2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#288 Mondjuk 3 évig tartó "örök szerelmet" még el tudok képzelni:) -
#287 akkor X=20? :D
én úgy háromra gondoltam, de valszeg csak pesszimista vagyok :D
-
#286 Figy, erre a kérdésre érdemes lenne 20 év múlva visszatérni, de sajna erre nem igazán van lehetőség. -
#285 nem mondtam, hogy ismerem
de azt tudom, hogy akármit is érzel most, az X idő elteltével nem ugyanaz lesz ;) és ezt te is tudod, ha bevallod magadnak, ha nem -
#284 én csak mondom. nem kell elhinni : ) -
#283 Na jó, akkor végszóként mára:
Én elhiszem, hogy 1 jó kapcsolat elromolhat, mert mért ne, benne van a pakliban, de ebből nem az következik hogy L is fog:)
És most ne említse senki nekem Murphy-t:)
Jóéjszakát!:)
-
örülök h realista vagy, de akkor sem ismersz eléggé. és nem ismered az érzéseimet sem. -
#281 erről beszélek
ami ELMÚLT, az a biztos (meg a halál), a kettő közötti idő egy nagy kérdőjel, nincs ember, akinek joga vagy alapja lenne bármit előre kijelenteni
nagyjából csak ennyi a bajom a korábban leírtakkal, az ember a múltjára legyen büszke, ne az elképzelt jövőjére :/ -
#280 Nekem ez a soha nem csalnám szöveg kb. annyira hihető, mint az örök szerelem:) -
#279 nem, félreértesz
csak az zavar, hogy dobálod a nagy szavakat, mintha a jövőbe látnál, pedig ha megnézed mások életét, látod, hogy mik várnak rád - te sem vagy kivétel
-
#278 látod, ez még nem elég ahhoz, hogy az embert "egy társas" lénynek nevezzük (én egyet se ismerek amúgy, de ha vki azt is állítaná, ferde szemmel néznék rá)
tudod ez a "velem ez úgysem történhet meg" hozzáállás csak annyit garantál, hogy kurva nagy lesz a koppanás, amikor aztán megtörténik -
#277 most arról akarsz meggyőzni, h úgyis megcsalom a csajomat? mert nem valószínű, h sikerül : D -
#276 egyet. de én nem azt mondtam, hogy csak egy nő kell egész életben. de ilyenből is ismerek egyet. -
#275 optimistának lenni a mai világban?? hamarosan kihalnak az orkák, és eggyel kevesebb "tisztességes" faj lesz a világon.... nézzmá körül két sziklamászás között :) -
#274 Te aztán optimista vagy : )
azért írtam, mert az sem tojásból kel ki. : ) -
G_ArchAngel #273 jól beszélsz, amúgy meg több nő -> több tapasztalat... -
#272 ez teljesen ok, de hány embert ismersz (őszintén) akinek az első egyben az utolsó is?? -
#271 kinek nyomod ezt a filmszöveget? :) olvassa a csajod is?
képzeld, mindezt úgy mondom, hogy sosem csaltam meg senkit, de ez nem azt jelenti, hogy hülye vagyok és elhiszem h piroska tényleg a nagyihoz indult... nyilván amíg az ember nem lép szarba, könnyű azzal dicsekedni, hogy minden szart elkerül, de egyszer eljön az a nap is -
#270 a kardszányú delfinnek is egy párja van életében : ))) -
#269 hááát, ahogy érzed...
sztem nem kell supermannak lenni, hogy az ember hűségesen szeressen vkit. de valóban lehet, h van akinek ez lehetetlen feladat. -
#268 tojásból keltél ki? -
#267 ez is alapvető emberi hiba: ha épp a jót látod, elfelejted, hogy a rossz is létezik.... pedig rossz nélkül nincs jó, sosem szabad kizárni
de tényleg nem ismerlek, lehet h te vmi superman vagy, akire nem vonatkoznak a pszichológia törvényei ;) -
#266 én nem a legtöbb emlős fajhoz tartozom : DD -
#265 igen. mindenki magából indul ki. ezt én is tudom.
