144
  • greywolf
    Ha figyelnél egy picit feltűnt volna, hogy a Secunia listája 2003-2005 közötti hibákat tartalmazza, a 95 sámogatása 2001 december 31-én szűnt meg.

Tehát a 7 darab a 2003-2005 közötti időszakra vonatkozik.
    windows life cycle policy
  • greywolf
    Mi köze ennek a részesedéshez??

Az egyik egy szerencsétlen asztali oprendszer 25 hibával, a másik egy multifunkciós RENDSZERMAG 22 hibával.

22 eleve kevesebb mint 25:)

Windows millenium: ehh, te szakamber(???), nem hallottál a Windows Milleniumról? Pedig volt ilyen oprendszer is (elég nagy bukta volt),és képzeld el, hogy a Microsoft adta ki :)

• Garfield
    Mellesleg annyira "hiteles" az oldal! Miféle OS az a Windows "Millenium"? Ezt meg ki/hogy adhatta ki?

Ez most fájt...
  • greywolf
    Akkor mondsza a hivatalos lista URL-jét :)
  • kbupdate
    Na igen...

http://secunia.com/product/393/

Windows 95.. valószínű, hogy csak 3 ki ne mjavított hiba van benne!!! REÁLIS!

Na ennyit az "oldaladról"!
    Kösz a közreműködést!
  • kbupdate
    de ha már itt tartunk

http://secunia.com/product/2719/#advisories

Ez a Linux (Linux Kernel 2.6.x) ... Akkor most mit használjunk?:D 22 ki nem javított hiba. 25 vs 22 azért sztem egész durva, ha figyelembe vesszük a részesedési arányokat! Windows 90% Linux kevesebb, mint 10! (Ha az IE részesedését tekintjük+ Windows-os FFoxok, mert ne mondja senki, hogy a FFoxsok 100%-a linuxos... stb))

Mellesleg annyira "hiteles" az oldal! Miféle OS az a Windows "Millenium"? Ezt meg ki/hogy adhatta ki?
  • kbupdate
    csak sajnos ez nem hivatalos lista! kenheted a hajadra!
  • greywolf
    Helló emberek:)

Hűű, micsoda tüzijáték :)

kbupdate: szép az új logód, jól megy a munkakörödhöz (kis szines szivacsok?)

windows kontra linux: windows leszálló ágban van, elég csak VistaReset cikkre gondolni.

Spyware: linux 30 db, windows 30000 db.

Ki nem javított windows xp hibák:
    ha jól számoltam 25 darab, szóval az up-to-dat windowsodat kenheted a hajadra.

ki nem javitott windows xp prof hibak

linuxnál biztonságosabb windows: hogy? kikapcsolt gépen, bezárt szobában ?:)
  • NEXUS6
    Amellett hogy lolát sem kel félteni, azért szerintem mindenki kicsit a lelkére venné ha kapna egymás után három sárga cédulát.

Bevallom az elején azért kötöttem bele updateba, hogy vagy neki vagy magamnak kiprovokáljak egy jelecskét, hogy leteszteljem a rencert, amire lola panaszkodott.

De miután kiderült update nemi hovatartozása, számomra nyilvánvaló vált hogy ebből csak én húzhatom a rövidebbet!
    Annak ellenére hogy ő sem az a hamupipő!

Én a magam részéről nem vagyok oda a diszkriminációért (a pozitivért sem), pláne hogy figyelve az elég durva vitát update télleg simán megérdemelt volna egyet.
    Kár hogy a végén azt is lola kapta!

Én így látom, leírtam a véleményem, de többet erről nem akarok írni. Legalább is ebben a fórumban.
  • Caro
    Én úgy 5 éve találkoztam egy buszon egy postással Veszprémben, aki úgy vágta a számtechet mint az állat!
    Jól elbeszélgettünk vele anno :)
    (Haverok is ott voltak, és számtek téma volt, meghallotta, és bekapcsolódott)
    Szóval attól, hogy takarítónő nem biztos, hogy hülye :)
    De tényleg????? lola megérzései nagyon vágnak... :D
    Bár nekem végülis mindegy :)
    U.I.:
    A windows és a linux funkcióit ne is akarjuk összehasonlítani... a linux jóval többet tud, és kernelből. Csak néha varázsolni kell hozzá, hogy előjöjjenek. De ezért nem annyira end-user oprendszer. Mert néha olyanokhoz is varázsolni kell, amiket a winből egyszerűen el lehet érni. Bár mondjuk a win driverkezelése egy katasztrófa. De egy valami mégis biztos(hogy a témához is szóljak :D): a linux nem kémszoftver :)
  • IoIa
    Lemaradt: egyértelműen negatív véleményem a ms-al kapcsolatban van.

