2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#87 Serius !!!Na ezt minek könyveled el ???
"Avagy miért jobb nekik ,ha hazugsággal rejtik a valóságot ? " -erre még nem gondoltál ? -
MacrosTheBlack #86 Na ez a másik ami idegesít, hitegetni a másikat, amikor már csak dugni kell addig amíg nem jön egy másik fallosz helyette. Nem egyszerűbb megmondani hogy "bocsi vége, de azért még kúrhatunk"? :D -
#85 van benne valami ...
de mi van azzal a nővel ,aki azért hazudik mert nem akarja ,hogy megtudja a párja azt ,amire készül és csak megakarja lepni valamivel a párját ...? -de a srác ilyenkor vágja a képébe ,hogy " úgy látszik te is olyan vagy ,mint a többi nő ... mániákus hazudozó " - pedig csak egy meglepiről volt szó...?
-
#84 A legnagyobb tiszteletem a hőlgyeké,kivételt képez a hazugság.
Sajna lépnem kell,kellemes vasárnapot! -
#83 Vén kakadu vagyok:))) De isti bizony eszem ágábanm nem volt a női nemet megsérteni,ez úton kérek ellnézést ha sértő voltam,de nem álltalánositottam -
MacrosTheBlack #82 Vagyis nem merik felvállalni a konfliktust, inkább egy szót se róla, hátha megoldódik magától (nem fog). Ez egy kényelmes megoldás, viszont feleslegesen kell színjátszani hozzá. -
#81 Még annyit ehhez,ha az a véleményem nem tetszik,hogy őszinteség párti vagyok,akkor vállalom ,hogy korlátolt vagyok. Ha ez akkora törést okoz egyeseknek ,boldog vagyok,hogy korlátolt lehettem (szemedben). -
#80 Akkor nem mai csirke:)
A topikcímből ítélve olyan max 25-ig gondoltalak, csak tudni szerettem volna jól gondoltam-e:) -
#79 30 túl 40 belül:) Ez miért érdekes? -
#78 hát nem sokkal...:)
szabad tudni hány éves vagy? -
#77 Igen azt-azokat,de értsd már meg légyszives ez nem rólam szól,hanem bizonyos nőkröl. Mielött vád érne ismét,Nem minden nő! -
#76 Valóban nem szerencsés,de még mindig jobb mintha azt irtam volna MINDEN,azért csak jobb:) -
#75 Jobb is igy,szép vasárnapot:)) -
#74 Szerintem a "legtöbb nő" kifejezés olyan amivel itéletet mondasz szal nem szerencsés választás:) -
#73 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190 -
neuro #72 Hozzászólást vártál.. megkaptad. Nem mondhatom el a véleményem? A korlátolt ember pedig te vagy, elég csak a topik címét elolvasni.
Ha nyitsz egy témát akkor vállald a felelősséget és vállald be azt is hogy lesznek olyanok, akik nem úgy vélekednek dolgokról ahogy te. Ha ez nem tetszik, akkor inkább ne írogass fórumokra.
Na részemről ennyi. További szép napot. -
#71 Sorolhatnánk,jelen esetben ez én részemről tök felesleges,mert se igy sev úgy:)) -
#70 #64: értem:)
Szerintem nem csak a másfelé kacsingatásból származhat bármi is:)
No de mindegy...:) -
#69 De egye fene,bemásolom neked,nehogy elkopjon a kis kezed a vissza lapozástól:))
tegnap 19:59 | Privát | Galéria | Válasz | #1
Tisztelet a kivételeknek,... a legtöbb nő miért hazudik ahelyett,hogy korrekten elmondaná mi is nyomasztja,mi a baja,vagy ha szakitani akar miért nem mondja el őszintén?
Kiváncsi vagyok egyesek ,mások véleményére.
Tisztelet a kivételeknek,... Álltalánositás mi? :)))))))
-
#68 tegnap 19:59 | Privát | Galéria | Válasz | #1
Hol van itt álltalánositás?
