CoD2: Big Red One

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
na de mégis menyni lenne?:)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

0Fritz0
Ma is tanultam valamit:
Az egér jelenléte egyenes arányban áll a monitor meglétével. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Animefox
Figyi nekem aztán elhiheted hogy nemsok egeres konzolos van. De a Ps3 esetében viszont sok lesz és tod mér? Mert a csórók többsége monitort fog venni hogy élvezze a csillvill grafikát. ha már monitorhoz vannak kötve akkor már idõ kérdése és lesz nekik egér is. A hagyományos TV meg mehet a kukába... konzolozásra alkalmatlan lesz a jövõben.

Animefox
De keresd föl Cheapboy-t aki itt szokott ólálkodni és õ tisztázza a pontos árakat. Biztos szívesen segít. Ha ezeket megveszed akkor elfelejtheted azt hogy létezik olyan tényezõ, hogy játék gépigény, fagyás, szaggatás, akadozás, telepítés, várakozás.
Ezek mellett maximális szolgáltatást és ingyenes lehetõségeket kapsz... ;)

Animefox
Vegyél egy PsTwo-t és hozzá egy Call of Duty-t.. meg kell hogy legyen neted.Rúter se árt mert nem jó ha ide oda huzogatod a kábelt. Pstwo esetében rendelned kell Central Stationos lemezt. Van egy honlap ahol rendelhetsz és postán érkezik a cuccos. Ebben a gépben ugyebár már van beépített és nem kell szaroznod a felrakással. nem is tom mennyi egy ps2 ára. nameg megveszed az eredeti játékot. ami most már nem is sok... de a CoD2 az 16 ropi lesz..

akyyy
kb milyen árban is van az, hogy most jáccak online a call of dutyval ps2-õn, ugy hogy semmi sincs, csak sok sok pénzem?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lammer
1. a kontroller az az iranyitokar, mindenhol igy mondjak, irjak, igy van a netes "kozeletben" ne koss bele ...
2. mi koze a jatekokhoz????? en az osszes jatekot ahol analog kart mozgatsz, tudom egerrel meg billentyuvel nyomni... :P

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

joebacsi
persze, mert te már elszoktál tõle...én inkább olyan emberek véleményét tartom objektívnak, akik mind a két platformon játszanak folyamatosan...

(ha valakit zavar az off, az szóljon most, vagy hallgasson örökké :))

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
persze hogy élvezetes, hisz mindannyian a kontrollerrel szerencsétlenkedtek, és így ugyanazok a körülmények :P

amúgy tényleg nemláttam még konzolos online partyt, gondolom fpsek terén a killzone van most a toppon neten is (single-t énis félig végigtoltam)...namost egy killzone-t multiban hosszába-kerezbe lenyel egy bf2, még ha az irányítástól el is tekintunk, szal errõl ennyit :PP

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
1. képzeld, tudom, hogy lehet felnyomni a konzolnak is bill egeret, ezért van ott a hozzászólásomban a "kontrolleres", csak olvasni kéne megtanulni <#nezze>

2. attól, hogy lehetséges, a támogatásuk a játékok részérõl erõs kívánnivalót hagy maga után, illetve nem az elterjedsége a jellemzõ (valahogy nem fér bele a konzolos hempergek-a-tv-elõtt fílingbe a bill egér :P)

Animefox
Teljesen más a story meg a helyszín meg a látvány. Ugyanígy eképpen a Call of Duty is teljesen más.

Animefox
"ugyanaz a játék (pl moha), ugyanazon a nehézségi szinten pc-n, mint konzolon?"
Ugye ezt nem gondoltad komolyan??? A PC-s MOHA-nak semmi köze a konzoloséhoz. CSak a név azonos!! Nameg PC-n easy fokozaton megízadtam, míg konzolon csak normalon olyan színten. Szívesen meghívnálak és megmutatnám hogy mi is az FPS a konzolok táján ;)

