57
Melyik a jobb?
-
#17 sztem is kav az a gond h lassú mint a fene legalábis nálam -
#16 nézzd meg mi is az a három vagy négy amit a Nod talált?
Nem véletlenül egy olyan crack vagy patch ami egy program inditását változtatja meg és azért jelzi virusnak????
Gondolkodni se árt mielött mindened törlöd amit a NOD32 és Az F-securé virusnak hisz!!! -
#15 a nod-nál még az avast pro is 100x jobb sztem -
#14 Épp ez a vicc, hogy eddig azt használtam feltettem mellé a kasperskyt, és a kaspersky egy éves adatbázisval talált 12 vírust a gépemen a naponta frissítő nod mellett. -
#13 "sokáig használtam és ha más virusirtót feltettem az se talált."
kaspersky használtam sokáig nem talált vírus semmit aztán felraktam f-securét próba képpen kapásból talált 4-et a nod32 csak 3-at akkor hogy is van ez? -
#12 Hát elég jó tapasztalatom van Kaspersky,NOD 32 ,és Dr.Web müködése ,használata és találati pontossága felöl.
A véleményem a Nod32-röl:
Ez volt az elsö olyan virusirtó amit a nagy reklám ("legjobb legtutibb minden teszt gyöztese") alapján vettem meg.De ezt meg is bántam!Szerintem ez csak 1 vevöcsalogató hülye duma amiböl csak az az egy igaz hogy nincs gépigénye.De nem is talál meg olyanokat amit egy alap AVG simán elsö körbe felismer.Amire meg virust jelzett az 100% biztosan nem 1x még véletlenül se volt virus csak esetleg egy crack. Másik elönye talán még hogy ismeri a magyar nyelvet,egyébként SCHEIZE!!
KASPERSKY:
Tuti tenyleg nagyon jó és mindent felismer a Pro változat.Szerettem sokáig használtam és ha más virusirtót feltettem az se talált.
Hátránya:Anyagiak,anyagiak ,anyagiak.Drága és drágán vegyél hozzá egy erömüvet,mert kis gépen 256-512 Mb ram kisegér hozzá!! Minimum 1GB.és a processzor se mindegy neki.
DR.WEB ANTIVIRUS:
Tökéletes!!!
Nem kell hozzá erömü kis gépeken kis RAM-mal is tökéletesen elfut.
Jelenleg is ezt használom eddig ez vált be legjobban.
Orosz virusirtó létezik magyar verziója amit a VIRFILTER.HU-ról leszedhető.
Mai frissitéssel együtt 90001!!! virusmintát ismer.
Naponta többször frissitik és nem GB-okat kell frisstésenként leszedni.
A The Bat! levelezö progival,Spamihilator-ral (spam-szürö),Sygate-tel kifogástalanul eggyüt dolgozik.Valóisidejü keresése a háttérben csendben müködik,nézhetsz filmet játszhatsz a Call of Duty2-vel akkor se szaggat be mert annyira lefoglalná a memoriát.
Ellenörzi és keresi a :
FERTÖZÖTT FÁJLT
GYANUST
REKLÁM
TÁRCSÁZÓ
VICC
KOCKÁZATÓS
BEHATÓLÓ Programokat
Tömöritettben is keres.
1 szóval nálam ez a tökéletes!!
De néha nem árt 2 havonta egy napra felteni a Kaspersky-t ,és a Pc cillint lefuttatni majd viszatenni a Dr.Web-et akkor se talál egyik se virust nálad.!!! -
#11 Látod, ez igaz :) -
#10 kaspersky -
#9 AVG ^^ -
Aspyrin #8 Amiről nem tudsz az nem jelenti azt, hogy nem is létezik :D
Egyébként a Rolex.
-
#7 Nekem NOD32-m volt, akkor sem támadtak meg, mióta nincs vírusírtóm (csak tűzfalam), azóta sincs semmi.
Lehet, hogy a vírusok nem is léteznek? -
#6 biztos? tegyél fel valami másik virus progit pl f-secure tuti találni fog
használd egy darabig mikor már egy jó ideje nem találsemmit f-secure tedd fel mondjuk a nod32-t vagy tedd vissza a kaspert tuti megin találni fog -
#5 kav -
#4 nod32 -.- -
#3 Csak nem tudsz róluk... :D -
#2 Felesleges flémtopik, de látatlanban is azt mondom, hogy a Kaspersky, mióta megvan, egyetlen egy vírusom se volt. -
kav5 #1 Kinek melyik jön be jobban? Miért?