128
Call of Duty2: Big Red One
-
DRÉKO #87 megtudná mondani valaki hogy 10játékbol 9indul és az az 1nemakar elindulni milehet vele a probléma -
Táltos Bandi #86 Hyllo!
csinálta egy Call of DUty 2-s oldalt , de a Call of Duty 2 BiG Red One része nagyon hiányos. Nemtudom, hogy hányan vannak itt akik már játszottak a game-el, de aki játszott és tudna nekem írni 1-2 oldalas ismertetőt a játékról, azt nagyon megköszönném. [email protected] -ra várom az esetleges irományokat.
Előre is köszönöm! -
#85 Igen de nincs szükségem Ps2-re... pénzem sincs. Nem telne már új játékra nagyon. CSak sokára. Sok kedvem sincs már játszani játékokkal.... GC-re lesz meg a Ps2 árából. Utána vannak még játékok de inkább csak GC-re amik érdekelnének. Ps2-re már nemigen :) online játék.. már csak a CoD2 lenne.. azért már nem éri meg megtartani a gépet. -
toza #84 juj!!nehogy mar kihagyd!!netes elmeny legjobb!! gc is jo, foleg xbox utan lesz vicces!:D foleg sulya miatt!!
hogy hogy nem lesz ps2 re semmi?!? ps 3 nem 2007 ben lesz europaban?! -
#83 toza megvagy még? Hogy ment a játék? Képzeld én GC-re veszem meg :D Ps2-t eladom mert már nem lesz rá semmi. CoD2 meg van GC-re is. Mondjuk online móka nem lesz de kibírom :) úgy is ott van a PC ha online mókáról van szó. Na mizu veled? -
toza #82 na mivan?senki se nyomja a jatekot??! -
toza #81 jovanna:D csippes box..:(no live!szal nem tom neten nyomni csak kb 2 naponta par orat mert alig vannak szerverek mindenfele nem live os megoldasoknal..:((
az egy napos jatekido meg azert jott ossze mert szamomra annyira abbahagyhatatlan vot...annyira zsir! res4 meg szvsz boxra meg nem elerheto.(de lehet h rosszul tom)
na de majd veszek ps2 t..ugyis lemegy ara ha kijon a 3 vegre..es akkor majd neten talakozunk..addig is jo gyakast!!ezzel a gamaval lehet!:D -
#80 Bakker azért ki mondta hogy egy játékot játszd végig egy nap alatt??? Jáccál akkor a Resi4-vel az jó hosszú... Bár ha megállás nélkül jáccol vele egy nap akkor.. 24 órában minden játék kinyomható!!!! Színte... Meg jáccál HARD fokozaton ha neked olyan rövid!!! Ki mondta hogy kisegítő nehézségi fokozaton jáccál??? És ha még így se elég akkor a CoD3-ig játszhatsz vele online!!! Képzeld el hogy én 2X vittem végig a Finest Hour-t és egy évig jácottam vele online!! És még mindig nem elég a játékból!! nem lehet megunni!!! Akkor nem lesz semmi baj a második résszel se!!! jó lesz több mint egy évig!!! Na meg létezik másik játék is nem csak ez!!! HA nem elég!!!!! Europen Assaultra elhiszem hogy rövid mert ott nincs online.... meg amúgy is a rövidséget lehet kompenzálni a nehézségi fokozat szabályzóval!!! -
toza #79 ugynezki h ja..:D gyanus h ez is rovid gem lesz..:(sajnos..max egy napos..marmint ha egesznap elotte ulsz..viszont erdemes jopar kuldetest vegig nyoni torpszor is mert gyonyoruek a hejszinek stb!
bizonyitekul egy kis ingame video -
#78 Ahogy így elnézem... csak mi ketten vagyunk! -
#77 Azon nevettem hogy 26odik... ja igen vannak még észlények kiknek szellemi színtjük egy bizonyos ponton megál :D
Hát rajtad kívűl nemhiszem hogy bárki is elkapkodná hogy megvegye... ráér még. Én még megvárom az 576ot hogy mit ír és utána megveszem. Jut eszembe a karácsonyi ünnepek alatt vettem meg tavaly a Finest Hour-t!!! Na mivel akkor lesz most is pénzem igazán, ezért..csak akkor tom megvenni.. X-en kened? Az van tudod hogy én még Socom3-at is venni akarok az idén. Mert én eredeti játékokkal kenem és szűz a gépem! Meg csak így lehet online jáccani! Ha te X-es vagy akkor... sajna.. két rajongó kerüli egymást :( -
toza #76 szted ez volt a lenyeg?neked ugy laccik igen...te vagy kb a 26 odik ember aki itt belekot ebbe a hejesiras marhasagba az irasaimmal kapcsban..leszarom...az a lenyeg h rohatt jo a gama.! ha lenne pezem ijenekre mindenkeppen vennek magamnak!
