2027
Avagy miért jobb nekik ha hazugsággal rejtik a valóságot?
  • rorr
    Igen fiú !
    Kedves a Hölgy csak nem kézilabdázik?
  • rorr
    Kivert a víz!!!!!
    Hú amig el nem olvastam a kép alatt a felíratot azt hittem ,hogy eddig hülyítettél bennünket és meleg vagy....
    Bocsi ez nem sértés akart lenni!
  • bens
    áhá. szóval fiú vagy : ))))
  • Dynamic
    Melyik az?A hátsó fekete felsős egész jó:)
  • Yeltzin
    pusszantom, innen a sötét oldalról :D
  • bens
    igen
  • Yeltzin
    az átlagember az egy olyan réteg, amelyikben minden mindegy

Jocó vagy Béla, Gizi vagy Aranka.... elvannak egymással, én sem vágyom rájuk
  • rorr
    Az igazság az ,hogy világéletemben vonzottam az egyedi Nőket és egy átlagos lánnyal túl sablonos lenne!szeretem az izgalmat Néha nehéz is velem emiatt utálom az unalmas hétköznapokat!
  • Yeltzin
    tehát Ő az igazi?
  • Yeltzin
    erről van szó.... a komolyból elég volt egy is egy jó ideig, most örömfoci van :DD
  • bens

nemsok láccik, de alulról a 3dik sor, fekete felsőben. van jobb kép is, csak azt most nem tudom...
  • rorr
    Ugyanezen gondolkodtam az emúlt napokban ,hogy ugyanezt átélni mással is (amiket írtál)giccses lenne és hazudnék magamnak!ettől függetlenül jó szédíteni a nőket ugye? :)
  • Yeltzin
    én nem cáfolok, SAJNOS már rájöttem én is erre

nem azt mondom, hogy így most szar az élet, de azért jó volt nagyon az az 5-6 év álomvilág, gyerekmese, amiben királyfi voltam..... nemtom, hogy bevállalnám-e újra mással, sztem már inkább nem
  • rorr
    várunk megéri a dolog mert nagyon kiváncsivá tettél!!!
  • rorr
    Én is szingli(!) vagyok!Hú, szakad a mennyezet!!!
    Az eddigi tapasztalataim alapján a mának kell élni!cáfolhattok!!!!
  • bens
    azabaj, h túl nagy. várjatok 1 kicsit meg kell szerkeszteni.
  • Yeltzin
    természetesen nincs egy sem :)

348 kösz!
  • rorr
    Én is szoktam zokogni :)
  • rorr
    rakd fel Lássuk!!!
  • rorr
    pacsi ment!!! Mennyi Barátnőd van?(őszintén)
  • rorr
    Jók a fotóid! igazán egyediek...
  • Yeltzin
    mutasd, mert kivi vagyok
  • Yeltzin
    minden nap sírok emiatt :D
  • Yeltzin
    pacsit vazz!!!

Nekem se hiszi el senki, hogy lehet egyszerre több nőbe is "szerelmes" az emberfia, pedig kurvára így van! Minden nő más, és mindben van szeretnivaló dolog, szépség stb.... Működik ez simán!
  • bens
    Te mondtad, h mutassam +

most akkor igen, v nem? ha igen felrakom ide mingyá
  • rorr
    Olyan rossz Tenyészállatnak lenni nem?? :)
  • rorr
    Meg azért az izgalom se utolsó érzés!!!
  • Yeltzin
    "Szaporodás. Az állatok nem azért "jönnek össze" ezzel-azzal hogy keféljenek egy jót, hanem létfentartás céljából."

Ehhez képest csak az ember volt képes kórosan túlnépesedni ;) Ki is az igazi állat? :D
  • rorr
    Ebben teljesen egyetértek veled sőt Nekem volt több kapcsolatom egyszerre (kicsit macerás,sokat kell öltözködni stb)és úgy éreztem ,hogy akivel éppen voltam mindig Ő az igazi!egyszerre több lányban is láttam a nagy Őt és aki azt mondja ilyen nincs azt kérem élje át Ő is és tudom ,hogy nekem ad igazat!sok szeretet belefér az emberi szívbe!!!
  • Yeltzin
    te tudod, hogy jobb

mondjuk azt nem vágom, hogy mit kéne levonnom a külsőből
  • Dynamic
    Szvsz a galériába fel lehet rakni, így később akár le is lehet venni:)
  • bens
    az ember lehet legrosszabb is meg legjobb is ezen a bolygón sztem. az 1 dolog, h az átlag rossz...
  • Yeltzin
    ha messziről nézed, az ember is állat... csak szeretné azt hinni, hogy felsőbbrendű, pedig rosszabb mindennél ezen a bolygón

én elfogadom, hogy állat vagyok és vannak ösztöneim, amik kielégítése boldoggá tesz, és így eltengődök egy ideig ;)
  • bens
    ahhhh... köszi, h kicst átvetted. már kezdtem fáradni : DDD

Yeltzin: ide rakjam, vagy elküldjem mailre?
  • rorr
    Erre Én is vevő vagyok !köszi!(várom a képet!!!)
  • bens
    semmi ilyesmi. addig nem tervezek, amíg tanulok. min egy jó állás kell hozzá. ami valszeg meglesz, de felesleges tervezni, mert úgyis akkor derül majd ki...
  • Dant0r
    Bikák rulz:)

Amúgy -már bocs h belepofázok- de ha ennyire elfogadod azt, hogy mint ember ösztönlény vagy... Akkor mi értelme embernek lenni?:)
    Szerintem a létünk sokkal több annál, hogy eszünk-iszunk-szaporodunk... No hoppá. Szaporodás. Az állatok nem azért "jönnek össze" ezzel-azzal hogy keféljenek egy jót, hanem létfentartás céljából.
    Az valóban tény, hogy ösztönök lakoznak bennünk, nem tagadom. De ha meg sem próbálunk küzdeni ellene, akkor valóban állati szintre süllyedünk, sőt még az alá.
  • Yeltzin
    persze, mosmá kurva kíváncsi vagyok erre az istennőre :)

de bazz ha vmi kutyáról van szó, megfejellek :))))
  • bens
    figyu, én tudom hogy Ő az igazi ok? : ) ez tutibiztos. látszik rajta.

küldjek képet róla, h elhidd? : ))
  • Yeltzin
    isten ments!

csak arra próbálok rávilágítani, hogy nincsenek szinten kapcsolatok terén, mindig épp az a legjobb, amelyik van, aztán jön a következő