azabaj, h felesleges erről vitát nyitni, mert Te nem ismersz engem. -
#264 "amit neked szabad azt neki nem"
Nem mondtam ilyet, de tény, hogy nem érzed a helyet "súlyát" férfi szemszögből. A természetben a legtöbb emlős fajnál az a normális, hogy egy hím sok nősténnyel közösül, és ez az emberi ösztönökben is megvan. A nőknek sokkal kisebb hányada igényel egynél több partnert, míg a férfiaknál a döntő többség. Messze nem olyan egyszerű férfiként ellenállni a kísértésnek, mint nőként. -
#263 Értettem, szal amit neked szabad azt neki nem:)
És mindez csak azért, mert neki könnyebb dolga van?
De jó azért, hogy nem minden pasi gondolja így, mert mi lenne velünk, nem céltudatos nőkkel...:) -
#262 az a baj, hogy ez csak cukormáz, amit előadtok.... ragaszkodás a pozitív hithez, hiszen senki sem szeret szembesülni a ténnyel, hogy az emberi természet alapvetően mocskos és hazug...
nincs ezzel baj, csak nem árt fenntartani 1% esélyt a legrosszabbnak - magatokkal szemben is -
#261 ó, kedves öcsém, dehogynem...... :(((((
azt hiszed, úgy pofázok, hogy nincs alapja??
tudod a Mikulásban is szentül hisz az ember egy ideig..... -
#260 : DD
Yeltzin azért érzi úgy, mert nem tudja hogy én hogy érzem : ) -
#259 Nem tudom, de nekem az sokkal szebben és hihetőbben hangzik, már ha lehet így ezt mondani, hogy "soha sem szeretném megcsalni"
No de mindegy, a lényeg az, hogy ezt Te most így érzed, és nem úgy mint Yeltzin:)
És ha mindvégig mindketten így fogjátok érezni, akkor szerintem nem is lesz gond vele:)
-
#258 Nálam most nincsennek választások, ha arra gondolsz, de mindenképp megbeszélném a párommal ha úgy adódna, hogy szerinte "mik az esélyek"...:)
-
#257 hát sztem férfiak is hazudnak....szal ebbe nem menjünk bele,mindenki azért hazud mert nem akarja hogy kiderüljenek a piszkos dolgai,szal ennyi. Én is hazudtam,de rácsesztem,szal nem jó dolog ez gyerekek,nem cabad,mert rossz :DDDDD -
#256 de már megint egy kalap alá veszitek a két teljesen különböző nemet
egy nő egy pasit egy szóval le tud pattintani, a pasi le is pattan, keres másikat, de ha egy nő célbavesz vki, akkor jaj annak a fickónak..... ez sokkal biztosabb csapda mint fordítva -
#255 az árral szembeni úszással kapcsolatban pedig van valami ... -
#254 most mondjam azt, h nem tudom h megcsalom e majd? azmeg hogy hangzik? : ))
egyébként mondjon bárki bármit, én tényleg így gondolom. volt egy-két csaj az életemben már, de Ő az igazi. ezt érzi az ember. szeretem a lányok társaságát, mert melyik fiú nem szereti? de nem csalom meg és kész. nem tudnám megtenni. apám se csalta meg anyámat soha. én sem fogom Őt. ez a normális sztem. -
#253 a #216 -ra kérdeztem ... :)) -
#252 Na ugye!:DD
De remélem akkor az sem zavar, ha netán a párod is ugyan így gondolja:)
Azaz Ő is gondolkozhat így:)
-
#251 bevallom őszintén, nem :) minek ússzak árral szemben? ;) -
#250 Helyesbítenék: sztem a céltudatos nők...
de ugyan ez vonatkozik a céltudatos pasikra is:) -
#249 Azt hogy megcsalni sosem fogod, nem mondhatod, mert nem tudhatod mit hoz a jövő, de azt igen, hogy most úgy érzed sosem szeretnéd:)