150
  • loga
    #150
    Hova kuldhetem a szamlaszamom?
  • droland
    #149
    Így van! SENKI sem kötelezhető arra, hogy az egeren kívül máshoz értsen a számítástechnikában! Nincs ilyen törvény...
  • NEXUS6
    #148
    1. Kiegészíteném: az alternatív fizetős OS-ek MÁR nem ellenfelei a winnek.

    KB 10-15 évig fenn állt egy viszonylagos stabilitás, volt a PC volt a MAC meg mellette vagy 4-5 kisebb architektúra. Mindenki használta a gépét amire való. Aztán az IBM-el való szakításkor az M$ bekavart. Kellett egy marketing kampány amivel lehetett vakítani a népet hogy fenttarthassák az eladásokat . Mivel másuk nem volt hát az OS-t tették az egész kampány központi elemévé. Azóta nem az OS-vcan a többi progikért, hanem az OS-be építenek be olyan progikat, ami szükséges ahhoz hogy önmagában is eladható legyen. A lin ugyan ezt a filozófiát követi csak kicsitt másképpen, talán jobban felhasználó barátabb módon.
    De4 ezzel ugye ki is fújt, nincs más lehetőség.
    És ez nem jó!

    2. tud, mert linuxban nem ugyan az az átlagfelhasználó mint win alatt. Nem azt mondom, hogy lin kéne a wineseknek, hanem hogy egy nekik készült OS.

    3. Azt nem értem miért zavarja BG-t ha én kerekded füles ablakokat használok és nem a M$ szabványt?
    Ha annyira flexibilis az OS-e, akkor ebben miért nem? (Valszeg mert akkor a vásárló is rájönne a kisagyával, hogy egyik OS olyan mint a másik!)

    4. A felhasználót nem nevelni kell, hanem a képességeinek megfelelő OS-t gyártani! Nem kell kistestvért jáccani!
  • Desolator
    #147
    Boldog szülinapot Bill Gates!!!!!!!!
  • FTeR
    #146
    bekezdésenként, záró gondolat menetek:
    1. jól látod, a dx is hozzá tartozik. winre könynen lehet gémet fejleszteni, linuxra nem.
    az alternatív fizetős os-nek szvsz nem a win a legnagyobb ellenfele, hanem a linux, már kifelytettem korábban mért.
    xp-re nme azért nem váltanak, mert azzal van bajuk, hanem mert bevált szokás, h 1 generációt kihagynak. most talán ez azért feltünőbb, mert az xp utódja igen sokat várat magára.

    2. mér szted linuxba van bármi olyan amiről tud az átlagfelhasználó? :P

    3. ez koncepciós probléma. ms nem akarja, h az emberek átbuherálhassák, azt is írtam már, h miért.
    de a lehetőség adott, aki nagyon akarja, az megteheti. csak nincs megkönnyítve a dolga. programot is lehet úgy írni, h nem az alap ablakkezelőt használja, lásd winamp/msn messenger/wmp stb.

    4. itt az a probléma, h az emberek azt hiszik a gép mindent tud helyettük. egyébként ms jó irányba halad a felhasználó nevelésbe, de pont ennek a következményeit veted szemre te is.
  • wesely
    #145
    kinek a jo
  • NEXUS6
    #144
    "A windows a példa rá, h ez marhára nem így van. w9x-es szériának ügye ezek voltak a legnagyobb hátrányai, ebből alakult ki az "általános" (már aki) utálat. persze lehet a marketingre fogni, de az igazság az h a w95ös hájp lecsendesülése és a csalódások után mégis mindenki tovább használta, majd megvették a w98at is. kérdés, ha ilyen szar volt akkor mér azt használta gyakorlatilag mindenki?"

