128
Call of Duty2: Big Red One
-
tehen_m #47 Igen ezt tudom egérrel is. Mi ezen nagy dolog?
(q3ban gyakran néhány pixelnyi nagyságú enemyre kellett ráránteni a célkeresztet) -
#46 Nem, mert közvetlenül a kezed mozgásával pocícionálod a képernyőt, s mivel nincs finom mozgású robotkarod, riceg. Karral közvetetten, a kar oldalra döntésével mozgatod a képernyőt valamilyen sebességgel, s a sebesség a kar dőlésszögétől függően finoman változik. -
tehen_m #45 LOL mert egérrel nem lehet finoman állítani? -
tehen_m #44 "Nem fura hogy egyedül csak te lovagolsz ezen a témán"
Mert furán fogalmazol.
Vagy tőböl kiröhögnek.
Vagy csak nem írnak (pl egy konzolos írt ide Lammer és ő sem erősítette meg az állításodat)
Vagy inkább nem írnak...
Másik topikban egy konzolos mutatott már multis videót. Inkább hiszek neki, mint olyannak aki a lokigának is ellentmond. -
#43 Nekem az utolsó jó FPS-es élményem PS1-en volt az Alien Resurrection-nel, analóg karokkal. Nagyot dobott a hangulaton, hogy a karokkal igen finoman lehetett állítani a mozgás és a körülnézés sebességét, így lassan, óvatosan is meg lehetett közelíteni helyszíneket, és nem volt benne szögletes mozgás. Egyszóval az egész a hangulatról szólt. -
#42 Figyi túlzásokba ne essünk... számodra nehéz elképzelni hogy milyen belejönni a kontroller kezelésébe...
Téma lezárva!!! Pörgéssel ne gyere ha nem tudod milen a konzolos FPS. Ahhoz hogy megtudd, végig kell párat pörgetned!
Nem fura hogy egyedül csak te lovagolsz ezen a témán??? -
tehen_m #41 "még szerencse, fpsben pcsek bill-egérrel szíjjelgyaláznák a kontrolleres arcotokat :)"
"Abban te csak ne legyél olyan biztos"
Akkor ez mi?
Vagy már megint értelmetlenül fogalmaztál?
Vagy gamepaddal játszál codot neten (és a cod még nem is annyira pörgős).... Kiváncsi lennék mit alkotnál... -
#40 Jajj te én nem mondtam ilyet.. figyi egy óra és átállok visza az egérre...
ne ezen múljon öreg... viszont vissza kontrolerre nehezebb de megszokható és ugyanolyan jó később. Valakinek, valakiknek, meg nekem is. Az ember olyan lény hogy fantasztikusan tud alkalmazkodni...
Figyi azt hogy itt vannak olyanok akik egeret használnak akkor jó.. de vérbeli konzolosok sose használnak egeret. Meg az SG fórumon úgyse jössz rá a NAGY valóságra.. itt többnyire PC-sek vannak... menjél erre fel akkor olyan oldalakra ahol konzolosok nyomják el a PC-seket.. ilyen oldalból van több tízezer.. itthon is többek közt az 576online... ezen az oldalon azon belül még a Nintendo-sok vannak többségben! Figyi ha te úgy látod hogy az egér számodra helyettesíthetetlen, akkor áldásom rád ;) -
tehen_m #39 TE még mindig abban a hibában élsz hogy az fps-hez hátránykéánt tekintesz az egérre...
Eggérrel jobb az fps. Ez tény.
A flémtopikban már általános h a konzolhoz lehet egeret kötni és azzal jobb az fps.
Akkor most te hazudsz vagy a többiek, mert valakinek nincsen igaza.
"És nagy népszerűségnek örvendnek játékok képzeld el!"
NAGY topicból se ez jött le.. -
#38 ÉN ÉN ÉÉÉN !!! így jobb??? Hogy akkor kihagytam ... bocsesz... De később lehetett olvasni, miszerint írtam, hogy één elszoktam az egértől és az az oka. Ezért az a téma már le volt zárva.. még más is értette hogy mi a pálya nálam.. csak nem olvastál tovább.. az meg legyen a TE! bajod.. Képzeld el vannak kik jól kenik kontrolerrel!!! És nagy népszerűségnek örvendnek játékok képzeld el! Konzolos körökben világszerte kedveltek az FPS-ek és külső nézetes TPS-ek... online is!!! És képzeld el, nem hiányzik senkinek se az egér...
