2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#47 Talán egyenesebb az őszinteség mint a kegyes hazugság,igaz lehet jól pofán vágnak érte,viszont tudom nem hazudtam:)) -
#46 Nem miből gondolom,itt és most csak is a nőkröl van szó. -
#45 Én speciál ,egy komoly kapcsolatban ezt nem tolerálom,mit több,egyenesen gerinctelennek tartom. -
#44 Látod? nem látod az erdötől a fát,itt szó nincs ilyenről,akkor mivan? Egy kérdés lett feltéve és ahelyett,hogy érdemben tudnál hozzá szólni,inkább ............... nem is irom le -
#43 Gondolom azért amiért a férfiak...
A valóság egyenlő az igazsággal az meg legtöbbször fáj, szal ezért (is).
Megkímélni attól ami előbb vagy utóbb, innen vagy onnan, de kiderül, vagy talán mégsem? (gondolom ebben bíznak/bízunk mikor ezt tesszük)
Szerintem az esetek legnagyobb részében ez a mozgatórúgója mindkét nem hazugságainak, a másik része meg azért hogy elkerülje az esetleges következményeket.
az egyiket vagy szeretetből(féltésből) a másikat pedig önzésből teszik
de lehet csak én gondolom ezt így
-
#42 ez a topik a kedvencem lessz má látom :DDD
azé me ostoba tyúkok !! -
#41 ez egy érdekes topik...
de inkább nem szólok hozzá:D
-
neuro #40 "jajajj elhagyott a csajom, csinálok már egy topikot ahol tudom magam sajnáltatni, ahelyett, hogy túltenném magam az egészen és keresnék magamanak egy új barátnőt "
Get a life kid! -
#39 Mert a vérüknben van a hazudozás,,, -
MacrosTheBlack #38 Ne paráználkodj! :D -
MacrosTheBlack #37 Engem speciel sokkal jobban idegesít a "túl jó vagy hozzám" és hasonló közhely kamuk, mintha azt mondaná "figyejj b+, nem teccik a fejed és kész". A végeredmény úgyis ugyanaz, akkor meg minek futni feleslegesen a köröket, fenntartani a másikban a reményt hogy de még van esélye? Inkább egy határozott talán :D, aztán legalább nem fárasztod magad vele, időt és pénzt spórolsz (nem viszed el még háromszor étterembe :D). -
#36 Te talán nem ragadsz meg minden alkalmat egy jó kis kurásra?
Mert én igen. -
#35 És minden faszi kurafi. -
#34 elemi ösztönből :) -
#33 leginkább részegen - -
davos80 #32 Volt egy idézet a Csinibaba című filben : "hiába,minden nő kurva..."
Ez most lehet, hogy nem illik a témához,de sajnos van benne igazság... -
#31 sztem nem feltétlenül. már ha megértő a csaj, és látja, h megbántad a dolgot, és ha szeret, akkor nem mindegy a stílus sztem. -
#30 A vége ugyanaz. -
#29 lál
az igazság közlésésnek módja nem feltéltlenül az hogy belevágod a pofájába.. -
#28 -.- -
#27 lol énis ígyvok vele :D -
#26 pfff... : )
az lenne az első dolog, amit elújságolnánk egymásnak : DD -
Vegas #25 te lány vagy? -
#24 hátigen néha rá kell kérdezni kivel aludt tegnap :) -
#23 én tudok/szoktam hazudni a sztem jelentéktelen dolgokat illetően, de viszont a barátnőmnek nem tudok hazudni soha. még a legkissebb mértékben sem. nem tudom miért.
és sztem Ő sem tudna nekem hazudni. -
#22 és mi legyen a FAQban? -
#21 az mekkora baromság,hogy : mindig mond el az igazat! lol -
#20 Na, én meg nem mondom, hogy nem rátok tartozik, inkább kitalálok valami mesét, aminek nincs következménye, és amivel nem bántok meg senkit.
Ha valakivel nem akarok találkozni, kitalálok valamit, hogy ilyen-olyan programom van, nem mondom, hogy nincs kedvem. Ez természetes. -
#19 Serios csinálj légyszíves bannert meg FAQ-t!:D:D:D -
#18 Én nagyon sokat hazudok apróságokban, de az olyan dolgokban amik tényleg lényegesek azokban mindig öszinte vagyok!
(apróság pl. - szivem elmosogattad a tányérodat? válaszom: - persze
komoly pl. az nem rátok tartozik -
#17 ne hazudj !!! :D -
#16 [egyszer buddhista lesz sry] -
#15 Én nem nagyon tudok hazudni, ez nem mindig jó, de hát ez van. -
Vegas #14 mé hazucc?! -
_Vegeta_ #13 Hazug mocskok! -
#12 mért ilyen gyík mindenki Pyx el? -
#11 lol -
#10 te akkor is hazudsz, ha kérdezel! -
#9 Miért, hazudnak? -
#8 mivan, lekoccoltatott a nő ? :D