215
HOTDOG
 • Dunna
  #215
  Azért nem semmi, 10 év után kb. ír valaki valamit a topikba xd

  Amúgy, az oldal a kedvencem volt, de amikor indult én 5 éves voltam, és amikor véget ért a virágkora, úgy kb 2012 vagy 13-ban akkor voltam 12-13, szóval nagyon nem bírtam élvezni az aranykort ^^
 • Sassuolo
  #214
  Azt hittem, valami jó kis képet fogsz beszúrni az ételről! :(
 • Kepek
  #213
  Holnap zár a Hotdog.hu

  "Búcsúzik a HotDog...

  Kedves Doggerek,

  Biztos sokan emlékeztek még 2005. október elsejére, amikor elindul a www.hotdog.hu. Sok tagunk a kezdetek óta velünk van, ám 12 év hosszú idő egy honlap életében. Sosem jó egy búcsúzást megírni, de most eljött az idő. Sajnos szomorú hírt kell közölnünk veletek. A HotDog.hu idén, 2017. május 14-én végleg bezárja kapuit.


  ...


  Köszönjük az elmúlt 12 évet!
  Minden kedves Doggernek köszönjük az elmúlt majdnem 12 évet. Sokatokkal személyesen is találkoztunk, szuper nyereményjátékokon vehettünk veletek együtt részt, rengeteg csodás és kreatív magazint olvashattunk tőletek, de a vicces és komoly blogposztokat is említhetnénk. Jó volt végignézni, hogy sokan itt találtatok barátokra, párra, sőt sok kapcsolat azóta is tart és a szerelmespárokból házaspárok lettek, és HotDog babák is születtek. Jó volt, hogy mi adhattuk az alapot ezeknek a kapcsolatoknak.
  Mindenkinek köszönjük a visszajelzéseket, az építő jellegű kritikákat, és a kedves szavakat éppúgy. Búcsúzunk most tőletek ezen a felületen, köszönjük a szép emlékeket."
 • Xflax
  #212
  Ez nem hangzik rossz ötletnek, lehet megcsinálom.
  csak nem a profilomba teszem hanem egy weboldalra.
 • blackgamer
  #211
  csináld azt hogy feltöltöd az mp3-at, de nem adsz meg adatokat
  ekkor eléred az url-t és simán embed taggal vagy flash mp3 lejátszóval berakhatod a profilodba

  nekem is törölték a castomat, én se értettem, de már letettem róla régen
 • Xflax
  #210
  Elegem van a hotdogból
  A suám adatait eredeti cd-ről adtam meg és kimoderálták:D
  Írtam panaszt de még semmi válasz
 • Xflax
  #209
  Köszi.
 • zyppy
  #208
  http://ugyfelkapu.hotdog.hu/
 • Xflax
  #207
  És nincs olyan mail cím amin reklamálhatok. Mert eléggé zavaró a dolog, hogy okoskodnak.
 • zyppy
  #206
  hotcastban kb. mindent kimoderálnak.
 • Xflax
  #205
  Van egy kérdésem HotCast-al kapcsolatban.
  Feltettem egy számot, az adatok tökéletesek voltak erre moderáltak és nem tudom, hogy mi volt a hibám. Lehet írni a Hotdog szerkesztőinek, hogy rosszúl moderálnak?
 • akyyy
  #204
  nem lool! Mindne mobil szolgáltató. tehát akár ingyenesről is lehet küldeni. ha nem fogadja el, akkor meg mehet a feljelentés, hogy ne hazudgáljanak. az is lehet, hogy nem 400, hanem 9000-et vesz le+ 1000 áfa.
 • blackgamer
  #203
  loooooolllll és szánalom
 • zyppy
  #202
  még szarabb lett
 • blackgamer
  #201
  megújult a hotdog szerkezete...
 • lúzerlány
  #200
  Ami ott van azon már sírni kéne. Pedig a hotdog mikor elindult még egész tűrhető volt. Én is tagja voltam, aztán megundorodtam az egésztől. Normális, kulturált ember nem égeti ott magát. Pedig mennyi felnőtt ember a tagja...
 • lúzerlány
  #199
  De vajon mitől torzulhatott el? Ha valami jónak indult.
 • blackgamer
  #198
  nem képvisel semmi értéket
  az alapötlet jó lett volna, hogy egy közösség a fiataloknak
  csak sajnos rossz irányban eltorzult az egész
 • lúzerlány
  #197
  Sziasztok! A HotDog szerintem egy ótvar, giccses oldal. Tele EMOsokkal és nyugdíjasokkal. Ha ránéztek egy kicsit is jobban az adatlapokra olyan hatást kelt mintha valami búcsúban, vagy piacon járnátok. Ott köszönnek vissza ezek a csillogó rózsák,ugrándozó delfinek, izgő-mozgó baromságok. Hihetetlenül színvonaltalan. Én szégyellném, hogy ott vagyok. Bocsánat ha valakit megsértettem, de ez így van. "Csodás ébredést, Csodás napot, Szép napot, Ment a a szavi, Ment a raki! " Álszent nyalógép oldal. Inkább sírni kéne rajta, hogy a lányok jó nagy része írn se tud rendesen, de arra nagy gondot fordít, hogy félpucér képe legyen fent. Vérgááz! Akinek van szeme, az látja, hogy a hotdog szenny! :)
 • blackgamer
  #196
  látom változott a fórum, előnyére
 • blackgamer
  #195
  *urva hotdog törölte a 90 napnál régebben hozzószólt topikokat
  ekkora kib*szott ökörséget még a világon nem láttam
 • blackgamer
  #194
  lál, megszűnik az mp3 hotdogon, akkor jó hogy fabrikáltam keresőt hozzá
  na mindegy, de hogy a zenéimet hol fogom tárolni azt még nem tudom
  erre a rádiós dologra meg kiváncsi leszek...
 • blackgamer
  #193
  kész a Véletlen dal generáló is >>> http://veletlendal.cwi.hu/
 • blackgamer
  #192
  készítettem egy keresőt a zenékhez, most végre megoldódik ez a hiányosság is