PS: én nem lopott windowst használok...
  • IoIa
    Én nem fikázom a windowst, de nem is palástolom a hibáit. Ráadásul én is windowst használok (tehát nem linuxot), de megpróbálok tárgyilagos maradni. Ami rossz benne, azt kár tagadni.
  • Garfield
    Én nem szűkíteném le lolára a dolgot. Ha végignézzük az elmúlt hetek Windows-zal kapcsolatos híreit, láthatjuk, hogy 3-6 ember nyomja ugyanazt a Windows-fikázást folyamatosan, amiből aztán hírtől függetlenül ugyanaz a flame-közeli állapot lesz.
  • IoIa
    Ti hárman lennétek a _mindenki_? LOL !
  • Esrohnoil
    Nem csókosok, de neked nem tűnt fel h. mindenkit a TE viselkedésed idegesít?
  • SymbioC
    Vissza kellett néznem, hogy miről is szólt a fenti írás, mert a sok személyes pingpongból nem derül ki! Nem mehetne ez privátban?
  • IoIa
    Tisztelt moderátorok!
    mrzool és kbupdate folyamatosan sértegetnek és ezért semmilyen büntetést nem kapnak. Ennek két oka lehet:
    - ők is moderátorok, csak más néven írnak
    - csókosok, és ezért nekik mindent szabad
    Ez az sg fórum színvonalát nagy mértékben aláássa.
  • kerob
    "Soha nem állítottam azt, hogy ismerném a linux automatikus töredezettségmentesítési technikáját. Azt mondtam, hogy ELVILEG, BIZONYÍTHATÓAN nincs olyan fájlrendszer, amit soha sem kell töredezettségmentesíteni (és ezek szerint a csoda linuxodat is kell, csak ő azt a háttérben megoldja!!!)

Szövegértéssel egyébként hogy állsz? "

-- Azt hiszem nem az én szövegértésemmel van a baj, hol írtam, hogy nekem "csoda Linuxom" van?

A másik dolog, amit megint csak nem én értettem félre, és a többiek hozzászólása alapján ők sem, azt, hogy a "nincs szükség töredezettségmentesítésre" az csak a felhasználó szempontjára volnatkozik, mivel neki nem kell vele foglalkoznia.

- De nem is értem, miért reagálok az olyan hozzászólásra, ami csak kötekedés céljából íródott.
  • mrzool
    Már ne is haragudj, de kikérem magamnak, hogy együtt említesz a nevezett fórumozókkal. Eddig HÉT (7) hozzászólásom volt ebben a témában, melyből mondjuk kettőre húzható rá, hogy tök felesleges volt, mert személyeskedésből állt, míg a többiben szakmai és logikus tényekkel támasztottam alá a mondanivalóm. Bár azt hiszem érthető a felháborodásom, ha ilyen kis lola féle mitugrászok hazugnak neveznek...

Másrészt sajnos újra tapasztalnom kellett, hogy hülyével nem érdemes leállni vitatkozni, mert még összekevernek vele. Kár, hogy ti sem látjátok a fától az erdőt.:(
  • ddfg
    Melyen tisztelt kbupdate, mrzool es lola! Tegyetek meg egy szivesseget a forumozoknak, es vagy koncentraljatok az erdemi mondanivalotokra, vagy menjetek, es verekedjetek mar ossze valahol, dontsetek el, ki a menobb, mert nagyon zavar, hogy az egesz forum a ti hulyesegetekbol all! Szeretnem a cikkhez tartozo kommenteket olvasni, nem azt, hogy kinek melyik felmenoje mivel foglalkozott... Ha ez szerintetek tul nagy keres, jelezzetek, ha az ilyenek vannak tobbsegben, jobb ha nem jarok ide olvasgatni...
  • pemga
    Vigyázz magadra, és ne hagyd, hogy sokat igyanak :)). (KV-t mármint :)).
  • kbupdate
    Nem anyáztam! súlyos fogalomzavarban szenvedsz! Mi bajod van a takarítőnekkel? még mindig nem válaszoltad meg (de lehet hogy szerinted már igen, de hogy nem értem arrol nem tehetek ugye:D )

és mi rosszat mondtam édesanyukádról? Vagy tilos megemlíteni az engedélyed nélkül bármilyen körülményekben is? De takarítőnzés az miért jobb, mint az érdeklődés!

