2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#167 KELLETT VOLNA??
Nem értem, miért ne lehetne külön topikja? Pont azért jó így, mert nem adódik belőle rögtön a nemek harca, hanem csak az egyik oldalt érinti.
Mint mondtam, messze nem ugyanaz a megítélése és a következménye ugyanannak a hazugságnak, ha férfi mondja, mint ha nő tenné. Ez más dolgokra is vonatkozik... -
#166 hozza tudtam mar szolni... egy lejjebb elhelyezkedo hozzaszolasban olvashatod... Amugy ezt a topicot ugy kellett volna nyitni hogy miert hazudnak a nok es miert a ferfiak...?? Amugy szerintem a nok es a ferfiak atlagban ugyanannyit hazudnak... -
#165 de ez most a NŐI hazugságokat boncolgató topik, ahhoz is hozzá tudnál szólni? :) -
#164 felreertettel... En soha nem hazudtam meg pasinak. Nekem nagy lelkiismerete furdalasom lenne ha hazudnek es velem ilyen szinten nincs problema... En csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy a ferfiak altalaban (nem mindig!) azert hazudnak, mert mar vagy nem szereti a csajat vagy mar meg is csalta... vagy csak egyszeruen nem akar elmondani valamit... -
#163 semmi csak zavaros volt a válaszod.... -
#162 nem itteni zsargon, ez az online magyar :D -
#161 sry nem tudtam h itt ilyen komoly a zsargon: ) már elég régóta így használom és még senki sem szólt..:) -
#160 nagyon komoly kapcsolat kell ahhoz, hogy elfojtson egy alapvető ösztönt, ritka is az ilyen, és a legtöbbről végül kiderül, hogy csak önámítás volt (vagyis mondjuk 1 ezrelék a valóban értékes)
az meg különben sem mentség, hogy azért hazudsz, mert szerinted meg leszel csalva :) (erre lehet azt mondani, hogy azt a nőt meg is csalom, amelyik kamuzik vagy titkolózik) -
#159 "ezek a ferfiak a legszanalmasabb lenyek a foldon..."
alapíts egy klubbot -
#158 erre annyit tudnek mondani, hogy alapbol ezert nem lehet megbizni egy ferfiban sem, mivel mindig megbujik bennuk a kisordog es felrekurnak... Nahhh ezert nem is erdemelne meg az az ember azt, hogy igazat mondjunk nekik(tisztelet a kivetelnek), aki csak ugy felrekur mert p*** hianya tamad a csaj pedig nincs ott... ezek a ferfiak a legszanalmasabb lenyek a foldon... -
#157 Hol? olvastál olyat,hogy én azt irtam te-hazudsz. -
#156 megelőztél a felvilágosítással :D -
#155 nem akarok beleugatni, de zavaró hogy a nm (nincs mit) rövidítést a NEM helyett használod....
-
#154 olvasd már el légyszíves figyelmesen..... nm azt mondtam h mindíg őszinte vok és nm szoktam hazudni.... -
#153 hát csak nm:) -
#152 hát jah, a nők nagytöbbsége(!) hülye liba........ -
#151 Én most nagyon el vagyok keseredve, mindig kifogom..........elvagyok átkozva.....
nincs egy normális bnőm.........se senkim,......mert anyámmal sokmindent meg lehet beszélni de nem mindent....
és nem bízok már egyik bnőmbe sem, volt egy, de azis most nagyon eljáccotta, éselérte azt hogy megutáljam.........
miért vagyok én ilyen szerencsétlen??!!........mind1.... -
#150 az aranyközéputat kell megtalálni az a lényege......
(na ez úgy hangozz mitha vmi nagyon tapasztalt lennék, de végülis ez az igazság) -
#149 Igen, jól látod:)
de vannak akik minden "hazugságot" ill hallgatást 1 kalap alá vesznek, de csak addig míg ők a szenvedő felek, ha netán fordul a kocka? na, az már más:) -
#148 Ebben momentán igazad van,mindkét fél hazudik igy vagy úgy,viszont a lényegesnek itélt dolgokban miért? Most épp az egyes!!! nőkröl van szó,nem mindröl:))) Természetesen igazad van, a férfiak is sundámbundáznak külömbözö okok miatt,én csak is a magam nevében irhatok,ha komoly kapcsolatban vagyok,eszem ágában sincs hantázni márcsak a nő tisztelete miatt sem,+azért sem mert én minden komoly kapcsolatomban az őszinteséget tartottam helyesnek.
Igaz szivtam egyszer kétszer érte,de abból is tanultam. -
#147 Na,te rávilágitottákl az egyik leg érdekesebb részére. Valami miatt képtelenek arra ,hogy egy komoly kapcsolatban ,bármiről lehet beszélni,vagy megkellene beszélni. Miért a halgatás a félremagyarázás? -
#146 te mint résztvevő ? -
#145 Ez igen,ez nem egyedi eset -
#144 Mi? Miröl szól? Van aki beismeri,van aki tagadja,van aki úgy csinűál mintha ő bizony qrvára őszinte lenne,azt itt játsza az eszét. Mi baj ezzel? Az égvilágon semmi. Akkor meg... -
#143 Jah ,apám senki nem mondta,hogy olvasni kötelező:DDD -
#142 amúgy sztem aza baj h kb 130hsz a kegyeshazugsáról szól atopic viszont nm kifejezetten.... de nm baj csak úgy észrevettem.. -
#141 csinájjunk? -
Jhon Balu #140 mert néha nemtudják elviselni,hogy másnak is igaza lehet.. -
#139 OFFtopic:
ki látott már női bunyót ? :D -
#138 ja ja
[ezen hozzászólásást igen építőjellegűnek, elgondolkodtatónka és mélyen filozofikus tartalommal bírónak érzi de nattyon] -
#137 női bunyó roxx !!! -
#136 görény volt és majdnem a kapcsolatom ment rá ... az oka pedig az volt rá ,hogy azt látta ,hogy a párommal együtt vagyok még bármilyen probléma is adódik ...veszed már ??? -
#135 olvasd már át még 3x plz :D -
#134 azért vernéd meg mert örül nekted ?! talán azért örül mert barátnőd és elismeri a "sikereidet"... de azért verdd meg, női bunyó roxx -
#133 az én barátnőm pedig azt nem bírta elviselni ,hogy látta ,hogy én a férjemmel jól elvagyok ... hát az a barátnőm kiesett és örülhet ,ha nem találkozik velem mert intenzív verés között megkérdezném tőle mi volt az ,amit csinált ...vagy miért volt ,hisz a páromnak nem jött be a csaj ... -
#132 látszik ,hogy nem ismersz engem... -
#131 nem ilyen jellegű meglepire gondoltam ...
az őszinteség és az egyből "új hapsi" özött külömbség van ... -
#130 9. pontot hallottam már nőtől :D -
#129 csak azért mert általában akkor nyílnak ilyen topicok ha valami gikszer van a nőkkel ergo elhagyott... de örülök, hogy így látod a dolgot -
#128 lál mennyi hozzászólás....
[elolvassa]