CoD2: Big Red One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egér jelenléte egyenes arányban áll a monitor meglétével. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezek mellett maximális szolgáltatást és ingyenes lehetõségeket kapsz... ;)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2. mi koze a jatekokhoz????? en az osszes jatekot ahol analog kart mozgatsz, tudom egerrel meg billentyuvel nyomni... :P
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(ha valakit zavar az off, az szóljon most, vagy hallgasson örökké :))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy tényleg nemláttam még konzolos online partyt, gondolom fpsek terén a killzone van most a toppon neten is (single-t énis félig végigtoltam)...namost egy killzone-t multiban hosszába-kerezbe lenyel egy bf2, még ha az irányítástól el is tekintunk, szal errõl ennyit :PP
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
2. attól, hogy lehetséges, a támogatásuk a játékok részérõl erõs kívánnivalót hagy maga után, illetve nem az elterjedsége a jellemzõ (valahogy nem fér bele a konzolos hempergek-a-tv-elõtt fílingbe a bill egér :P)
Ugye ezt nem gondoltad komolyan??? A PC-s MOHA-nak semmi köze a konzoloséhoz. CSak a név azonos!! Nameg PC-n easy fokozaton megízadtam, míg konzolon csak normalon olyan színten. Szívesen meghívnálak és megmutatnám hogy mi is az FPS a konzolok táján ;)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
pár játékban miért csak konzolon van autocélzás, pc-n miért nincs ilyen?
van pár ismerõsöm, akik sokat játszanak konzolon és pc-n is, õk is ugyanezt mondják: meg lehet szokni, de sose leszel olyan eredményes kontrollerrel, mint bill-egérrel fpsben...
És és és éééés mind ezeket úgy csináltam hogy be se kellett kapcsolnom a számítógépet. A szerver külön van természetesen. Még valami kérdés? :D
ez külön szerveren megy, vagy pc-sekkel együtt?
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nemtom hogy lehet képet beszúrni de megpróbálok...