    Azért ennyire nem egyértelmű a dolog! Sőt!
    Azért olyan '98-ig a játékírók többsége igen csak ferdeszemmel nézte a wint! De még mindíg ez volt az a grafikus OS, amelyik leginkább támogatta a játékokat. Márpedig az otthoni felhasználóknak ez az egyik legfontosabb szempont!
    Nem a win győzött sokkal inkább az alternatívák pusztultak ki, olyan 2000-ig. Ezáltal viszont olyan helyzet alakult ki, hogy egyszerűen nincs lehetőség egy új jó fizetős OS elterjesztésére!
    A win2000 kiadásakor ráadásul ugyan ezzel a problémával került szembe a M$. Éppen hogy megbarátkoztak a fejlesztők a win95-el, amikor jött egy a házi felhasználónak tök új OS.
    Persze fele akkora se lett volna a baj, ha a win NT vonalba is folyamatosan nyomatja a DX-et.
    Ezt nem tette meg, mert sokkal jobban megérte neki a piac szegmentálása!!!!
    Az XP végre mindenkinek(vagy is senkinek) szóló OS, a nagyválalatok viszont épp ezért nem akarnak rá áttérni a w2000-ről.
    Szépen jönnek a kis piaci csapdák, a korábbi döntések következményei. A win minőségének viszont az egészhez csak minimális köze van!

    "4.es nézőpont kérdése, a funkciók átbuherálása valóban nem megy, legfőbbképpen a zárt kód miatt.
    a vizuális és működési sufnituning jellegű változtatásának képessége meg csak azon múlik mennyire ismered ki magad a registryben."
    Ja persze, az átlag felhasználó talán tudja, hogy van ilyen!

    ""...megjelenítést hogy nem lehet megkerülni. "
    már hogyne lehetne, lol. kilövöd az explorer.exe-t és olyat indítasz el helyette amilyet akarsz. neten rakat ilyet taláni. kérdés minek, h tökéletesen bevállik. aztán ha neked pl a vistás kinézetről az jön le, h cserélték a skint, akkor marhára képben lehetsz..."
    Félreértesz, nekem nem azzal van gondom, hogy ha komolyan elhatározom magam akkor nem tudom kinyírna az explorert (mert hogy ki tudom írtani). Nekem az a gondom hogy az explorer valójában igazi alternatív beállításokat nem támogat. A színeket ugyan megtudod változtatni kékről bugyiszínűre, de az ablakokat a gombokat nem állíthatod át. Ha meg akarod tenni akkor jön a buhera!

    ""A pár paponként(win95)-hetenként(win98)-havonkénti(XP) újratelepítés...."
    úgylátszik nem sikerült tudasítani, h a w9xes szériának és az xp(nt)-nek semmi köze egymáshoz. és xp-t nem kell havonta telepíteni, 1x felrakod és kész, csak rendesen kell használni. a drága linuxodat 2 nap alat hazavágatom egy júzerrel."
    Ja persze, csak ezt tanítsd is meg azzal a júzerrel aki azért azt az xp-t 2 hét alatt hazavágja.
    És talán a Lin-se bírná 1 hónapnál tovább a kezében;)

    Nem vagyok a Linnek se feltétlen híve, ezekbe a kezekbe nem az való!
    Csak azt mondom, hogy amíg a M$ monopólikusan rátelepszik a piacra és BG egyszemélyben dönti el hogy mi az üdvözítő, addig lehetőség se lesz arra hogy egy igazán júzerbarát/júzerbiztos OS elterjedjen.

