128
Call of Duty2: Big Red One
-
blackgamer #7 de csak PS2-PS2? vagy PS2-PC is tud egy szerveren COD-ozni? -
#6 LOL... én jómagam 1 éve tartozok az online Ps2 tulajok táborába. Ehhez egy Ps2 tulajnak csak annit kell tennie, hogy vesz 11.000-ért öszvisz egy adaptert. A Ps2 hátlapját felnyitja. (Expansion bay) Ott hátul ahol a ventilátor meg kapcsoló van. na szóval ott hozzá lehet férni ilyen bővíthető egységhez. Egy ilyen müanyag lap fedte csak el. Na ott lehet berakni a vinyót is, de én csak az adaptert csatoltam fel rá. Az adapterhez kaptam ilyen telepítő lemezt. Adtak kábelt. Bedugtam a gép kibővített egységébe onnan pedig bedugtam a rúterbe. Feltelepítettem minden oksa. Regisztráltam magam a Sony-nál, később pedig értesítettek a Ps2-ben, vagyis hát van egy ilyen Speciális Ps2 e-mail fiókom. ott kaptam értesítőt hogy kapok postán pin kódot meg demo lemezeket. E-mailezgettem ide oda haverokkal, később pedig felmentem a játékok online-jába és kentem ezerrel haverokkal. Szereztem headsetet is szóval haverokkal dumálgatunk rendesen. a headset továbbá minden játékba jó és nem kell telepíteni semmit már azonnal lehet dumcsizni is.
És és és éééés mind ezeket úgy csináltam hogy be se kellett kapcsolnom a számítógépet. A szerver külön van természetesen. Még valami kérdés? :D -
#5 :o -
blackgamer #4 konzolon online? erről tudnál mesélni?
ez külön szerveren megy, vagy pc-sekkel együtt? -
Ben C #3 bocs, benéztem. -
Ben C #2 He? -
#1 Na szóval kivetem a hálóm a fórumon és próbálom össze kaparni az itt lévő CoD fanokat. Továbbá lehet itt beszélni a Finest Hour-ról is. Remek játék a CoD konzolon is. Jómagam egész évben játszottam vele online. A második rész nemsokára jön és az is nagy durranás lesz! Túl jó játék hogy ne lenne köztetek valaki..