Csak azt hozzá fűzöm, hogy a teljes átállás az egy év, hogy le tudjunk szokni az egérről.. és nem könnyű! Vannak kiknek nem megy!! Vannak kik szerencsétlenkednek.. az elején... de vanank kiknek nincs türelmük! Ez van... -
tehen_m #37 Az hogy baromságokat ne írj...
Értelmes indok?? TE beszélsz értelmes indokról?
Akkor idézek értelmes dolgokat tőled:
" Na ehhez mit szólsz kis okos?"
" Egyszerűen lehetetlen lőni egérrel!!!!" -ide még azt sem írtad hogy "én"
A másik csodás topikban már ki lett tárgyalva:
Konzolosok:
-Vagy nem játszanak fpst konzolon
-Vagybill/egérrel.
Mohus csinált videót egy multis kontrolleres bohóckodásról... Ezek után senki ne mondja hogy még csak közelébe ér a kontroller az egérnek!!!!!!!!!!!!!! -
#36 ÉS?
Miköze van ahhoz hogy elszoktam az egértől??? Figyi ha nem tudsz értelmes indokkal beszólni akkor inkább ne írj semmit... kösz -
tehen_m #35 Ne várd h megértse... ilyeneket ír animefox:
" Egyszerűen lehetetlen lőni egérrel!!!!"
Végülis igaz amit ír... egérrel nem tud lőni akkor kontrollerrel jobb... -
#34 Az a baj hogy te csak a cikkre hagyatkozol!!! És nem vágo igazán hogy mi van... -
#33 Meg hogy a hülye Sony kiad olyan szériás Ps2-t az isten tudja hány millióból csak pár darab, ami nem tud lejáccani pár játékot mert bele buheráltak a gépbe??? -
#32 Figyi nekem már akkor volt PC-m mikor azt se tudták még hogy mi a Windows meg egér. Ne beszélj már hülyeséget.... Ps3-nál mi??? hogy nem fog jáccani pár Ps2 játékot??? Vagy ha lejácc akkor nem tökéletesen??? -
MacrosTheBlack #31 Ahhoz képest hogy nem "létezik olyan tényező, hogy játék gépigény, fagyás, szaggatás, akadozás, telepítés, várakozás", ez is bőven sok. A cikkből kiderül hogy a PS3-nál is ugyanez lesz, nem árt ha már most megszokod, nem lesz akkora meglepetés. "Fagyás akadozás szaggatás???" - igen azt!. "Hogy nem jáccik le akár egy játékot????" - azt is, meg hogy folyton beszarik a dvd olvasó.
A te számítógépeden azért szar minden, mert nem értesz hozzá, aki minimális szinten tudja kezelni a pc-t, annak sosincs ilyen baja. Aki Tomato, Asrock és hasonló cuccokból épít gépet, majd teleszemeteli minden szarral, az ne is csodálkozzon! -
#30 Ez most a legújabb Ps2 Silverre igaz pár játék esetén és tod mér? Mert a Sony-nál kitalálták azt hogy buheráljuk meg a gépet kicsikarva a jobb teljesítményt. Ez a sony hibája... ez ismeretlen fogalom a GC és az X-nél. A kompatibilitás persze relatív. Ps3 esetében nem tudják biztosítani a 100%-os visszamenőleg lévő játékok lejáccását. De hát ez van...Vannak olyan Ps2 szériák miket ki se szabadot volna ani de hát a Sony politikája ilyen hülye...na meg mit kell megszoknom öcsi sajt? Ami még soha se történt velem??? Fagyás akadozás szaggatás??? Hogy nem jáccik le akár egy játékot????
CSak a Ps2 esetében kell vigyázni arra, hogy a megfelelő szériásat vegye meg mert sajna vannak rossz szériások is.
Nem kell itt semmit se megszokni....