    ;)Bocs hogy megvárattalak!
  • fflx
    #143
    hat azert remelem szentte nem avatjak
  • Piscator
    #142
    Pfff...nem értek egyet a 3. világbeli adományözönnel.
    Elöbb-utóbb az ottani államok müködési rendszerét kellene átalakítani, de ez a kizsákmányoló nyugatnak nem érdeke.
    Nem szeretem BG-t. Bármilyen zseniális, törtető, erőszakos a piacon.
  • goodboy1987
    #141
    Ennyi hozzászólást nem érdemel ez az ember. :) Enyém a 141.
  • archkoven
    #140
    "Egyébként annak pont az a lényege, hogy töméntelen sok programot adnak egy disztribhez alapból teljesen ingyen de mindegy"
    -hol mondtam hogy nem adnak hozzá?
  • Hegyikecske
    #139
    boldog szülinapot neki (remélem ez itt ne ma fikázás helye, mer lusta vok a többi 138 hozzászólást visszanézni)
    " A karrierje fiatal egyetemisták ezreit inspirálja arra, hogy belevágjanak olyan projektekbe és karrierekbe, amibe lehet, hogy - e példakép híján - egyébként nem mernének ilyen vakmerően belekezdeni." Nem hiszem h bárki is tudja utána csinálni az informatika területén mivel elég telített a piac, akkor ő találéta fel a wifost, amit mahasználunk is neki köszönhetjük, de ha valaki mostcsinálna egy ennél sokkal jobbat, akkor se lenne annyi bevétele belőle mint bill gatesnek, ez a konkurencia :)
  • Drawain
    #138
    Sztem életedben nem láttál linuxot :). Egyébként annak pont az a lényege, hogy töméntelen sok programot adnak egy disztribhez alapból teljesen ingyen de mindegy ;) A felhasználóbarátság pedig lassan de biztosan közelít a winhez. Én 95%ban windows-t használok, de van amikor valamihez jobb a linux és pont :).
  • archkoven
    #137
    Szerintem az átlagfelhasználó számára a legeslegfontosabb követelmény egy op-rendszerrel szemben, hogy legyen hozzá töméntelen sok hasznos, könnyen hozzáférhető program, köztük rengeteg játék és ha lehet, mindezt ingyen. Ezt követelményt kizárólag az MS oprendszerei elégítik ki.
    Az jó, ha még mellette könnyű kezelni és még viszonylag stabil is.
    Az viszont már csak mese habbal, hogy a tipikus otthoni felhasználó a biztonságot, az erőforrásigényt és a testreszabhatóságot olyan őrült fontosnak tartaná. Egy számítógépbuzinak aki napi 15 órát buzerálja a gépét annak biztos fontos, de az átlagos felhasználót ez nem érdekli. Ő használni akarja a gépet és pont.
  • FTeR
    #136
    btw, kiváncsi lennék linuxnál mik azok hatalmas változások 1-1 verziószám között
  • FTeR
    #135
    ebből látni, h nem érted mit mondok és tökéletesen tükrözöd azt a véleményvonalat, ami azt hiszi, h egy OSnél a fontossági sorrend a 1. stabilitás 2. biztonság 3. erőforrás igény 4. testreszabhatóság mértéke/módja. és semmi más nem számít.

    A windows a példa rá, h ez marhára nem így van. w9x-es szériának ügye ezek voltak a legnagyobb hátrányai, ebből alakult ki az "általános" (már aki) utálat. persze lehet a marketingre fogni, de az igazság az h a w95ös hájp lecsendesülése és a csalódások után mégis mindenki tovább használta, majd megvették a w98at is. kérdés, ha ilyen szar volt akkor mér azt használta gyakorlatilag mindenki?

