2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • Médea
    Tisztelet a kivételnek, már ami a fijúkat illeti, azért van köztük is aki ezen nézeteket valja, legalább is az első félrelépésig...:DDDDD
  • Médea
    És az az érzésem nem is igen zavar hogy nem tudsz...:)
  • pöttibaba
    Nemnem! Az őszinteség sztem a tisztelettel egyenlő!!!
  • Médea
    Hol mondtam hogy én, hogy csakis az igazat és a színtiszta igazat mondtam mindig?!:)

Csak ugye többféle hazugság létezik, és ugye nem mindegy melyikkel él az ember
    Az meg hogy a körülmények is mik az adott esetben, az meg megint mástészta:)
  • Médea
    Melyiken is?
  • Médea
    Nőt még nem, csak pasit, de lehet az is csak azért sikerült, mert mégsem volt elég céltudatos?
  • Cabrio
    sztem többéjszakásban sem
  • MacrosTheBlack
    Ja, pl. a Jason is felismerhető a fehér maszkról és macheteről. :D
  • bens
    de jól hangzik... : )
  • Yeltzin
    "nem hiszem, hogy bárkit is érdekel egy egyéjszakás kapcsolatban a másik lelkivilága"

ööööööö..... vitatkozhatok?
  • Sné Zsuzsa
    Nem vélem úgy, hogy mesehívő lennék :) Asszem ismerem annyira az embereket, hogy el tudjam dönteni a páromról, hogy milyen típus, mi bántja stb...nem hiszem, hogy bárkit is érdekel egy egyéjszakás kapcsolatban a másik lelkivilága :D
  • Dynamic
    Friss kapcsolat?
  • krisztike
    hány éves vagy ?(és még hiszel a mesékben ? :DDD ) ...és ennyire nem ismered az embereket?
  • Yeltzin
    ehhh.....

"SOHA" - ilyen nem létezik, barátom
  • Sné Zsuzsa
    Hát, de most itt céltudatosságról van szó, nem gerinctelenségről :)

Azt észre lehet venni, ha vki gerinctelen, ha vkit annyira megbántottak, hogy mindenkit büntetni akar :)
  • Sné Zsuzsa
    Lehet, hogy sok a jó pali, de vesztíeni is tudni kell :D Amit nem igazán tudunk mi nők ;)
  • Brigicsaj
    na ez a normális!! sztem....
  • bens
    én fiú vagyok, mégsem tudnám megcsalni a barátnőmet. ahoz túlságosan szeretem. persze megnézek más lányokat is, sőt, vannak nagyon jó lány barátaim is, de megcsalni sose fogom.
  • Brigicsaj
    vagy csak egykét embernek van ilyen felfogása, mondjuk csak nekem,.......
    de nem érdekel, mások miatt nem tudok és nem is akarok változtatni semmimen.........:)
  • Brigicsaj
    az már megint más, házasságnál se vakságot fogadnak hanem hűséget.....:DDDD
    szal....:DDD
  • rorr
    Mi van flörtökkel?A kiváncsisággal?Azért mindenkinek jólesik ha éreztetik vele ,hogy jól néz ki,aranyos,kedves ....
  • rorr
    erre azért nem varrnék gombot ez sajnos csak Női felfogás....
  • Brigicsaj
    szerintem egyáltalán nincs különbség..........
    ha szereti nem csalja meg, egyik se a másikat, ha meg nem akkor meg minek van vele......ez ilyen egyszerű szerintem.....
  • Mojlepque
    Azért nem teljesen. Mert az más ha egy pasi csalja meg a csaját, vagy a csaj a pasit.
    Ugyanis ha a csaj csalja meg a pasit, akkor hogy durván fejezzem ki "megkur@tj@ magá»", ellenben ha a pasi csalja meg a csaját, akkor csak egy sima sexről van szó:)
  • Yeltzin
    bár szerintem egy pasit könnyű (könnyebb) leállítani mint egy nőt

ha a nő már kiszemelte a célpontot, akkor jobban rákoncentrál, míg a pasik hamarabb feladják, és keresnek egy könnyebb prédát, nálunk ez nem ennyire személy-specifikus (annyi itt a szép nő, hogy hülyeség is lenne csak egy miatt gyötrődni) :)
  • Yeltzin
    hát ez az, hogy nem tudsz :DDD
  • krisztike
    ha már " 2 őrnek ott kell strázsálnia gazdája mellett " van akkor ott már problematika lépett fel ...olyan ember pedig nincs ,aki ne hazudott volna az életben bármilyen okból kifolyólag ...lehet ez pozitív vagy negatív jellegű is ... gondolj csak vissza arra ,amikor suliba is jártál vagy az első barátodnak /barátnődnek stb. ...az viszont igaz ,hogy kikellett volna emelni a topic címben ,hogy miben hazudnak a nők ...így eléggé félreérthető a kérdés ...
  • krisztike
    100% -ig igazad van ... csak ott kezdődik a probléma ,ha az illető már annyira gerinctelen ,hogy észre sem veszi magán ,hogy olyan ... és büntetni akar azzal ,hogy ilyen esetleges korábbi sértettségeit ill. sebeit nyalogatva még akkor is ,ha más okozta neki ...
  • krisztike
    te is indulsz a választáson ??? :DDD
  • Sné Zsuzsa
    Céltudatos nőt, pasit egyaránt nem lehet leállítani, csakis érzelmek alapján....ha tudsz rá hatással lenni :)
  • Yeltzin
    önámítás, próbáltál már egy céltudatos nőt leállítani? :)
  • Médea
    Rajtad múlik, hogy beengeded az "aurádba" vagy sem, a választás rajtad áll...:)
  • Médea
    Azt hiszem előbb tisztázni kéne hogy mi az az ok amiért az ember hazugságra vagy tisztességes hazugságra, vagy elhallgatásra kényszerül bárkivel/kikkel szemben is, azt hiszem addig könnyen csak egymás mellé beszélünk:)

Mert ugye nem mindegy hogy 1 félrelépésről, vagy teljesen más jellegő dologról van szó ami tőlem függetlenül történik meg, de mégis valamilyen téren én is részese vagyok.

Amúgy az igazságot is sokféle képp lehet elmondani, úgy hogy az esetleg kedvezőbb meghallgatásra találjon, ill lehet csak jól odavágni a másik fejéhez, mindez rajtunk áll hogy hogy tesszük. A fogadtatás már nem, de mivel tudjuk hogy az igazság igen fájdalmas olykor, épp ezért a lehető legtapintatosabb formában kéne tálalni (ami ugye nem mindig sikerül) és akkor még talán az érintett fél sem veszi úgy zokon.

Ohh, álmodozni jó dolog, de józan észnek, értelemnek nem kell elhagynia senkit sem, hanem mint 2 őrnek ott kell strázsálnia gazdája mellett...:)
  • MacrosTheBlack
    Nem 190?
  • Rafaelo
    :D !!!! it iz
  • krisztike
    ebben igazad van ...
  • krisztike
    igen ...19 éves vagyok és 30 éves a fiam ...:DDD

miért kérded ?
    most lesz a házassági évfordulónk a férjemmel és megakarom lepni és ilyen téren gondoltam a hazugságot ...mert ő nem szereti a meglepiket de évenete néha kell és azért látom ,hogy tetszik neki ... :)
  • Yeltzin
    nem ettől vagyunk emberek, hanem attól hazudunk, hogy emberek vagyunk :)
  • RaZoK
    azért mint mindenki más?
    hogy ne derüljön ki a csúnya igaszság? :)
  • Brigicsaj
    :DDDDDDDD