6
-
pemga #6 Ha jól értettem, akkor alapvetően nem spammelésről, hanem phishingről van szó (igaz, ez végülis a spam egy fajtája) Legalábbis az eredeti sajtóközlemény ilyesmi veszélyekről szól (TB- és hitelkártyaszám gyűjtés).
Nem értem: ITT SENKI NEM HASZNÁL SZŰRŐT?!? spamassassin mellett már hónapok óta egyetlen egy spam nem csúszott be, pedig napi 15-20-at simán elkap. -
FTeR #5 ej, napok óta itt egy ms hír és nemhogy flém nincs, a hozzászólások nem érték el a kétjegyűséget. nincs ez jól így :)
talán a cikk a hibás, nincs a végén, h eközben ms más téren is próbálkozik a védekezéssel, kisebb nagyobb sikerrel ;) -
#4 Az engem nem izgat, a spamereket b*a meg a ro*dt rib*os mo*s ku*a any*uk hátán egy elefánt. Legalább annyiszor, mint ahány szart elküldtek. -
pemga #3 szombi, túl sok southparkot nézel :).
Én vagyok a vaksi, de sehol nem látom, hogy akkor pontosan mennyi gép is az a sokkal több PC. Mert az nagyon impresszív, hogy egy gépről 18M üzenet ment volna ki három hét alatt (gyakorlatilag 10 másodpercenként egy, csak ez úgy Frey-esebbnek hangzik), de összesen hány gépről is van szó?
Továbbá azt is írja, hogy ezek a látszólag hatalmas számok gyakorlatilag 13 különböző esetet takarnak, ennyit akarnak a feltételezett (jelenleg nem nevesített) elkövető(k)re bizonyítani. Az egész programnak sokkal inkább a figyelemfelkeltés a célja: védd a géped, frissíts rendszert, meg ilyesmik. A PR munkáról nem is szólva :). -
zidder #2 ez ám a kifejezés: "zombi hálózatokat" -
szombi #1 bünetetés: fertőzzék meg őket AIDS-el!!!