8.capter,mocsok jo pajak..izgis porgos kuldetesek...5 vagy 6 "uj" fegyver!!zsiiir!!
mas nem nyomja?ha holnap jol megy minden csinalok du ra par videot asszem.. -
#75 Sztem meg nincs magyar billentyűzete... -
BigLuke #74 Ugye direkt vétettél ennyi helyesírási hibát?
Bocs, de nem bírtam szó nélkül hagyni... -
#73 Hát igen vannak akik nem bírnak magukkal!!!! Ejnye ne lődd le a poént -
#72 Bocsika de inkább Ps2-n jáccák sokan online!!!! És igen! Über brutál játék lesz... Amúgy az első részt is úgy vettem meg hogy megvártam még az 576konzol véleményét.. és úúgy december vagy januárban veszem meg... úgy csináltam az első résszel is... nem sietek vele! Ráér!!! Na igen a lenti jóember állítását megerősítem miszerint egyenlőre még nem garantált a megfelelő szerver!!!! Azért ne kapkodjunk! Türelem kedves barátaim!!!! Kedves CoD fanok!!! -
toza #71 cod2 BigRedOne XBOXos..pcn nem megjeleno valtozatban van RAGDOLL!!!ha puskatussal leucc vkit rongybaba efekt befigyel!!!ees rohagyon meg dob a hangulaton komojat!!!szoval erthetetlen ezek utan h miert hagytak ki cod2 pc s bol..
mellesleg a game rohatt jo..iszonyun szetzuzott pajak,romok kirajak,ellenfelek jonnek ezerrel,gyonyoru minden,fegyverek hihetetlen csodaszepek,tarsak ajtot pl kb 5 fele keppen rugjak lokik nyittyak!!ai van ezerrel!szal rohatt jooo!!!
jaa es van (3madik mapon vok)3 uj fegyver!!ROHATT JOOO!!! -
toza #70 na meg persze ps 2 on is van..bocs -
toza #69 sehogy:D:D:D ..csak boxon!!egyebkent en kb 5 ora mulva mar ki is pobalom..es nyilvan csak holnap tok rola nyilatkozni h mijen mert nehez lesz elszakadni tolle!!legalabbis nagyon remelem..kepek alapjan kul..remelem netes modok is frankok lesznek ,ha egyaltalan lesz normalis szerver v vmi...
par kep a kedveder
(mellesleg smart joy frag t nem tud vki rohatt olcson??) -
#68 Ugyebár kijött XBoX-ra, és halkan mondom, letölthető is..viszont ezzel hogy lehet játszani PC-n? -
toza #67 EMBEREK!!MEGJELENT A GAMA!!HAT SENKI NEM ORUL!??!? -
#66 Még egy ilyen hozzászólás és jelentenem kell... elég az offból!!!! -
tehen_m #65 Pl ha nem mozogna jól az egér(kihagy,nem reagál) akkor igenis rontja számomra a hangulatot.(tudom ez az én hibám) Megint kiemelm h multiban meg pláne.(ez már nem csak az én hibám) -
tehen_m #64 Ez a gúnyos hangnem egyvalamit elárul.... -
#63 A technikai spacifikációk adottak, s neked mindössze ezekre van szükséged a hangulatos játékhoz, ezért írtam, hogy neked ezek szerint "mindegy, hogy mi van a képernyőn és milyen hangeffektekkel van tálalva". Tehát ha nem lenne pl. precíz célzás egy FPS-ben, akkor szerinted a játéknak nem lenne jó hangulata. -
#62 Jajj..bocsáss meg!!!! Neked van igazad!!! Ne haragudj!!!! Most már boldog vagy??? -
tehen_m #61 Nem csak a megfogalmazással de a megértésel is gondjaid vannak.
"Azt hogy nem lehet játszani FPS-t konzolon???"
Hol írtam ezt? Én azt írtam h egy kontroller nem fogja utolérni a bill/egér párost (gyk FPS területen)
És ezt a több "figyi"-t egy soron bellül kérlek mellőzed . -
#60 És hadjátok abba ennek nincs értelme!!!! Amúgy az egér precízebb!!!! gyorsabban lehet vele mindent megcélozni.. még jó hogy jobb az analóg karnál!!!! De az analóg kart is el lehet úgy sajátítani, hogy igen is azzal is lehessen jól játszani és profin harcolni!!!! Ennyi!!!! Erről felesleges vitatkozni!!! Ha mégis nem bírjátok ki akkor húzás a topicból mert offolástól hemzseg! -
tehen_m #59 "csak feleljen meg az általad felsorolt technikai specifikációknak."
Te el vagy tévedve.
Mit soroltam fel?