    nt vonalon az 1.es rég nem probléma, a 2.es megoldható, 3. nah, lehet h a win többet "eszik" mint más os, de cserébe sokkal többet is nyújt (az a linux ami elfut 2x86osodon, a karakteres shell-en kívűl semmit nem nyújt). Mondhatni a teljesítménye jobb. (mindenki kedvenc párhuzamaval élve: a merci 100on többet iszik, mégis jobbnak tartjuk mint a trabantot, pedig utóbbit sokkla könnyeb sufnituningolni :))
    4.es nézőpont kérdése, a funkciók átbuherálása valóban nem megy, legfőbbképpen a zárt kód miatt.
    a vizuális és működési sufnituning jellegű változtatásának képessége meg csak azon múlik mennyire ismered ki magad a registryben.
    +1. sokat hiányolták a winekből a konzolos irányíthatóságot. ms abból indult ki, h a konzolt leváltják a grafikus felületre, így minek olyan bele. és a legtöbb felhasználónak egyáltalán nem is hiányzik, sőt örül, h nem kell vele szenvedni. komolyabb automatizált (server) felhasználásnál azonban tényleg jól jöhet és láss csodát, jön a monad (már előre látom a fika tárgya majd az lesz, h nem pont olyan mint a *nix-es és majd a sok power arc megpróbálja alkalmazni a megszokott trükjeiket, amik természetesen az eltérések miatt nem fognak működni, és szépen levonják a következtetést: hülye/szar a rendszer és persze a hiba nem bennük lesz. ja és közben majd még fikáza ms-t, h lenyúlt megint valamit, tipikus havan az, ha nincs az a baj).

    #130:
    "ugyanazt a szart adja"
    1. ez nem igaz (nem is éri meg ezen votatkozni)
    2. nekem úgy rémlik, h a linux legnagyobb dicsősége/előnye/érve az, h az ezer éves unixt használja alapnak. dehát kit érdekel, ms akkor is köteles minden évben a nulláról kezdeni. punktum!

    "...megjelenítést hogy nem lehet megkerülni. "
    már hogyne lehetne, lol. kilövöd az explorer.exe-t és olyat indítasz el helyette amilyet akarsz. neten rakat ilyet taláni. kérdés minek, h tökéletesen bevállik. aztán ha neked pl a vistás kinézetről az jön le, h cserélték a skint, akkor marhára képben lehetsz...

    "A pár paponként(win95)-hetenként(win98)-havonkénti(XP) újratelepítés...."
    úgylátszik nem sikerült tudasítani, h a w9xes szériának és az xp(nt)-nek semmi köze egymáshoz. és xp-t nem kell havonta telepíteni, 1x felrakod és kész, csak rendesen kell használni. a drága linuxodat 2 nap alat hazavágatom egy júzerrel.

  • Antifasiszta
    #134
    véletlen kétsze ment e az üzim lehet azé me bill géjtsznek ma van a szülinapja, nem?
  • Antifasiszta
    #133
    Szegény csoró!
  • Antifasiszta
    #132
    Szegény csoró!
  • Evil Merodak
    #131
    Boldogszülinapot neki! És még egy tortát az arcába!
  • NEXUS6
    #130
    "fejlődés szempontjából lehet, h jó lenne. de a felhasználóknak biztos nem. a felhsználóknak az a jó, ha egység van. 2 különböző os-sel ez nem elérhető."

    Na ne nevettess!
    A felhasználónak az a jó ha az általa megszokott desktopot használja, nem pedig az hogy mindenki ugyan azt használja, a kettő közt elég nagy különbség van.
    A M$ viszont belül ugyanazt a szart adja el 3-5 évenként csak kicsit átalakítja a desktopot, amit egy flexibilisebb OS-nél egy GUI cserével, vagy szkinneléssel meg lehet oldani. (Ennyi a fejlődés M$ szerinti értelmezése)
    Sajnos a Win ilyen szempontból trágya, mert olyan alacsony szinten építették az OS-be az ablakkezelést, grafikus megjelenítést hogy nem lehet megkerülni.

    Ha a win kezdetektől elég stabil lett volna akkor nem terjed el a prosztó sztandard windóz megjelenítés, mert egy több évig stabilan működő OS-t, azért évek alatt az ember a saját ízlésére formál. Ha jön az új OS szépen upgrédeli a régit, ami használja a régi beállításokat.
    Na ezt a windóznál el kell felejteni!!!!
    A pár naponként(win95)-hetenként(win98)-havonkénti(XP) újratelepítés és a macerás, nem az OS saját szolgáltatásaként működő szkinnelgetés eccerűen nem éri meg a fáradtságot.
  • NEXUS6
    #129
    ""De azért az OS/2 mindíg jobb volt mint az aktuális win/DOS vonalú."
    nem jobb, csak más. ha jobb lett volna, akkor nem a win terjed el."

