116
Sensible Soccer
-
Gerisan3 #116 Valaki tud segíteni,hogy miért nem tok még Crack-el sem menteni? -
nagy chris #115 köcce
-
#114 Javított nevek és bajnokságok:
Frissítés
bye -
nagy chris #113 azt a fájlt keresném amibe Lammer belenézett editorral és átállitotta az értékeket :D jah meg lenne még egy olyan kérdésem hogy a játékosok neve az csak nekem ilyen gagyi vagy mindenkinek ? :) PL : Giggs helyett Goggs , Nistelrooy helyett Nostalriy :)) ki lehet találni hogy ki kicsoda de engem idegesit :@ :) -
#112 milyen cuccok? -
nagy chris #111 meik az a fájl amibe azok a cuccok vannak ? :D -
Gerisan3 #110 Valaki segítsen!Leszedtem a Reloaded-t és felraktam hozzá egy csomó Cracket már de mindegykkel ugyanúgy szarakodott,hogy nem akart menteni.Tud valaki segíteni?Már tök ideg vagyok.
[email protected] -
#109 [center] áj láv disz gém -.-
-
#108 én billel játszok de nagyon komoly game -
#107 :DDDDDDDDDDDddddddddddddddd -
#106 beleneztem editorral es teli van 6-7es ertekkel(15os a max es ronaldinho is csupa 6-7-8as :DDDDD) az osszes csapat szinte 6-7-8as ertekekkel.. a rosszabbak meg 1-2-3asokkal vannak teli... de ugy midnenre, passz, loves, befejezes stbstb... na ezaztan az EDITING! :DDDDDDDDDDdddddddd -
#105 mik vannak benne amitől loál? :) -
#104 ehhh
(viszont a sracnak a regi sensihez a national team updatje angyon LOAL) :DDD -
[center]
jó lett nagyon, köfi
FORZA PALERMO! -
#102 -
#101 most megy... -
#100 NA TALALTAM VALAMIT!!!444neegz
NEZZETEK MEG!!!!
porgessetek az oldal aljara!
"COMPLETE DATA CORRECTION PATCH
FOR PC AND XBOX"
(es van korrekt update a regi 96/97es SWOShez is )
SZERK: nem tudok en sem letolteni :C
irjatok mailt ide(en mar irtam): [email protected] hatha feleszmel a srac :C -
High Voltage #99 nem tud valaki írni egy joystick emulatort, hogy be lehessen mappolni billentyuket? Nekem mindig kihullik a hajam amikor ilyen alapvető dolgokat kihagynak, hogy nem lehet ketten keyboardon jatszani. MENNYIBE TELNE NEKIK? -
Drizzthsz #98 Én sem találtam még ilyet. Meg jó lenne, ha valaki csinálna gyorsan egy magyar bajnokságot. Ha minden benne lenne ebben a játékban, ami benne volt a Swos-ban, akkor isten lenne. Így is jó, de nagyon idegesítő, hogy a korábbi sokkal többet nyújtott(menedzsment rész). -
#97 Csak kár hogy nem találom a nehézség állítást :( -
Drizzthsz #96 Egyetértek, kár ilyenkor hogy vizsgaidőszak van. -
#95 [center]
ehh -
[center]
ezt nem lehet megunni :P -
Drizzthsz #93 Mocsokul addiktív. Ma már lehúztam 3*1 órát. Custom csapattal 10 forduló alatt 12 pontom van a premierhipben, de az én csapatom a custom dolog miatt csak két csillagos, az ellenek közül meg a legrosszabb is 4. -
Drizzthsz #92 Áááárgh, nincsen benne semmilyen menedzsment rész, vagy én vagyok béna? Maga a játék szerintem nagyon jó, kifejezetten jobb az irányítás, mint az alap sensiben volt. De azért a menedzsment rész nélkül nem sensi a sensi. :( -
#91 Ott a pont! -
#90 Csalódás ez a game, bár őszintén szólva nem is vártam sokat. Amennyire egyben volt a régi Sensi, akkora baklövéseket tartalmaz ez. A sprint gomb felesleges, nem is volt az eredetiben; a kamera össze-vissza rángat és zoomol, nagyon nem sikerült hozzáigazítani a gyors játékmenethez; a koncepció pedig, ami jól működött 2D-ben, 5 pixel magas emberkékkel, nem válik be 3D-ben, ahol a sok kitöltő animáció megöli a pörgős játékot. Szóval ez egy elbaszott dizájn koncepció gyenge megvalósításban, jobban jár mindenki, ha beizzítja a DosBox-ot és betölti valamelyik régi Sensit. -
Drizzthsz #89 Meg nincsen valami olyan játékmód, ahol igazolgatni is lehetne? -
Drizzthsz #88 Ööööö... A magyar bajnokság megkonstruálásán nem dolgozik valaki? :) -
punkers #87 siekrült beállitani bár így sötétebb lett az asztalon a kép.valószinü jó lett a játékban -
Drizzthsz #86 Ha Ati kártyád van, akkor annyi a teendő, hogy a beállításainál a szín fülre lépsz, s kiválasztod az asztalt. -
punkers #85 nekem 2 bajom van vele.az hogy ha játszottam vele és ha utánna másik játékkal akarok játszani akkor annak a játéknak sötétebb lesz a képe mint amugy.csak ujrainditásal tudom megoldani.aztán nincs rossz gépem mégis 800x600-on már szaggat -
Drizzthsz #84 A teljes mivel nyújt többet, mint a demo? -
Drizzthsz #83 Királllly ez a játék, végre elindult a demo, csak ki kellett kapcsolni a reforce-ot. Nagyon jó nosztalgiázni. A grafika meg szép! :) -
#82 nem igaz,monitorom is teljesen elállítódott.Nem tudja vki hogy kezeli ez a mentéseket?Hol vannak egyáltalán? -
#81 visszaolvasnál? #74 -
#80 Nekem is ezvan,save error,nem menti el,és alapból 640x480-at rak be,semmi aa,pedig x800GTO.Így nem tudok játszani,kihullnak a szemeim. -
#79 Nincs valahol mentés eredei játékos nevekkel nem tudjátok? -
peti79 #78 Sziasztok! Van egy kis problémám. Amikor elindítom a játékot, a konfig mentést nem hagyja elmenteni "save error" üzenettel. A játék maga fut, de amikor az optionsben save & exit-tel akarok kilépni, akkor meg azt írja ki, hogy nincs elég hely a vinyómon. (Pedig 52 giga üres hely van rajta.) Tudja valaki, hogy mi lehet a baja? -
jason84 #77 Na most meg le jött simán a crack!:)