Látom gyenge a felfogásod. valóban. nem direkt csinálod.
    nem zavarja a bünti pont, csak mindig ezzel jön, hogy ki kap és ki nem:)
    Na én nem is foglalkozom már ezzel a ioia gyerekkel, mert nem esik a "takarítónők" hatásköre alá, de még az enyém alá se, hanem ez már pszichiátriai eset.
  • IoIa
    Szóval nálatok mindenki takarítónő (magadból indulsz ki). Még ezek után is büntetlen vagy. Érdekes. Pedig már anyázol is. Meg akasztásról beszélsz. Szánalmas.

#80: ebben ne reménykedj. Az ilyen "bátrak" csak itt mernek így beszélni.

#79: sosem.
  • kbupdate
    És ha takarítónő? Akkor mi van? vagy szégyenled az édesanyádat is (ha még él és nem akasztotta fel meg miattad, de ez csak egy feltevés)?
  • valamit
    azér kiváncsi lennék rád is, meg a "takarítónő"-re is együtt élőben :) ha szóba jöhet, akkor a kávét fizetem hozzá... de a berendezés már a ti kontotókra megy;)
  • Esrohnoil
    Jah, engem nem, téged meg most még nem...
  • IoIa
    Abból kettő a takarítónő érdeme. A büntetőpontok meg nem zavarnak. Téged igen?
  • Esrohnoil
    Szerintem biztos tök véletlenül kaptad azt a 3 büntipontot...
  • IoIa
    Ember! Én tényeket írtam, nem valami érvnek feltüntetett kitalációkat!
    Fikázni te fikázol (engem). Persze csak a messzi távolból van hozzá bátorságod. A sajnálat ezek szerint kölcsönös.

PS: a büntetlenséged továbbra is fennáll a takarítónőével együtt. Ez magáért beszél.
  • pemga
    Teremtőm, asszem süllyed a topic. Az átlagéletkort sikerült leküzdeni, vagy valami kemény anyag volt a hétvégén? :).
  • kbupdate
    Mondja a sok hülyeségét, és röhög rajtunk, hogy lereagáljuk!
  • valamit
    tök szórakoztató titeket így olvasni :) lola, nélküled szerintem sokkal unalmasabb lenne a fórum
  • mrzool
    A díszpéldány max te lehetsz - én érvekkel és tényekkel alátámasztottam a mondanivalóm, te viszont az egész topikban csak fikázol. További kellemest, ha neked erre a szellemi maszturbációra van szükséged, csak sajnálni tudlak.
  • IoIa
    Ahhoz neked újra kéne születned.

#67: ha te is ugyanúgy kapnál figyelmeztetést, mint én, akkor a felkiáltójeleidet már össze se lehetne számolni. De hát is vannak egyenlők, meg egyenlőbbek.
  • kbupdate
    A Windows a legjobb! Miért? Mert az. ez a válasz! Ha nem fogadod el az a te bajod!
  • IoIa
    Itt vagy te is díszpéldánynak, akikről írtam már. Büntetlenül sértegethetsz bárkit. A másik példány is itt található...
    Ez a "kuss a neved" kicsit erős volt. Tudod, ha ezt szemtől szembe mondanád, okoznék egy kis meglepetést neked.
    Én leírtam a választ. Hogy nem fogadod el, az a te bajod.
  • kbupdate
    de ciki, hogy egy "takarítónő" aláz ITben téged, nem!?:D
  • kbupdate
    mindig mellébeszél. valami komplexusa lehet a gyereknek. nem véletlenül van 3 figyelmeztetése is!
  • mrzool
    Ezt nem vagyok hajlandó válaszként elfogadni. Vagy leírod, hogy miben tévedtem, vagy kuss a neved.
  • IoIa
    Még egy értelmes mondatot sem tudsz összehozni.

#62: Bejött a takarítónő tippem.