    Te ezt komolyan elhiszed?
    Az IBM OS/2-je gyak a winNT őse volt, most akkor azt mondod, hogy a win3.1/win95/98 sokkal jobb mint egy xp?
    Érdekes!
    Az OS/2 warp 1 évvel a win95 elött jelent meg és szinte minden tekíntetben jobb volt nála, (pláne hogy nem DOS alapú volt), még se tudott labdába rugni.

    A win messze nem a minősége miatt terjedt el! Sokkal inkább az olyan sikeres PR tevékenységnek köszönhetően amikor a Szomszédokban Vágásiferi bejelentette, hogy win95-öt köll venni mert az felszabadíccsa a gépben rejlő lehetőségeket.;))))

    Nézd ha régebben egy rendszert használt 1000 hozzáértő, aztán jön egy marketing kampány és szereznek 1000 000 ügyfelet egy másik rosszabb rendszernek attól a 2 rendszer technikai paraméterei nem változnak csak a piaci viszonyok.

    Sajnálom hogy ezt ilyen szájbarágósan kell neked elmagyaráznom, "azér ez nem a te szinvonalad (legalábbis eddig az hittem)."

    (Amit az nt ről írtál azal eddig is tisztában voltam, csak épp azt írtam, hogy most már marketing okokból leszoktak arról, hogy feltüntessék, hogy gyak a winNT 5.2-nél tartunk, ez nem azt jelenti hogy én nem vagyok vele tisztába, viszont Jóskapista ecceri felhasználó lehet hogy nincs, de épp ez is volt a cél)
  • NEXUS6
    #128
    "nagyobb PC konfig forgalmazók (DELL,HP) gépein nincs is reset gomb. "halvány" utalás a stabilitásra. és ezeket a gépeket winnel adják. linuxot (vagy mást) elvétve találsz és max külön kérvényre dobnak össze linuxos konfigot."

    Höhöhö.... ezt ismerem!
    Az előző gépem egy Dell volt, amostani meg echte IBM.
    Tudod elég gáz a gép hátulján a tápkábel után kotorászni, amikor a szerkezet csontrafagy.
    Meg az a szikraeső sem segít neki, amikor ilyenkor szakítod az áramkört!;((((
  • NEXUS6
    #127
    "rátapintottál a lényegre. semmi sem mutajta jobban, h milyen jó ez az üzletág, csak komolyan kéne venni. IBM szart az egészre és inkább eladta."

    Tudtommal a hw mindíg is elég "veszélyes üzem" volt és egyre inkább az. Max a Kínaiak tudnak belőle nyereséget kihozni, minthogy ők is vették meg.

    Nézd meg ott ahol a M$ komoly szinten belement egy hw fejlesztésbe (xbox) a nagy zsenialitásával, még 5 év után is veszteséges.
    Csak azt akarom mondani, hogy könnyű úgy fehér szmokingban villogni, ha a szart más lapátolja el helyetted!
    Ha a M$-nek kéne a PC hw-ről is gondoskodnia, akkor BG vért pisálna a nyereségért!!!!
  • NEXUS6
    #126
    "Amigát sosem használtam elismerem. Az első gép az a commodore plus/4es volt amit használtam aztán a c64, de nekem senkise mondja hogy jobbak voltak mint a mai gépek. Max csak az emlékeidben nexus."

    Akkor mi alapján vittkozol?

