2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#207 na jó. Igazat adok! :D -
Vlala #206 De, és minden férfi is, ha a helyzet úgy hozza. Ettől vagyunk emberek. -
#205 Na-na-na!!! Nem minden nő hazudik! -
#204 talán az "eddig még" a kulcsszó.... az ugyanis a legnagyobb hazugság, hogy le lehet élni egy életet hazugság nélkül -
#203 no igen, előfordult már velem is belekerült az aurámba valaki : D de mivel én igazából csak 1 lányt szeretek, és ezt Ő is pontosan tudja, eztért mindig megbocsájt. (eddig még... : )) ha erre gondoltál... -
#202 de ez megint túl egyszerű modell, csak te és a csajod... az a baj, hogy nagyon sok csaj van még a világon, akik időről időre bekerülnek az ember "aurájába" -
#201 köszi, mehetsz is a gumiba, már várnak :) -
#200 ez igaz. de ha én pl. csinálok vmi hülyeséget, azt mindig őszintén elmondom a csajomnak, aki ha nem is örül neki, de elfogadja, és becsüli, h őszinte voltam. persze a nagy hülyeségeket el kell kerülni valóban. : ) -
Ballage #199 Szerencsére szerémységemet körül veszik a legjobb nők, akikről a legtöbben csak álmodnak. Pedig nem teszek semmi extrát. Igazat mondok. mindig + mondom, h mit gondolok, !DE! csak azoknak akik számítanak akár egy kicsit is.
Leht, h durciznak utánna, de hamar + bocsájtanak. És ők is + mondják nekem, ha valamit nem tetszik nekik(habár ilyen kevés van:)) -
#198 helyesbítek
"én mondjuk igazmondó kórságban szenvedek" - a barátaimmal szemben, a nőknek meg azt mondom, amit hallani szeretnének, másképp ez nem működik :) -
#197 nem érted vagy nem akarod érteni.... onnantól, hogy egynél több embert ismersz, már elkerülhetetlen az, hogy néha az ő érdekeik nem egyeznek, és kénytelen vagy olyat tenni, ami az egyiknek rossz, és ilyenkor dönthetsz, hogy vagy neki nem mondasz el valamit, vagy neki beszélsz, és a másik előtt ferdítesz
én mondjuk igazmondó kórságban szenvedek, és ennek eredménye, hogy hullanak ki az emberek a környezetemből, mert egy valamit nagyon nehezen visel el az ember: az igazságot
azt szereti (majdnem) mindenki, ha élhet a kis álomvilágában, és ha ennek az az ára, hogy hazudnak neki, bevállalja... majd figyeld meg, látni fogod, hogy igazam van -
#196 Ehh, nem kell ahhoz remetének lenni, viszont a lelkiismeret és a tisztesség csodákra képes:)
Meg még pár számomra fontos tulajdonság és cselekedet ami a mai világban sajna már kiveszőfélben van:( -
#195 ehhh, ez szöveg..... nem lehet úgy élni, hogy mindenkinek jó legyen, előbb-utóbb mindenki belefut egy helyzetbe, ahol vkit ki kell hagyni az igazságból
persze a remetéknek nincs ilyen gondjuk -
#194 szerintem meg egyszerűbb, ha nem teszünk olyat amiért hazudni kéne a súlyos következmények miatt, de valakiknek ez a nehezebb... -
#193 egy szóval nem mondtam hogy úgy nézek egy bnőre mint egy megváltóra....
