erre fogni egy sikertelenséget magas ló) jó is lehetett volna és nem bukik ekkorát, ha ritchie nem nyúlja a film majdnem minden egyes pillanatát máshonnan. egyedül ezért kár. van benne 1-2 meglepipatron, csakhogy azokat más, nagyobb filmek ellőtték.

  durva, most nézem, hogy a poszteren lévő tagline is majdnem szű szerint a közönséges bűnözők egyik jellemző mondatát nyúlja. (the greatest trik you ever pulled...")
 • Rio81
  #39
  Zseniális film! Van benne három jelenet, amit újra és újra visszannézek, mert egész egyszerűen zseniális:

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Egy: éttermi merénylet. Amikor Liotta lekerül a földre, és farkasszemet néz a pisztolycsővel, ahogyan kétségbeesetten próbál feltápászkodni, közben Sorter látszólag minden indok nélkül kimegy cigizni... a jelenet alatt szól a zene - nagyon nagy...

  Kettő: Sorter, a dadogó, kopasz, szemüveges bérgyilkos beindul. Azt hiszem ez a jelenet viszi az egy percre jutó fejlövések számát. Szenzációs a fickó, az egész film legnagyobb karaktere. Felvisítottam, amikor berakta a kibővített tárat a Glockba, nem véletlen. Nagyon-nagyon stílusos jelenet.

  Három: Liotta áll a liftajtó előtt, előreszegezi a pisztolyt (később ugye más értelmet nyer ez a jelenet), és könnyel a szemében, szinte hisztérikusan mondogatja maga elé: Fear me.... fear me!.... - Liotta legnagyobb színészi alakítása a szememben


  Aki meg azért fikázza a filmet, mert nem érti, bátran nézzen több "érthetetlen" filmet. Talán megszereti őket. Pl. én a Mulholland Drive-val voltam így. Az is hatalmas.
 • Kmarha
  #38
  akkor légyszives spoilerben magyarázd el hogy te hogy láttad a filmet? Mert itt Mach figurája valahogy nagyon nem akar stimmelni.
 • Encore
  #37
  Én most néztem meg harmadszorra és szerintem ez egy zseniális film, egyetlen hibája, hogy nehezebb megérteni mint a többi hasonló tipusu filmet és sokan ezért nem szeretik.
 • Kmarha
  #36
  Megnéztem. Hazudnék ha azt mondanám hogy értem!

  Viszont a színészi játékok.. az hatalmas!
 • qfee
  #35
  Én most néztem meg és nekem nagyon tetszett.
  Nem értem miért kéne hasonlitani az elözö kettöre? Miért ne csinálhatna most más filmet?
 • Seten
  #34

  Én is leírnám a saját véleményemet. A film története ostobaság. Szerinted.
  Szerintem meg nem értetted a sztorit. :)

 • winnie
  #33
  nem kocol senki, de vicces, hogy ha valakinek más a véleménye, akkor mér nem lehet fimkritikus?:)

  miért ne mondhatná bárki, hogy jellegtelen vagy üres. és, hogy nem hasonlít a revolver a régiekre? rengeteg olyan aspektus van, amiben hasonlít.
 • TheBerzerker
  #32
  Én leírtam a saját véleményemet. Ha nem tetszik az nem az én gondom, csak szerintem te sokat szeretsz okoskodni az a bajod. De hát ez megint nem az én gondom.