  • Sylvester
    #125
    Neki bejött,...
  • FTeR
    #124
    arra gondolsz, h a júzer leül egy másik os elé és semmit nem tud kezdeni, vagy arra, h gyártóknak/fejlesztőknek két(vagy több) fele kell dolgozni?

    nem a JVMnek vagy a .Net framework-nek kell biztosítania rendszer egységességét, hanem az OS-nek.
  • Drawain
    #123
    Éppen az ellenkezőjét láthatjuk nap mint nap...
  • FTeR
    #122
    fejlődés szempontjából lehet, h jó lenne. de a felhasználóknak biztos nem. a felhsználóknak az a jó, ha egység van. 2 különböző os-sel ez nem elérhető.
  • Drawain
    #121
    Egy m$ kaliberű vállalat - lehet az bármilyen szegmensben - mindig visszafogja a fejlődést, hiszen ő az aki diktálhat, nem ösztönzi semmi arra, hogy óriási újdonságokkal lépjen ugye elő. A felhasználók akkor járnának a legjobban, ha lenne két 40-40%os részesedésű oprendszer a pc piacon, melyeket a másik hatalmas bázisa miatt kénytelenek lennének kompatibilissá tenni egymással. Ez motiválná a fejlődést. Azt szerintem senki nem vitathatja, hogy az utóbbi időben csak finomításokról szólt az operációs rendszerek piaca...

    archkoven: elég csak megnézni a hozzászólásaid stílusát, vagy az adatlapod, szerintem a felkiáltójelek csak enyhe büntetések hozzá...
  • FTeR
    #120
    "Ki nem ír meg basicban egy órarend progit, és ki olyan pofátlan, hogy ezért 4200 dollárt kérjen el!"
    1. nem mind1, h órarendet generál/optimizál vagy csak tárolja. egy iskola órarendét elég nehéz összehozni, csak kérdez meg egy igazgatót. egy ezt segítő és jól müködő programot, meg még nehezebb (tudod, tantárgy/tanterem/tanár/tanulók/tanidő -TTTTT/T5 - beosztása).
    2. mind 1 mennyit kért érte, az a lényeg, h megvették, tehát megére az árát.
  • Balumann
    #119
    Boldog születés napot Bilibácsi!
    És várjuk az Windows Vista-t, reméljük tényleg nem csak grafikai változtatás lesz benne
  • FTeR
    #118
    "A win2000-re még ráírták, hogy NT alapokon, meg egy darabig ugye még (NT5-nek is hítták). Pár évente átnevezni egy terméket és újként eladni szerintem az az igazán gyengus dolog, bár van akinek láthatólag bejön ugye;)"

    te most direkt teszed a hülyét? azér ez nem a te szinvonalad (legalábbis eddig az hittem).

    nt vonalon eddig minden windowsnak a kernele nt volt, ezért hívják nt vonalnak. ez a kernel neve, nt érted?
    nt1/2/3/4-nél az OS neve/számozása megegyezett a kernelével (ezek csak szerverre szánták). w2000től az OS külön fantázia nevet kapott marketing okokból (itt megpróbálták öszehozni a szervert a desktopal - aztán a winMe letta korigációs végeredmény). w2k-nál a névvel próbálták jelezni, h az a w9x-es sorozat folytatásának szánják az ost (mint tudjuk az a dosra alapuló vonal ezzel kihalt) és mivel az nt4 már igen nagy elismerést szerzett ezért reklámozták, h arra alapoztak. az xp is egy köv verziószámú nt kernelre épült és így van ez a vistánál is (itt mint tudjuk a szerver oldal újra szétvált, pontosabban jön 1 desktop aztán a szerver, majd megint desktop, megint szerver és így követik egymást verziószámban).
    ez kb linuxnál így van. van a kernel verziószám és vannak a disztribek fantázia nevei és annak verziószámai.
    tudod a geekek nemcsak a fantázi nevet ismerik, meg h hányas sp, hanem a build verziószámot is.

    itt jelzem, hogy teljesen új gondolatmenetbe kezdek, ha esetleg nem olvastál eddig figyelmesen

    "De azért az OS/2 mindíg jobb volt mint az aktuális win/DOS vonalú."
    nem jobb, csak más. ha jobb lett volna, akkor nem a win terjed el.
    ugyan ez a helyzet a linuxnál is. a linux nem jobb mint a win. vannak dolgok amiben erősebb, de a nagyobbrészt inkább csak a win árnyékában kullog.
    ha összeállítanánk egy listát és pipálgatnánk, hogy a két komplett OS (az aktuális win és a közösség által legjobbnak szavazott linux disztrib) közül miben melyik a jobb, akkor a linux súlyosan alul maradna.

