2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#127 Kari Wuhrer? Alapistennő :D
Maga a film nem kötött le, talán ezért nem is emlékszem rá :D
Igazad van, de a másik oldal se jobb, amikor túl sok a korlát, a tabu és a titok. Mindenkinek más mértékű a szabadság- és nyitottságigénye, nekem pl. elég nagy, nem tudnék egy szendeszűz nővel mit kezdeni hosszú távon. -
#126 van ilyen, anyám is szokta apámnak néha mondani ha jócsaj van a tévébe, vagy hogy kér-e sört, de a többi ne igazán jellemző....:DDDD
szerintem egy idő után megunnád te is ha magadat látnád a bnődbe, meg ha bnőd olyan lenne mint egy fiú, mindent megenged neked........nekem erről a Bombaklón címü film jut eszembe, ha ismered érted, ha nem akkor meg nézd meg....:DD -
#125 7est monták nekem szal.... nem sok marad ami igaz :D -
#124 még jó hogy nem egyforma a kettő.......
de vannak dolgok amikben mindekettő ugyanolyan hibás vagy hülye tud lenni...... -
#123 amúgy a 2,4,6,8,9 nem igaz, ilyeneket már mondtak nekem nem egyszer :) -
#122 szerinted mér nem mondják???? -
#121 ja télleg, rosszul emlékeztem
akkor is az legyen a cél, hogy mindig vidámak legyetek, akkor is, ha nem beszéltek meg egymással semmit
amúgy próbáld ki, hogy te sem mondasz el dolgokat, hátha arra mozdul -
#120 Szerintem az életkorunkat figyelembevéve elég sok az a 3 év amiből 2,5 együtt is éltünk.jól érezzük magunkat egymással és az égadta világon semmi bajon nincs vele.nagyon szeretem és sok időt szeretnék még vele lenni szóval np;) -
#119 én is mondtam, hogy ez így van
csak a két nem NEM EGYFORMA, nem ugyanaz a megítélés, ez már ritkán fér a nők agyába (tisztelet a kivételnek, ismerek olyat is) -
#118 ez paraszt...
de nagyon vicces: )))
-
#117 a szőkje nő dolog egy ikon csak félreérti a nagytöbbség... -
Jhon Balu #116 10 mondat, amit a nők sohasem mondanak:
1. Drágám, biztos vagy benne, hogy már eleget ittál?
2. Unatkozom. Borotváljuk le a puncim!
3. Drágám, nem kellene a kocsmában lenned a haverokkal?
4. Olyan szexis vagy másnaposan!
5. Inkább nézzük a focit délután, a bevásárlás ráér!
6. Sétáljunk egyet. Úgy jobban látod a nők seggét.
7. Bizony, a te anyád sokkal rendesebb, mint az enyém.
8. Ugyan, dugd csak meg a barátnőmet!
9. Ne menjünk moziba, inkább szívjunk el egy füves cigit.
10. Eleget keresek mindkettőnknek. Százalékoltasd le magad. Az a
lényeg, hogy szerethesselek.
+1 mondat:
11. Ha nem nyelhetem le, nem is veszem a számba! -
#115 én is nő vagyok bazeg......és én nem vagyok ilyen görény......:@
és amúgy a férfiak is ilyenek, szal mondom hogy ez ember függő..... -
#114 ne hazudgy-.- -
#113 nézd, nem vagytok még együtt annyi ideje, ha jól tudom, és ráadásul nem is vagytok annyi idősek, hogy ezt ilyen mélyen komolyan kéne venni
érezzétek jól magatokat együtt, a lelkizést hagyjátok a megroppant "öregekre" és ennyi, fölösleges ennél többet várni ilyen korán -
#112 látod, ilyenek ezek a nők..... akkor hallgatnak, amikor beszélni kéne, viszont ha csendre van szükség.... :) -
#111 azt nem mondtam, de mivel nem ma jöttem a hegyről, azt hiszem, bizonyos értelemben épp eléggé ismerlek így egy mondat után ;) -
#110 akkor most ezekszerint ismersz engem (is)?:) -
#109 Nekem csak annyi a sztorim, nekem a legjobb bnőmmel való kapcsolat ment rá....