  Szerintem szörnyű volt a film. Az ismétlés meg leginkább a film vizuális megvalósításaira utalt. A film töténete meg ostobaság. Olyan mintha egy ovodás valami hatalmas csavart szeretett volna a filmbe tenni.
 • Dynamic
  #31
  Az ő szemszögéből, meg te írtál baromságot.Akkor most kinek van igaza?Ez ilyen "A piros szín szebb-Nem is, mert a kék a szebb" szintű vita.
 • Calver
  #30
  ezt úgy szeretem h ha valaki beszól jönnek tömegestül a népek. nos, belőlem se lesz filmkritikus, valóban, de az h "Szánalmasan próbálja Guy Richie megismételni önmagát", nos, az szvsz egy oltári baromság, és spec ezen is akadtam le. teljesen más a Ravasz az Agy és a Két Füstölgő Puskacső+Blöff páros és a Revolver stílusa, utóbbi még nem is hasonlít az első két filmjére, egyáltalán nem az a "humoros gengszterfilm". azt pedig h "jellegtelen és üres" végképp nem lehet rámondani. igen, nekem határozottan tetszett. nos, akar még valaki felkoncolni esetleg?
 • TheBerzerker
  #29
  Nekem tetszett a film? Mert azt írtad neked túl bonyolult, magyarul egy szót sem értettél meg belőle.
 • Calver
  #28
  mert én így gondolom. omfg.
 • winnie
  #27
  mert?
 • Calver
  #26
  nem, de nem is érdekel
 • fifi
  #25
  ööööö ugye nem tudod ő ki különben civilben?
 • Calver
  #24
  belőled se lesz asszem filmkritikus...
 • TheBerzerker
  #23
  megnéztem a revolver-t. Az idén láttot filmjeim közül ez volt a legnagyobb csalódás. Szánalmasan próbálja Guy Richie megismételni önmagát amibe keményen belebukott. Persze megpróbálta valami újdonsággal feldobni a filmet mert tuti, hogy még 1szer nem eszik meg ugyanazt az emberek de nem uól sült el a dolog. Egyszerűen jellegtelen és üres lett. Nem volt benne tűz és szag.
 • fifi
  #22
  akkor elmagyarázná más is, hogy hogy gondolja a végét, vagy az egész film jelentését?
  mert kezdek olyan hibába esni, mint anno a Mulholland Drive-nál .)
 • Bandew
  #21
  Amúgy a Hullámtörés is tök jó film.
 • winnie
  #20
  jó nagy baromságot írtam, szégyellem is magam:)
 • Bandew
  #19
  Milyen Hullámtörés? Azt Lars Von Trier rendezte! Sztem te a Hullámhegy-re gondolsz.
  Amúgy az nekem tetszett. Nem értem miért kell szerencsétlen Guy Ritchie-t beskatulyázni, azért mert csinált két tökös gengszteres filmet. Pl a Hullámhegy vége szvsz annyira baromi jó volt, hogy majdnem elbőgtem magam.
  De persze az ilyen filmeket nehezen nyelik le az emberek...
 • fifi
  #18
  pont vmi ilyet akartam kérdezni én is...
 • Calver
  #17
  megnézve, nekem ez perpill túl bonyolult...
 • Macccy
  #16
  SPOILER: A néger, a nagydarab olasz és Mr Gold ugye ő maga volt. Ezek mind az ő személyiségei. De mi a helyzet Mr. Macha-val ?? Valami nem frankó nekem az ürge körül. Valami ...


  NEM SPOILER: De persze javítsatok ki ha tévedtem és egészítsétek ki, ha tudjátok! Nekem nagyon tetszett a film, de ha meg is érteném minden elemét akkor mégjobban értékelném.
 • winnie
  #15
  [szin=white]harcosok klubja és közönséges bűnözők. Utóbbiból még az egyik fő mondat is elhangzik 95%-ban:)
 • magus
  #14
  kiktől? (nem lattam azokat akiktol nyult volna, de irtak jo paran h nyult...)

  a masik, hogy vegig abban a tudatban eltem, hogy a ket rab letezett, hisz mutattak, hogy keresik oket, de a vegen egy kisse elbizonytalanodtam

  inkbb megnezem meg1x h ne hulyesegeket beszeljek:)
 • winnie
  #13
  igazából szerintem logikus, csak nagyon sokat nyúlt mástól ricsi, ami eddig nem volt rá jellemző
 • magus
  #12
  hááát

  attól eltekintve, hogy tele van nagyon jó képekkel, ha megnézem másodjára, akkor talán sikerül teljesen összeraknom a filmet, mert most akárhogy agyalok sok a kérdőjel és az olyan dolog ami nem igazán logikus...