  • nickname
    #117
    Elolvastam a 35# magában és azt hittem hogy 14 felesége volt már... :D lol
  • FTeR
    #116
    nagyobb PC konfig forgalmazók (DELL,HP) gépein nincs is reset gomb. "halvány" utalás a stabilitásra. és ezeket a gépeket winnel adják. linuxot (vagy mást) elvétve találsz és max külön kérvényre dobnak össze linuxos konfigot.
  • FTeR
    #115
    #98: 1. #97ben leírtam
    2-3 nem is tudom kettőnk közül ki szokott a múltba révedezni és egy alternatív jövőről álmodni :)

    #100: "Az IBM eladta a PC üzletágát és vígan él."
    rátapintottál a lényegre. semmi sem mutajta jobban, h milyen jó ez az üzletág, csak komolyan kéne venni. IBM szart az egészre és inkább eladta.

    apple jön x86ra, szal az már sehova nem erősít :)

    akármennyire nem hiszed, ha véletlen egy misztikus erő eltüntetné a x86-ot, akkor fél év alatt simán átportolnák a wint és vígan élne tovább az ms.
    ugyan ms legvastagabb lába () a win, de nem az az egyetlen. ha az a misztikus erő eltüntetné a win-t mint platformot, akkor a .Netes vonal úgy vírulhatna mint most a javás srácok és borland együttvéve. ofisszal erősíthetne továbbra is. oracleként is élhetne az adatbázis kezelőjével. és ha ez mind eltünne, még mindig bejöhetne neki az xbox. de próbálkozhatna a hálózai komunikációval és SEM-mel is(msn).
    de ebben az esetben is inkább az apple platformra gyúrna és linux ugyan úgy lenne mint most :)
    de ha esetleg ms-t tüntetné el, akkor sem fogna padlót BG, mivel nem az ms az egyetlen csúcstartó vállalata (mégha a többi kevésbé ismert is).
  • assdf
    #114
    Hát ha egyszer ez van :)
    Mindenki szeretne vmi nagyon tuti oprendszert de nincs olyan.
    archkoven: én ezt azért kaptam mert összetüzésbe keveredtem néhány piramissal :)
  • valamit
    #113
    ne sértődj meg, de nem vagy konzekvens az értékeidhez :) a legutóbbi beszélgetésünkbe azt hoztad fel érdemül, hogy meg mered kérdőjelezni mások állításának helyességét: "Most meg a pc van az ms, ezt kell szeretni" ? :) gondolom érted... de nem lényeg... és télleg Happy birthday! (nem mintha számítana neki:) )
  • archkoven
    #112
    Már régen feltűnt és nem tudok rájönni miért mindig a windows-zal elégedettek és BG érdemeit ecsetelő felhasználók neve mellett vannak felkiáltójelek...
    El is hessegetem magamtól ezt az ordas gondolatot, nyilván csak véletlen!
  • assdf
    #111
    Én elhiszem. Csak azt mondom hogy ami volt elmúlt.Túlhaladottá vált. Biztos hogy akkoriban az amiga nagyon tuti gép volt főleg az akkori pckhez képest, ezt nem kétlem,de nem lehet összehasonlitani egy mai pc tudásával. Most meg a pc van az ms ezt kell szeretni. Akinek nem tetszik az használjon mást. Ettől még nem lehet elvenni Gates érdemeit.
    Szval Happy Birthday BG