HOTDOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most mintha jobban mûködnének a dolgok HD-n
retek szokta írni, hogy milyen fejlesztések vannak/lesznek... lásd http://blogok.hotdog.hu/retek
Csak azokon az oldalakon és lapokban reklámozzák, amik szintén a sanoma tulajdonában van ergo ez nekik semmibe sem kerül:]...majd ha minden normálisan fog mûködni akkor meg elkezdik reklámozni a tívíben is valszeg.
amúgy azért jó mert sokan vannak és sok a csaj, bár a legtöbb hisztis p*csa
viszont bunkók a moderátorok, bármit moderálnak amit úgy gondolnak és ha írsz nekik választ ne is várj
apróbb fejlesztések most is vannak, pl. a profil szerkesztésnél, de szerintem több a bug mint hónapokkal ezelõtt
ezért nem értem hogy reklámozzák, van mögötte zsé, mégis egy töketlen banda fejlesztgeti
sose mûködik rendesen és ha 1 dolgot kijavítanak, 2 új hiba jön elõ
a pontokból már rendeltem egy táskát most egy pólót ráadásul nyertem egyet az újfajta táskákból😄

naja, talán szervert cserélnek abban reménykedek
Egyszer talán még mûködni is fog ez az egész😄 de akkor jó lesz sztem😊
Feladó: HotDog
Tárgy: ()
ájjj <#violent>#violent>
szerkezetileg trágya az egész, minden mozgásodat rögztítik, pontot adnak, stb. sok fölösleges mûvelet
szerintem olyan lesz új szerverrel mint egy defektes sportautó, hiába lesz ereje, csak vonszolni tudja a portált
Itt a tavasz, rügyeznek a fák meg a rigók, és még mi is megújultunk.
Az oldal, ahogy látjátok jól befrissült arculatban.
Node mem csak külsõleg, hanem technikailag is praktikusabb, és használhatóbbak lettünk.
Ennek örömére itt a heti adag a Nagy Kennelbõl.
Építsd a profilod
-----------------
A megújult HotDogon a profilod is profibb lehet.
Nyomhatsz alá zenét, tehetsz bele videót, kicserélheted az egér mutató frankó animációra és
végre feltölthetsz magadnak SAJÁT AVATÁRT!
MSN, ICQ, SKYPE inda HAUSZ
--------------------------
Mostantól nem kell mindenkinek külön-külön megadogatnod az elérhetõségeidet.
Írd csak be a profilodon az MSN, ICQ vagy épp Skype azonosítódat, és máris megkapod a
kommunikátorok kis ikonjait a fejlécedbe.
És a történet még folytatódik...
VIDEO, KÉP, ZENE, DOKSI, LINK
-----------------------------
Új menüpontok, azaz feature-ök
Töltsd fel kedvenc videód, zenéd, vagy épp leghasznosabb linkjeid, szöveges cuccod (doksid), illetve vicces, családi vagy éppen állatkás képeid a Dogra.
Ne aggódj, van helyed, 250 mega.
de mintha 1 fokkal gyorsabb lenne, lehet csak optikai csalódás <#hawaii>#hawaii>
Ha a férfiak menstruálnának... akkor persze a menstruáció irigylendõ, dicsekvésre méltó férfias esemény lenne: a hapsik azzal hencegnének, hogy milyen sokáig és milyen sokat.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
10 darab TÁSKA
10 darab POLÁR felsõ
10 darab SAPKA
5 darab TERMOSZ
5 darab LABDA
50 darab KULCSTARTÓ
50 darab MATRICA
50 darab PASSTARTÓ
ezek aztán a komoly nyeremények...
néznék ha 50000 összejönne
tesztelem melyiket rendszert mennyire nehéz kijátszani...
ismertek még ilyen portálokat?
Van ez a hûdefiatalos hûdefun hûdecool hangulat... Blog, képfeltöltés, párbaj, stb.
NAGYON ERÕLTETETT...
Csomagoljuk újra a mûanyag konzumidiótaságot és adjuk be a népnek egy újabb csatornán, az jelentse a fiatalságnak a lázadást hogy úgy néz ki mint britney.
(A horoszkóp meg asztrológia meg mindenhol ott van. Nagyon fontos dolog.)
"A HotDog a lehetõségek világa, ahol a kapcsolatokra, önkifejezésre, sikerre éhes vagy épp kérdéseire választ keresõ látogató otthon érzi magát." (Idézet: Hotdog FAQ - Mi a Hotdog?)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Itt is vannak lányok... :ppp
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
nekem nem tûnik sg szerûnek, de majd tesztelem
amúgy index fóruma hasonlít sg-re, sokkal több téma van és sokan látogatják, viszont a szervere mindig szarakszik, és a sárga kinézet is randa, de már gondolkodok egy "index-sg" design konverteren
azt hittem olyasmi mint az sg
de nem.
azazoldalkurvaszarszerintem :c
szarrakás loál site 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.