én ugye maxmálisan megbíztam bnőmbe, mindent elmondtam neki, ő meg nem, már voltunk olyan régóta bnők hogy elmondjuk ha vmi gond van a másikkal, én ugye mindig elmondtam, de ő nem és ez most derült ki, és kurva ideges vagyok hogy ilyen rohadt görény hogy nem bírja elmondani ha vmi baja van......:@@@@
-
#108 én jelen pillanatban is átmegyek rajta, sztem most is van pár dolog pár nővel kapcs, amiről nem tudok, pedig kéne :DD
de ez van, el kell fogadni, csak a naiv emberek vannak veszélyben -
#107 Ez az igazság!
Azt nem bírom már lassan hogy az emberek álltalánosítanak, mint mondjuk a szőke nők, meg egyebek....
pedig ismerek egy csomó olyan csajt aki nem szőke még is 1000-szer butább egy szőkénél....
na ez a nők és hazugság dolog is olyan hogy ez nem a nőkkel van össze függésbe hanem az emberrel nemtől független.......
és azért "hazudnak" talán mert nem érzik a másik felöl hogy megbíznak maximálisan benne, vagy pedig fél a reakciótól hogy mit szól a másik ha ezt meg ezt elmondja.......lehet hogy jobban járna ha elmondja a dolgokat, de 1 részről mindenkinek vannak titkai, másrészt meg lehet hogy félreérti és akkor oda az egész kapcsolatnak vagy akárminek.......
ha vki ezzel amit írtam nem ért egyet, akkor csak úgy mellékesen elmondanám hogy ezen kb félórája mentem át, szal......... -
#106 én úgyérzem igen.
pl ezt a témát is megbeszéltük, vagyis szóvátettem, hogy miért nem mond el nekem fontos dolgokat.a végén azt mondta, hogy mostantól elmondja.jól megvagyunk most, de nemtudom tényleg elmondaná e ha lenne vmi. -
#105 ezt pl. akármelyik nő írhatta volna, így nem nehéz mindet ismerni ;) -
#104 Szegény Te, minő nőket ismerhecc, de biztos megérdemled:DD
-
#103 A zárójelben lévőt úgy helyesbíteném, hogy nem mindig adja önmagát:)
amúgy egyetértek:) -
#102 naja, csak a nőktől elvárnánk, hogy ne hazudjanak, ha már saját bevallásuk szerint annyival fölöttünk állnak erkölcsileg (is) :D
mi hazudhatunk, mert aljas szemetek vagyunk, minket úgyis így szeretnek :PP -
blackgamer #101 ilyen témáról vitázni? ehh
erre bezzeg jön fél nap alatt 100 hsz, normális topicoknál meg lasszóval kell fogni az embereket, hogy írjanak már valamit -
Vlala #100 Ácsi. Nemcsak a nők hazudnak, hanem általában az emberek... Ha magadba néztek, Ti sem árultok el mindent, mindenkinek van valami belső titka. (Azt is le merem fogadni, hogy az SG-n is kivétel nélkül mindenki nem önmagát adja, hanem egy kicsit abból, ami szeretne lenni...) -
#99 te mindent elmondasz neki? érzi, hogy nyílt vagy vele szemben? -
#98 Lelkiismeret, megbecsülés, tisztelet, önzetlenség....hiány miatt talán.:)
Én inkább úgy tenném fel a kérdést,hogy miért nem mondanak el dolgokat?