PC-n viszont ezerrel megy minden szar... esküszöm egy játékban sikerült elérnem egy eredményt... majdnem sikerült végig tolnom a játékot és nem kilép a játékból a gép hirtelen???? 2 másoperc alatt a windowsban találtam magam és még csak ki se ocsúdtam a játékból...
na ez a PC.
Hogy vannak széria hibás konzolok, az a sony hibája!
HA 2 év alatt előfordul hogy ne adj isten lefagy a konzol akkor... BAKKER... csak azt lehet mondani hogy ez van mert a konzolok is csak számítógépek. De olyan elenyésző tényező hogy ezen csak mosolyog a konzolos társadalom... -
MacrosTheBlack #29 Képlékeny a PS3 visszafelé kompatibilitás
Barny, 15:51 - Tech: Nextgen konzol - (26 komment)
(Shacknews) Mindig is nagy fegyverténynek számított egy konzolnál, ha képes volt futtatni az egy generációval korábbi játékokat, azonban úgy tűnik, ha a hagyomány nem is szakad meg a PS3-nál, kaphat egy jókora pofont az imidzsük.
A teljes kompatibilitás hiánya először az új ezüst PS2-nél jelentkezett, mikor is néhány új chipset miatt problémák merültek fel 38 PS, és 9 PS2 játékkal - mint a Tekken 5 és a Hitman: Contracts. Ezeknél a játékoknál változatosabbnál változatosabb problémák léptek fel: fagyás, hibák a mentéseknél. Az esetleges aggodalmakat tovább erősíti a hivatalos Sony álláspont, ugyanis mint szóvivőjük, Reiko Sakamoto közölte: "Nem mondható meg pontosan, hogy a PlayStation 3 makulátlan kompatibilitással fog rendelkezni az előző generációk irányában, azonban mint jeleztük, mindent megteszünk ennek érdekében". - hardwired.hu
Szerintem jobb ha nem elfelejted, hanem megszokod a "fagyás, szaggatás, akadozás"-t. -
#28 Játékkal 40-50 rúpia -
#27 na de mégis menyni lenne?:) -
#26 Ma is tanultam valamit:
Az egér jelenléte egyenes arányban áll a monitor meglétével. :) -
#25 Figyi nekem aztán elhiheted hogy nemsok egeres konzolos van. De a Ps3 esetében viszont sok lesz és tod mér? Mert a csórók többsége monitort fog venni hogy élvezze a csillvill grafikát. ha már monitorhoz vannak kötve akkor már idő kérdése és lesz nekik egér is. A hagyományos TV meg mehet a kukába... konzolozásra alkalmatlan lesz a jövőben. -
#24 De keresd föl Cheapboy-t aki itt szokott ólálkodni és ő tisztázza a pontos árakat. Biztos szívesen segít. Ha ezeket megveszed akkor elfelejtheted azt hogy létezik olyan tényező, hogy játék gépigény, fagyás, szaggatás, akadozás, telepítés, várakozás.
Ezek mellett maximális szolgáltatást és ingyenes lehetőségeket kapsz... ;) -
#23 Vegyél egy PsTwo-t és hozzá egy Call of Duty-t.. meg kell hogy legyen neted.Rúter se árt mert nem jó ha ide oda huzogatod a kábelt. Pstwo esetében rendelned kell Central Stationos lemezt. Van egy honlap ahol rendelhetsz és postán érkezik a cuccos. Ebben a gépben ugyebár már van beépített és nem kell szaroznod a felrakással. nem is tom mennyi egy ps2 ára. nameg megveszed az eredeti játékot. ami most már nem is sok... de a CoD2 az 16 ropi lesz.. -
#22 kb milyen árban is van az, hogy most jáccak online a call of dutyval ps2-őn, ugy hogy semmi sincs, csak sok sok pénzem? -
#21 1. a kontroller az az iranyitokar, mindenhol igy mondjak, irjak, igy van a netes "kozeletben" ne koss bele ...
2. mi koze a jatekokhoz????? en az osszes jatekot ahol analog kart mozgatsz, tudom egerrel meg billentyuvel nyomni... :P -
#20 persze, mert te már elszoktál tőle...én inkább olyan emberek véleményét tartom objektívnak, akik mind a két platformon játszanak folyamatosan...