Ezek az általad leírt "technikai specifikációk" adottak. Játéktól FÜGGETLENEK.
Ezek hiányában már nem lenne egy fps 100%osan játszható, mert ha valamelyik feltétel hiányotna, akkor tudnám h ez lehetne olyan amit elvártam.
De ezek PC-s játékoknál adottak.(sőt még konzolosoknál is... szóval ennyit erről)
Lol neked az audiovizuális hatás váltja ki a hangulatot, nekem meg csak aképernyőn lévő hang és látvány effekt.
Ezt aztán jól megaszodtad. Konzoloshoz méltó válasz.
-
#58 Mit nem hiszel te???????? Azt hogy nem lehet játszani FPS-t konzolon??? Meg vagy huzatva??? Azt hogy lehet játszani konzolon FPS-t az nem az én állításom hanem TÉNY!!!!!! És te belekötsz abba, hogy nem is lehet normálisan irányítani... Figyi erről kár vitatkozni...Figyi akkor te csak jáccál PC-vel... minket meg hadjál békén!!!! -
#57 Na, további kellemes napot! :) -
#56 Mindenkinek más jön be, bennem pl. többek között az audiovizuális hatások tudnak valamilyen hangulatot kiváltani irányítástól függetlenül, neked pedig valószínűleg mindegy, hogy mi van a képernyőn és milyen hangeffektekkel van tálalva, csak feleljen meg az általad felsorolt technikai specifikációknak. -
tehen_m #55 Ennyire nem emlékszel arra hogy mit írtál.
" sebesség a kar dőlésszögétől függően finoman változik."
EZT EMELTED KI
Akkor leírom h számomra mi tartoizik a hangultahoz:
-Gyorsabb irányítás
-pontosabb irányítás
-precízebb irányítás
-több gomb (najó 9-ből 6,7 használható gyakorlatban)
-szabadabb mozgás
-billentyűzeten mégtöbb gomb -
#54 Ugh, tényleg leírtam a másik megoldást? Biztos nem vettem észre.
Amit kiemeltem, egyáltalán nem kötődik az egérhez, sem a célzáshoz, csak a hangulathoz. A "horizontális mozgás"-t nem tudom, hol találtad. -
tehen_m #53 Viszont különösen érdekes h te 1dolgot kiemelsz ami talán előnyösebb lehet(gyakorlatilag haszontalan) és azzal leírod a másik megoldást.
Beszélhetünk a többi tulajdonságról is.(amik persze jobbak az egérnél)
Másik rettentően érdekes dolog h amit kiemeltél nem is kötődik az egérhez. (horizontális mozgás) Bár megoldható ez is egérrel.
És a váltotatható sebességnek milyen kirívóan nagy előünye is van? Mert többségben gyalogolni,halkan osonni,futni kell.
DE ez hogyan is jön a célkereszt irányításához?
-
#52 Én csupán bátorkodtam megjegyezni, hogy egy szerény személyem által tapasztalt FPS-es játékélmény alapján létezik olyan (offline) FPS, amihez SZVSZ alkalmasabb az analóg kontroller karpárja, semmi több célom nem volt, csak ezt megosztani. -
tehen_m #51 Műveltebb az..persze...
Én meg műveltebb vagyok konzol terén.
De hogy ez a MULTIPLAYER-hez hogyan jön?
Mert te még azt h multihoz jobb a kontroller nem mondtad. -
#50 Úgy látszik, műveltebb vagyok FPS-ek terén, pedig én aztán ritkán játszom ilyesmivel. Amiről Te beszélsz, az a mainstream átlag-FPS-ek huszonharmadik klónjáról lehúzott újabb bőr. Léteznek másfajta játékmenetű FPS-ek is... -
tehen_m #49 "nem csak gyaloglás meg futás, hanem folyamatos sebességváltoztatás,"
Mert ennek sok értelme van...pláne fpsben. Multiról már ne is beszéljünk (Közepesen mész hogy jobban le tudjanak lőni)
"hangulatról szólt az egész."
Nálam ott kezdődik a hnagula hogy egy kézzel irányítom a célkeresztet. Ennek minden szabadságával (és előnyével) együtt!
-
#48 "Mi ezen nagy dolog?"
Fogalmam sincs. Nem láttam ilyesmit leírva az utóbbi pár hozzászólásban. Pusztán annyit írtam, hogy nagyot dobott a játék hangulatán az, hogy finom, röccenésmentes volt a mozgás, akármilyen sebességgel lehetett előrehaladni, nem csak gyaloglás meg futás, hanem folyamatos sebességváltoztatás, meg ilyesmi. Engem abszolút nem érdekel, hogy milyen módon kell célozni, szerintem azt is leírtam, hogy a hangulatról szólt az egész. Nincs kedvem ismételgetni magam.