Animefox
Hááát.. én még egy FPS-t se láttam konzolon, amin lenne autocélzás. Pedig én színte csak FPS-ekkel játszok konzolon. Az a baj, hogy ti még nem láttatok vérbeli konzolos online partit. Ne tudjátok meg hogy kenjük. Nameg ti el se tudjátok képzelni, hogy milyen úgy játszani, hogy egy idõ után sõõõt már az egérrel nehezebb lõni!!! Igen! Egy év kemény online csaták után azt mondom, hogy próbáltam, de egérrel már nemtok lõni!!! Na ehhez mit szólsz kis okos? Ha olyan hátrányos lenne a célzás és annyira másképp lenne a játékmenet, szerinted lenne olyan nagy sikere az FPS-eknek??? :D

Lammer
en is szivesen szetkennem konzolon BILLENTYUVEL MEG EGERREL az arcodat(imadom az altalanositast... ocsem ha tudnad, hogy konzolon is lehet billergozni, lesnel mi?)... <#bee1><#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

joebacsi
hát ha nem biztos, akkor miért nehezebb ugyanaz a játék (pl moha), ugyanazon a nehézségi szinten pc-n, mint konzolon?
pár játékban miért csak konzolon van autocélzás, pc-n miért nincs ilyen?

van pár ismerõsöm, akik sokat játszanak konzolon és pc-n is, õk is ugyanezt mondják: meg lehet szokni, de sose leszel olyan eredményes kontrollerrel, mint bill-egérrel fpsben...

Animefox
Abban te csak ne legyél olyan biztos... másik topicba nézzél csak be mit írtam...

joebacsi
még szerencse, fpsben pcsek bill-egérrel szíjjelgyaláznák a kontrolleres arcotokat :)

Animefox
Pl a Socom2-n egy este nemtom hány óra tájékán vannak fent úgy 3500-an is.. az bõven elég... nem kellenek még többen. a CoD-ban pl ha reggel játszok akkor én számíthatok arra, hogy nem európaiakkal fogok játszani, mert az amcsiknál akkor van az esti csúcsidõ. Mexikóiak is vannak sõt hallottam hogy valaki Brazilból játszott.

Animefox
Nem nem neeem. Külön vagyunk.. nincs párosítás. Sajna még az Xbox-osokkal se tudjuk kenni 1ütt. :(

Animefox
Nemtom hogy lehet képet beszúrni de megpróbálok...

de csak PS2-PS2? vagy PS2-PC is tud egy szerveren COD-ozni?

Animefox
LOL... én jómagam 1 éve tartozok az online Ps2 tulajok táborába. Ehhez egy Ps2 tulajnak csak annit kell tennie, hogy vesz 11.000-ért öszvisz egy adaptert. A Ps2 hátlapját felnyitja. (Expansion bay) Ott hátul ahol a ventilátor meg kapcsoló van. na szóval ott hozzá lehet férni ilyen bõvíthetõ egységhez. Egy ilyen müanyag lap fedte csak el. Na ott lehet berakni a vinyót is, de én csak az adaptert csatoltam fel rá. Az adapterhez kaptam ilyen telepítõ lemezt. Adtak kábelt. Bedugtam a gép kibõvített egységébe onnan pedig bedugtam a rúterbe. Feltelepítettem minden oksa. Regisztráltam magam a Sony-nál, késõbb pedig értesítettek a Ps2-ben, vagyis hát van egy ilyen Speciális Ps2 e-mail fiókom. ott kaptam értesítõt hogy kapok postán pin kódot meg demo lemezeket. E-mailezgettem ide oda haverokkal, késõbb pedig felmentem a játékok online-jába és kentem ezerrel haverokkal. Szereztem headsetet is szóval haverokkal dumálgatunk rendesen. a headset továbbá minden játékba jó és nem kell telepíteni semmit már azonnal lehet dumcsizni is.
És és és éééés mind ezeket úgy csináltam hogy be se kellett kapcsolnom a számítógépet. A szerver külön van természetesen. Még valami kérdés? :D

nyami
:o

konzolon online? errõl tudnál mesélni?
ez külön szerveren megy, vagy pc-sekkel együtt?

bocs, benéztem.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

He?

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Animefox
Na szóval kivetem a hálóm a fórumon és próbálom össze kaparni az itt lévõ CoD fanokat. Továbbá lehet itt beszélni a Finest Hour-ról is. Remek játék a CoD konzolon is. Jómagam egész évben játszottam vele online. A második rész nemsokára jön és az is nagy durranás lesz! Túl jó játék hogy ne lenne köztetek valaki..

← ElőzőOldal 3 / 3