 • blackgamer
  #191
  jaj, ez az új design... annyit még mindig nem sikerült elérni hogy illeszkedjen minden felbontáshoz
 • blackgamer
  #190
  jókor :) amikor már eltűnt minden

  kiváncsi leszek, ez már az új rendszer? mert nekem nem tűnt gyorsabbnak a levelezés
 • Mirtil
  #189
  De azért odaírták, hogy a fontosabbakat inkább mentsd el..
 • RaszPuty1N
  #188
  vissza. átkonvertálják vagy mi.
 • blackgamer
  #187
  aham

  "Kedves Dogger cimboránk!


  Végre friss hírekkel szolgálhatunk a HotDog szolgáltatásainak megújítására vonatkozóan.
  Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el az alábbi információkat, hogy maximálisan kihasználhasd a HotDog új lehetőségeit.

  * Az üzenő rendszer

  Az új üzenő rendszer elkészült, és reméljük, amikor ezt a levelet olvasod, már tökéletesen működik is. Bizony ez nem kis munka, hiszen több mint 275.000 fiókot kell létrehoznunk és leszinkronizálnunk a jelenlegi, elavult rendszerről. Az új rendszer viszont sokkal gyorsabb lesz, és számos új, kényelmi funkcióval van ellátva (ilyen a tömeges üzenet törlés, a mappa ürítés). Ha a belépés után úgy látod, hogy nincsenek meg a régi üzeneteid, ne aggódj. A régi üzenetek szinkronizálása akár több napot is igénybe vehet.

  * Az új kereső

  Megújult a szövegkereső arculata is. Ha keresni szeretnél a tartalmaink között, akkor válaszd ki, hogy milyen típusú tartalmat keresel (pl.: fotóalbum), majd írd be a keresőszót. Ha szeretnéd a keresést tovább szűkíteni, akkor add meg, hogy milyen kategóriában keresel, majd végül nyomd meg a Keresés gombot.

  * Az új komment rendszer

  Ennek az újításnak nincs akkora látszatja, mint amekkora fejlesztést valójában végeztünk. A megújult komment rendszerrel sokkal gyorsabb lesz a körkérdések, fotóalbumok, párbajok vagy épp blogok kommentálása, mivel minden kommentet típusonként külön-külön tárolunk el.

  * Az új profil

  A legkeményebb változást itt tapasztalhatjátok. Talán elsőre durvának tűnik, de reméljük, hogy hamar felismeritek az új lehetőségeket.


  Nézzük sorban, hogy milyen újdonságok várnak rátok:

  1, A profiloldalról szinte teljesen kivonul a HotDog, és átadja nektek a terepet. Nincs tehát bal oldali menü, és a felső menüt is sokkal jobban lekicsinyítettük. A nagyobb oldalméret miatt így akár sokkal nagyobb háttérképet használhattok fel.

  2, A profil fejléce is személyre szabható végre. Két méretben és rengeteg betűtípusból állíthatjátok össze a saját fejléceteket.

  3, A "Cuccaitok" saját menüt kapott a bal oldalon. Ezzel kiemelt helyre került, és sokkal többen észre fogják venni.

  4, Szintén bal oldalra került az ismerősök és a haverok doboz, amit ki-be kapcsolhattok. Ezek segítségével bárkinek könnyedén megmutathatjátok a spanjaitokat.

  5, Színezhetővé vált a profil doboz is, ezáltal könnyedén személyre szabható.

  6, Az üzenőfal is csinosodott, és hamarosan láthatóvá válnak a hozzászólók snapshotjai is. Azaz a kommentelők profil fotói is meg fognak jelenni.

  7, Megnöveltük a fejlécben az ikonokat, hogy sokkal könnyebben le lehessen klikkelni őket. Reméljük, ezzel is hozzájárulunk, hogy még többen ajánlják a profilod, vagy vegyék fel veled a kapcsolatot.