Én mindíg csak azt tapasztalom, hogy fontos dolgokat inkább nem mondanak el, mert 1xűbb nem elmondani mint megbeszélni.Nem vagyok nagyon beszédes ember, szal ha megkérdezik mi volt ma a semmi az állandó válaszom, mert nem érzem úgy, hogy most a szürke hétköznapokról fecséreljem a szót.Ellentétben velem a párom állandóan fecseg, hogy ez volt a villamoson meg az a buszon és az izéke meg ezt mondta..., viszont ha valami olyanról van szó ami a kapcsolatunkról szól (ami számomra a legfontosabb) azt nem mondja el.
Ez miért van? -
MacrosTheBlack #97 Mi csak akkor hazudunk ha még akarunk valamit utána a csajtól. :D Mondjuk félrekúrunk, de nem akarjuk otthagyni. -
#96 Miert hazudnak altalanossagbana ferfiak?? Ennyit lehet meg ezzel szemben leirni. Vannak olyan nok/lanyok, akik felnek megmondani az igazat illetve az igazsag kovetkezmenyeitol felnek. En nem tartozom ebbe a nem is tudom mekkora tomegbe...
A ferfiak sem szent emebrek minden esetben, bar mar talalkoztam igazi uriemberrel aki sohasem hazudott sem nekem sem masnak. Amugy nem lehet surun talalni olyan ferfit es not sem aki ne hazudna, de legalabbis le fullentene egyszer-ketszer... A hazugsag szamomra megbocsathatatlan bun...! -
#95 nok nelkul a vilag kiszamithato,biztonsagos,nyugodt hely lenne.es vegtelenul unalmas.utalok unatkozni. -
Derapo #94 Szemét mocskos kiállhatatlan ringyó az összes( kivéve a mama ő egy szent)De mind csak a pízedre hajt csak aztat nézi mikor csalhat meg meg meg izé...ezek amúgy is mindig hazudoznak a lét elemük a hazudozás.Ha egy napig igazat kénr mondaniuk akkor nemis tudom mi lenne a világgal.Igen szívem jóvolt...most fáj a fejem...most megjött...anyunál alszom...a barátnőimmel megyek most nem jöhetsz...itthon voltam...meg hasonló hazugságok.DE!! Mivé lenne a világ ezek nélkül a különös lények nélkül?Kihez bújnánk egy fáradt munka nap után? Ki főzne,mosna ránk? Kivel lehetne néha jókat sexelni? mondom néha. Szerintem azért hazudnak,hogy nekünk jó legyen. -
#93 Úúúúúúúúúúúúúú,ezt én sem birnám -
#92 Az első mondatoddal 100% .-ig egyet értek. -
#91 Valóban,erre nem gondoltam,viszont utaltam arra,hogy komoly témában. A meglepetésekkor a nők nem hazudnak,inkább úgy tesznek mintha mi férfiak nem értenénk öket,hogy mit is mondanak:)) A meglepiben minden belefér,de komoly kérdések esetén a hazudozás megbocsájthatattlan. Ez az én véleményem.
Tényleg lépnem kell,DU vagy este benézek. Szép vasárnapot + minden jókat mindenkinek -
#90 Hát szerintem van ami megoldódhat, de csak amihez rövid idő kell, és az sem biztos, de azért van ami magától megoldódik, és felesleges kitenni a másikat bárminemű kétségnek.
Huha most énrólam mindenki azt fogja hinni, hogy én a megrögzött hazudozók közé tartozom mert nem ítélem L őket egyértelműen, sőt semennyire, de az itélkezés nem az én feladatom, azt megtartom másoknak
-
MacrosTheBlack #89 A "bocs, új pasim van" meglepetést szerintem senki nem fogja értékelni. :D -
#88 valóban ,ha így áll a helyzet így tisztább lenne az egész és könnyebb és talán rájönnének ,hogy mit hibáztak el és javítani ill. kitudnák javítani az egészet és a "szálkát " is eltudnák távolítani és lehet ,hogy együtt maradnának ...(?)