2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
-
#328 :D Ez egyre jobb a végén szétmennek:) -
#327 család ilyenek ,együttélés közös élet stb -
#326 na, haladunk :D
akkor most figyi: én már azt is tudom, milyen az, amikor már tudom, hogy az igazi, akiről biztosan hittem, hogy az igazi, mert előtte volt pár mű-igazi, végül mégsem az igazi :D
érted már miről szól az estimese? :D -
#325 Igen! Bika .igencsak egy hullámhosszon vagyunk úgy érzem!!! -
#324 Igen azért az ember ha megél egy-két dolgot tudja osztani az észt.Ismerek olyan párt ,hogy mindketten szűzek voltak sőt az első komoly kapcsolat és 9! éve együtt nyomják ,hogy hűségesek azt nem tudom de úgy látom ,hogy IGEN!!! -
#323 igen : ) -
#322 neeeeeeeem!!! : DD
nem érted! azért tudom, h Ő az , mert tudom milyen, ha vki csak azt hiszi, vagy ha tudja biztosan. -
#321 Így van, ezt akartam én is mondani, hogy elvileg mindig jöhet valaki aki "igazibb" lesz az előzőeknék. -
#320 mit értesz tervezés alatt? család + ilyenek? -
#319 te is bika? :) -
#318 a saját állításodat cáfolod
ha ő is csak egy a sok igazi közül, akkor lesz itt még pár igazi :) -
#317 Nem terveztek ez nekem fura Én nem házasságra gondolok hanem együtt élsz vele vagy randikapcsolat mert azért nem mindegy .Szerintem -
#316 hidd el, hogy ÉN értem... és nem lesz jobb napom attól, hogy itt győzködlek, ezt a te érdekedben teszem (és a többiek is), mert ugyanazokat mondod, amit én is mondtam évekkel ezelőtt (és valszeg mindenki elmond egyszer az életben), csak én már tudom, hogy ez a "más" nem jelent az égvilágon semmit, csak annyit, hogy más... Ő is csak egy nő, ugyanolyan mint a többi, attól még nem lesz más, hogy a te csajod... Ezt csak te gondolod mögé, ettől még lehet hogy az első általános iskolai "szerelmed" lesz a feleséged 10 év múlva, vagy akár a nálad 10 évvek idősebb szomszéd néni.... Ez a jó, hogy sose tudod előre :) -
#315 igen énis megtaláltam már egy pár igazit. pont ezért tudom, hogy Ő lesz az. -
#314 igazi csak egy van de az NAGYON azt Érzi az ember!!! -
#313 nem tervezünk semmit. nem az a lényeg. -
#312 Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel.Én is gyakran azt hittem megtaláltam az igazat.Képes lettem volna meghalni érte, sokszor bőgtem is miatta és ma már mégsem vagyunk együtt.Akkor ez hogy van? -
#311 A közös jővőt már tervezitek(tervezi a Hölgy)? -
#310 összvissz 3 év. és 1 éve vagyok biztos az álláspontomban : ) -
#309 Igen ez engem is érdekel!!! -
#308 egyáltalán nem arról van szó, h ezzel jobb mint mással. Vele más érted? nem élvezem jobban, csak Őt szeretem. -
#307 Dehogyis nem sőt annyi minden történt már velem ,hogy Én már nem merem kergetni a bárányfelhőket ugyanis rájöttem ,hogy fals a dolog -
#306 Mert most milyen régi a kapcsolat? -
#305 Teljesen egyetértek veled szerintem még egy komolynak tűnő (azaz komoly)kapcsolatban van a Srác de ki tudja mit hoz a holnap... -
#304 mér veled nem? : DD -
#303 "én megtaláltam már az igazit. ez biztos"
Ennek a mondatnak egy helyen, időben lenne létjogosultsága: a halálos ágyadon. Mit tudod te, mi vár rád?? Találtál egy nőt, akivel eddig jobb, mint mással, na és? Örülünk neki, de könyörgöm, nyugtával dícsérd a napot!! -
#302 Soha ne mond azt ,hogy soha annyi minden történhet veletek!!! -
#301 nézd én megtaláltam már az igazit. ez biztos. attól még teccenek más csajok is, de nem úgy. nem vágyok rá, h mindet kipróbáljam, amire mondjuk 5 éve vágytam. -
#300 Kérlek ne is változz.Így vagy szimpatikus!!! -
#299 kapcsolat
a házasság önmagában nem külön státusz, lelkileg -
#298 kisebb flőrtök azért biztosan kialakulnak kialakulhatnak és nem hiszem el ,hogy mindet eltaszítod magadtól mert akkor beszükülsz!sajnos ez van! -
#297 "ha korán kezded, viszonylag hamar eleged lesz belőle"
Ha egy pasi normális korban, tehát olyan 16 körül kezdi, kb. 30-40 éves korára jut olyan szintre, hogy 100% férfinak mondhatja magát, ez az a korosztály, amelyik 20-tól 60-ig minden nőt ki tud szolgálni (magyarán EZ a legszebb kor szexuálisan a férfi számára, nőknél meg a 20-30, sokkal korábban érnek - és hervadnak). Elég szomorú, ha valakinek 20 évesen lesz elege belőle, ott komoly pszichés gondok vannak. -
#296 Jogos amit írtál!!! egyetértek Veled. -
#295 10 év múlva is azt fogom mondani, h szeretem. de a szerelem az más. az elmúlik. azt meg érzed, ha valakit télleg szeretsz. -
#294 a hét a kapcsolat ideje vagy a házasságé nem mindegy.... -
#293 10 év múlva mit fogsz mondani ...Majd rájössz!!!Carpe diem ne feledd!!!
-
#292 örök szerelem nincs. örök szeretet van. -
#291 most ne mondjátok már, ha 1 fiú 20 évesen összeáll 1 lánnyal, akkor az biztos kudarc lesz. mert én egyáltalán nem úgy érzem. melleseleg szüleim is ilyen idősen jöttek össze, és ennek 30 éve. és ez sztem attól is függ, h ki mikor kezdi a csajozást. ha korán kezded, viszonylag hamar eleged lesz belőle (persze típustól függ) -
#290 a 7-re mondják, hogy "kritikus", én nem hittem benne, de "bejött".... -
#289 Kiváncsi leszek mit mondasz Kedves 20 év házasság után....
Szerintem még túl fiatal vagy és hiszel az örök szerelemben de sajnos az ritkaság,nem mondom ,hogy nincs ilyen csak azt 100-ból 1 ha lehet.Annyi szerelmes lánnyal találkoztam már...Aztán elég volt pár kedves szó,figyelmesség és már nem is voltak oly szerelmesek... Az embernek pedig szüksége van a változatosságra ugyanis az gyönyörködtet.Ettől függetlenül Én is hűséges vagyok ha szeretek valakit.