  8, Megváltozott a profil szerkesztése. Az egész szerkesztést AJAX-os technológiára helyeztük, így nem kell minden mentésnél ki-be lépkedni a szerkesztőben. A szerkesztésbe a profilod fejlécében található kalapács-fogó ikonnal léphetsz be. Kilépni a szem ikonra kattintva tudsz.

  9, Mivel a profiloddal kapcsolatban rengeteg adatot kell kezelni, ezért 4 nagy részre bontottuk a szerkesztést. Minden rész négy fülecskét tartalmaz, amire kattintva kiválaszthatod, hogy mely adatokat szeretnéd módosítani.


  Profil szerkesztése

  - Itt tudod beállítani a profilodon megjelenő dobozok színét (dobozok arculata fülecs), a bennük használt betű kinézetét.

  - A profil arculata fülecsre kattintva állíthatod be a profilod nagy fejlécét, töltheted fel a fotód, hozhatod létre a profilod tapétáját, választhatsz kurzort és avatárt.

  - A média fülecsen választhatod ki a profilodon megjelenő videót és zenét.

  - A speciális dobozok fül alatt kapcsolhatod ki-be a blog, üzenőfal, haverok, ismerősök, rám néztek dobozodat.


  Alapadatok

  Itt további négy fülecs (Belépési adatok, Demográfiai adatok, Postázás, elérhetőség, Hogy nézel ki?) segítségével módosíthatod személyes adataidat.


  Bemutatkozás

  Új szerkesztő felületet készítettünk az interjú dobozok feltöltéséhez. Ez az új szerkesztő már teljesen azonos méretű felületet ad, mint ami a profilon látható. Továbbá változott a szerkesztő motorja is, így sokkal jobban szerkeszthetővé váltak a dobozok.


  Kommunikáció

  Itt adhatod meg egyéb online elérhetőséged, azt, hogy ki hogyan üzenhet neked, vagy chatelhet rád. Továbbá itt adhatod meg, hogy miről, milyen gyakorisággal kapjál értesítést.


  Az új rendszer beélesítése után sajnos apróbb hibák még felmerülhetnek. Ezek javításáig kérjük szíves türelmeteket.

  Nagyon szívesen várjuk a hibajelenségek leírását az alábbi formában.

  1, Hol történt a hiba? (internet cím vagy oldal neve. Pl: profil)
  2, A hiba leírása
  3, Kép a hibáról (nyomd meg a PrintScreen gombot a hibás oldalon, majd egy rajzoló programba illesztve CTRL+V-vel a képet.)


  Üdv: HotDog csapat"
 • blackgamer
  #186
  az összes levelem eltűnt ez csak átmeneti és majd visszajön?
 • Mirtil
  #185
  Most látom csak:
  "Mindenképpen olyan színt válassz, ami az oldal színeivel harmonizál, különben meg kell hogy öljünk."
 • Mirtil
  #184
  lehet hogy a fórumban nincs moderálás,de a zenéimet mindig sikeresen leszedték.. és ez a mai "felújítás.. hát nem azért, de eléggé elkúrták az egészet. Inkább a hibákat javítanák ki, ehelyett szétszedik az egész menürendszert meg átszínezik..
 • Shortstop
  #183
 • justin
  #182
  "...19 éves lány vagyok Budapest megyéből"
  :D
 • blackgamer
  #181
  hotdog reklám van itt SG-n a fejlécben :)
  tudom már volt régebben is, de ez a konkrét személyre linkelés nagy ötlet
 • blackgamer
  #180
  mindent megpróbáltam de a klub (vagy bármi) adatlaját nem menti el, teszteltem IE és Firefox 2.xx-el is de ua.
  láttam hogy HD segítség magazinban is volt téma, de ha az én gépemben van a hiba akkor nem tudom hogy még mit kéne kipróbálnom

  végre több hét után egyik levelemre visszaírtak a szerkesztők, egy olyan levelet hogy továbbküldi az egyik kolléganőjének az üzenetemet, azóta semmi...
  megoldás nincs
 • blackgamer
  #179
  új chat-et kiváncsian várom
  amúgy lehet belefásultak már az emberek a hotdogba is, elején még jó dolognak tűnt de mostanában nagy a punnyadás
 • RaszPuty1N
  #178
  A chat úgy szar, ahogy van... nehéz belépni és van még jó pár gyengesége. De hamarosan lecserélik a chat motort szóval meglátjuk. (+ sokszor hiába lépsz be a rendszer offline-nak jelez. privát chat úgy meg nem fog menni...)

  Fórumnál pedig egyértelműen az a gond, hogy nincs moderálás.
 • blackgamer
  #177
  hotdog chat-je mindig kihalt, alig van rajta pár ember
  pedig azt lehetne gondolni, hogy egy ekkora közösségben sokan chat-elnek, főleg az a korosztály van jelen leginkább akik fogékonyak lennének a chat-re
  vagy manapság már nem népszerű a chat? de a fórum sem pörög olyan eszeveszett fordulatszámon
  mi lehet rá a magyarázat?
 • blackgamer
  #176
  már két napja kisorsolták, gondolod már értesítették a nyertest? esetleg kiírják valami publikus helyre?