Felnőni? azon túlvagyok már,miért ne lehetne egy érdekes témát feldobni? mert vannak ilyen korlátaiktól elszabadulni képtelen emberek mint pölö te? Talán olvasni kellene előbb aztán köpködni. -
neuro #67 Hülye kérdésre csk ilyen hülye választ lehet adni.
Mi lenne ha nem általánosítanál és nem feltételeznéd azt, hogy minden nő hazug. Talán majd ha felnősz rá fogsz jönni, hogy nem attól függ, hogy valaki mennyit hazudik, hogy melyik nemhez tartozik, hanem hogy milyen erkölcsi mércével rendelkezik az illető. De az is lehet, hogy eddig neked csak ilyen nőkkel volt dolgod - ebben az esetben szerintem próbálj meg máshol ismerősöket, barátokat keresni. -
#66 Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,az az. Utálom a részeg nőket -
#65 Egy felé sem:))
Ki nem tudódhat,mert eleve eszemágában sincs másfelé kacsingatni,mig tart egy kapcsolatom. Igaz megnézek minden nőt,de ez nem bűn:)) -
#64 Ezért is irtam,én nem lennék képes kétfelé "hazudni" lehet ,hogy most kinevetsz,de ez az igazság. Még eddig egy nőmet sem csaltam meg ,mig tartott a kapcsolat,bármilyen szinten is. Két szék közé ezért sem esem:)) -
#63 A részeg nő már eleve felejtős. Gusztustalan. -
#62 Hát igen, de mikor? mert lehet (sőt legtöbb esetben biztos) hogy nem 1-ik napról a másikra váltasz, és gondolom míg a változás folyamata tart addig is kitudódhat bármi a másik számára amit addig titkoltál esetleg magad számára sem tiszta, hogy mit érzel 1 másvalaki iránt akkor hogy álsz elé? mit mondasz? mikor 2 érzelem közt vagy? hm?! ilyenkor kerülhet az ember 2 szék közt a földre (szerintem) -
#61 Kedvemre való válasz -
#60 Miért? mind kettőnek jobb ha tisztában van azzal ,hogy mi is a helyzet. Vagy néha vissza mennél egy egy,egy NO-ra? Az korrekt? -
#59 Van némi igazság abban amit irtál,én inkább ha úgy áll a dolog ,egyszerüen elmondom,kicsim,eddig és nem tovább. -
#58 Elkel keseritselek,nem vert át,(eddig) gondolom azért mert nemvolt rá szüksége. Nem korlátozom,nem mondom meg mit tehet,mind ketten tiszteletben tartjuk egymás "szabadságát" -
#57 Egyik jó alternativa? -
#56 Komoly kapcsolatban elemi ösztön? a hazugságakkor ott nem komoly a kaocsolat hanem átmeneti dugom,nem dugom esete áll fenn:)) -
#55 Talán olvasd el az 1 hsz-t és akkor rájössz,szó!!! nincs álltalánositásról,csupán egy témáról. -
#54 Én ,sajna nemtudok csinálni,talán a logo mühelyben kérd,ott csinálták az enyém is,és szivesen megcsinálják:) -
#53 Sziasztok!
Mi az hogy miért hazudnak a nők? Kérlek ne általánosíts. Ugyanezt kérdezhetném én is. miért hazudnak a férfiak. De nem kérdezem, mivel egyenlőség uralkodik bennem és nem hinném, hogy benned is. Ha minden nő hazudna vagy minden férfi hazudna akkor nem szaporodnánk. nem lennének párok. De gondolom ez eszedbe sem jutott, amikor nyitottad a fórumot. Atól, hogy (gondolom) téged átverte egy csaj, még nem kell az összes nőt leírni. -
#52 Ez pölö ,apróság:)) Komoly dologban tuti nemmondanád "persze drágám" -
#51 -
#50 Pontosan erről beszélek,ez a bevezető lényege,miért?
Fontos témákban miért? -
#49 -
#48 Nem koccolt le,nem erről van szó,deha mégis erről lenne szó, hogy jutott eszedbe? Én nem hiordom a magán életem egy egy fórumra,elintézem magam