(ha valakit zavar az off, az szóljon most, vagy hallgasson örökké :)) -
#19 persze hogy élvezetes, hisz mindannyian a kontrollerrel szerencsétlenkedtek, és így ugyanazok a körülmények :P
amúgy tényleg nemláttam még konzolos online partyt, gondolom fpsek terén a killzone van most a toppon neten is (single-t énis félig végigtoltam)...namost egy killzone-t multiban hosszába-kerezbe lenyel egy bf2, még ha az irányítástól el is tekintunk, szal erről ennyit :PP -
#18 1. képzeld, tudom, hogy lehet felnyomni a konzolnak is bill egeret, ezért van ott a hozzászólásomban a "kontrolleres", csak olvasni kéne megtanulni
2. attól, hogy lehetséges, a támogatásuk a játékok részéről erős kívánnivalót hagy maga után, illetve nem az elterjedsége a jellemző (valahogy nem fér bele a konzolos hempergek-a-tv-előtt fílingbe a bill egér :P) -
#17 Teljesen más a story meg a helyszín meg a látvány. Ugyanígy eképpen a Call of Duty is teljesen más. -
#16 "ugyanaz a játék (pl moha), ugyanazon a nehézségi szinten pc-n, mint konzolon?"
Ugye ezt nem gondoltad komolyan??? A PC-s MOHA-nak semmi köze a konzoloséhoz. CSak a név azonos!! Nameg PC-n easy fokozaton megízadtam, míg konzolon csak normalon olyan színten. Szívesen meghívnálak és megmutatnám hogy mi is az FPS a konzolok táján ;) -
#15 Hááát.. én még egy FPS-t se láttam konzolon, amin lenne autocélzás. Pedig én színte csak FPS-ekkel játszok konzolon. Az a baj, hogy ti még nem láttatok vérbeli konzolos online partit. Ne tudjátok meg hogy kenjük. Nameg ti el se tudjátok képzelni, hogy milyen úgy játszani, hogy egy idő után sőőőt már az egérrel nehezebb lőni!!! Igen! Egy év kemény online csaták után azt mondom, hogy próbáltam, de egérrel már nemtok lőni!!! Na ehhez mit szólsz kis okos? Ha olyan hátrányos lenne a célzás és annyira másképp lenne a játékmenet, szerinted lenne olyan nagy sikere az FPS-eknek??? :D -
#14 en is szivesen szetkennem konzolon BILLENTYUVEL MEG EGERREL az arcodat(imadom az altalanositast... ocsem ha tudnad, hogy konzolon is lehet billergozni, lesnel mi?)... -
#13 hát ha nem biztos, akkor miért nehezebb ugyanaz a játék (pl moha), ugyanazon a nehézségi szinten pc-n, mint konzolon?
pár játékban miért csak konzolon van autocélzás, pc-n miért nincs ilyen?
van pár ismerősöm, akik sokat játszanak konzolon és pc-n is, ők is ugyanezt mondják: meg lehet szokni, de sose leszel olyan eredményes kontrollerrel, mint bill-egérrel fpsben... -
#12 Abban te csak ne legyél olyan biztos... másik topicba nézzél csak be mit írtam... -
#11 még szerencse, fpsben pcsek bill-egérrel szíjjelgyaláznák a kontrolleres arcotokat :) -
#10 Pl a Socom2-n egy este nemtom hány óra tájékán vannak fent úgy 3500-an is.. az bőven elég... nem kellenek még többen. a CoD-ban pl ha reggel játszok akkor én számíthatok arra, hogy nem európaiakkal fogok játszani, mert az amcsiknál akkor van az esti csúcsidő. Mexikóiak is vannak sőt hallottam hogy valaki Brazilból játszott. -
#9 Nem nem neeem. Külön vagyunk.. nincs párosítás. Sajna még az Xbox-osokkal se tudjuk kenni 1ütt. :( -
#8 Nemtom hogy lehet képet beszúrni de megpróbálok...[IMG]http://[/IMG]