11
-
Daniel19 #11 Sziasztok!
Csekkoljátok az oldalamat!
www.vandamme.atw.hu
Egyébként a hír nem igaz! Valami barom kitalálta, és végigment ez az info az egész világon. Wesley Snipes NEM lesz benne a filmben!
Gyertek fel az oldalra, és írjatok a fórumba is!
Sziasztok -
#10 Ez jó, nekem tetszik az alapsztori, remélem nem bukják el.
Időszaru rlz:))) -
Sith #9 Ezt a filmjét nem ismerem vki látta?
"mint az Időszaru vagy a...."
:D -
5i #8 A nagy csapat (baseball-film), Zsákolj, ha tudsz (kosaras film), A rajongó (ez amolyan dráma-sport-thriller), A jövő sportja (futurisztikus foci).
Egyébként sztem Snipes csak a Penge 1-2-vel volt sikeres. Meg persze a klasszikus New Jack City-vel. -
galocza #7 na még segal kellene a lecsúszott akciósztárok triászába... -
Inquisitor #6 "Wesley Snipes pályafutása elején leginkább sportfilmekben volt látható. Az akciósztár titulust Az 57-es utas sikere után érdemelte ki."
Nem tudom, a Csont nélkül szerintem elég sz*r filmje volt, azon kívűl én nem láttam sport filmet tőle, ellenben rengeteg drámai filmben nyomult, szerintem sokkal jobb színész volt, mintsem beskatulyázzák akcifilm színésznek. :(
Denzel Washington is így járt, neki is volt egy rakat jó filmje, aztán pont olyanért kapot oszkárt ami sokkal gyengébb film volt. -
stepboy #5 Wesley Snipes RULEZ - remélem ő lesz az antihős, mert gonoszként nekem nagyon tetszett a Pusztítóban meg a New Jack Cityben is:) -
CsabiDuke #4 Én is nagyon szerettel Van Damme-t, nagyon várom ezt a filmét, remélem nagy sikere lesz. -
sylas #3 Jah ez a Halál Nyomában tényleg frankó - régen láttam tőle ilyen jó filmet - jól összehozták ezt a movie-t -
#2 Régen én is szerettem a Van Damme filmeket. Remélem sikerül neki a "visszatérés". -
#1 Nemrég láttam egy Van döme filmet.. Címe Wake of Death volt.. Komolyan mondom h jó volt! Jobb színészi mutatványt produkált mint az eddigi filmeiben összesen..
Én kiváncsi leszek erre a filmre.. Max csak egyszer nézem meg..