csak az alap dolgokat várom el tőle.....legyen megbízható, számíthassak rá....és ne verjen át, meg kezeljen ember ként, ...........ennnyi... -
#192 nem szabad hazudni és kész. ha meg már hazudtál, akkor vállald fel a következményeit. -
#191 hazudsz? -
#190 ne úgy nézz egy barátnőre ,mint 1 megváltóra ,hanem inkább úgy ,mint ahogy 1 hapsi is néz a nőre ...és nem fog semmi váratlan érni és ugyanúgy igaz a férfiakra is ... -
solaja #189 Sajna megszokásból, mert akkor is hazudnak, amikor kérdeznek! MIÉRT??? -
#188 Ámen, barátom, drukkolok, hogy így legyen. Az a lány megérdemli, hogy boldoggá tedd ;) -
#187 jah elég nagy off:)
mind 1 mi régimódiak vagyunk és majd 30 év múlva amikor az unkák megszületnek, majd visszatérünk rá :D
end -
#186 senki nem szeretné, és ez nem is törvényszerű, anyámék is 20 évesen házasodtak össze, és ennek több, mint 30 éve (persze azok más idők voltak, messze nem voltak ilyen mértékű direkt kísértésnek kitéve, mint egy mai átlag nagyvárosi fiatal)
csak azt mondom, hogy HA esetleg eljön a fekete nap, akkor utólag meg fogod érteni, miért volt rizikós játék komolykodni ilyen fiatalon
nem véletlen, hogy a tini kapcsolatoknak csak elenyésző része tart sokáig, egyszerűen az ember nem erre van programozva ebben a korban, nem elég mélyek az érzései, nem ismeri magát, azt sem tudja, mire van szüksége, hogy is jöhetne létre tartós kapocs két kiforratlan személyiség között? jönnek a törvényszerű változások, és ott valakinél elszakad a cérna
hű de OFF -
#185 hát nemtom:)
én nem bánom, hogy csak ő van, mert nagyon jó vele és nem érzem divatnak.senki nincs régóta együtt a környezetünkben.én örülnék, ha 25 éves lennék és független életet élnék vele(mármint nem itt a szüleimnél laknánk és félig külön kasszán, hanem 2en saját magunkat eltartva), mert akkor megkérném a kezét és akár családot is alapítanék:) szar látni/hallani/olvasni olyanokat mit ti, hogy kicsit hasonló kapcsolatban éltetek és ez lett a vége, mert én nem szeretném ha ez lenne. -
#184 kihagytad a javát, ecsém :)
ahogy kicsit én is, 20 évesen lekötöttem magam, és csak most szívtam meg de olyan mértékben, hogy akár le is lőhetnének, asse érdekelne... Ő pedig 17 éves volt akkor, és most nálam ezerszer jobban szenved.... szal hülye divat a komoly kapcsolat 25 előtt, az biztos -
#183 én eddig 2 nővel voltam és a felét megbántam(nemfélrekúrtam:) pedig sok alkalmam lett volna rá.akkor én nem is voltam tinldzser? :O -
#182 mer asziszik, hogy érdekel vkit... -
#181 ennyi idősen az a minimum, hogy az ember nem köti le magát egy másik "gyerekhez", így ez a korosztály sztem ne háborodjon fel a félrekúráson, hanem szép szorgalmasan gyakorolja, mert ezért tinédzser az ember...
ne akkor jöjjön a vadászösztön, amikor már pihenni kéne, addig kell rosszalkodni, amíg nem várják el az embertől hogy legyen bármi felelősségérzete -
#180 uh, ez nekem fajt. ellenpeldakent rengeteget tudnek felhozni... -
#179 ezt senki nem is tagadja, csak ez a topik pont ezzel foglalkozik.... miért ilyen nehéz ezt megérteni? -
#178 Szerintem nem csak a nők hazudnak... -
#177 a rosszabb amit tehet a szájával
[vérbunko] -
#176 :O -
#175 valamelyik nap erről beszéltem neked,hogy milyenek is a nők! :) -
#174 nem mondtam rád semmi rosszat, de nyilván 18 alatt nincs megfelelő rálátásod a dolgokra
majd egy pár "halálközeli" élmény után látni fogod, miről beszéltem -
#173 kossz a kedvesseget... -
#172 sztem sem, majd ha nagyobb leszel, visszatérünk rá -
#171 nincs ertelme folytatni -
#170 ez annyit jelentene, hogy semmi különbség férfi és nő között, ami ugye..... -
#169 jovan ennek nincs ertelme... Szerintem semmi kulonbseg nincs a ferfi es a noi hazugsag kozott.. -
#168 minden nő csak hazudol :O