Ötvös Tibor

Snipes és Van Damme egy filmben

A '90-es évek egyik leghíresebb akciósztárja a belga Jean-Claude Van Damme volt. Az egykor balettozó színész a Véres játék című akciófilmmel robbant be a köztudatba.

Karrierje csúcsán olyan, még ma is nagy sikernek örvendő filmekben szerepelt, mint az Időszaru vagy a Tökéletes katona. Aztán valahogy elpártolt tőle a szerencse és első saját rendezése, a Véres játékot szinte egy az egyben lemásoló A kalandor bukása óta szinte csak B kategóriás filmekben szerepel.


Wesley Snipes pályafutása elején leginkább sportfilmekben volt látható. Az akciósztár titulust Az 57-es utas sikere után érdemelte ki. Ezután pár középszerű film következett, majd jött a képregényhős Penge karaktere. És ezzel együtt a világhírnév. A harmadik rész sikertelensége azonban őt is rosszul érintette és legújabb, 7 másodperc című filmje idehaza már csak DVD-n jelent meg.

Most azonban úgy döntöttek, hogy összefognak egymással. A belga hőst sztárrá avató Véres játékot rendező Sheldon Lettich legújabb, The Hard Corps című filmjében együtt szerepel majd a két sztár. A történetben Van Damme egy veterán ex-kommandóst, bizonyos Patrick Sauvaget alakít, aki 3 év Irak és Afganisztán után az egykori Nehézsúlyú Világbajnok ökölvívó testőre lesz. A bokszolónak szüksége is van a védelemre, hiszen keresztbe tett a helyi rap-mogulnak, aki ezt nem igazán nézi jó szemmel.

A forgatást jövő hónap elején kezdik meg Kolumbiában, majd onnan jönnek Romániába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Daniel19 #11
    Sziasztok!

    Csekkoljátok az oldalamat!

    www.vandamme.atw.hu

    Egyébként a hír nem igaz! Valami barom kitalálta, és végigment ez az info az egész világon. Wesley Snipes NEM lesz benne a filmben!

    Gyertek fel az oldalra, és írjatok a fórumba is!

    Sziasztok
  • Atomreaktor #10
    Ez jó, nekem tetszik az alapsztori, remélem nem bukják el.

    Időszaru rlz:)))
  • Sith #9
    Ezt a filmjét nem ismerem vki látta?
    "mint az Időszaru vagy a...."
    :D
  • 5i #8
    A nagy csapat (baseball-film), Zsákolj, ha tudsz (kosaras film), A rajongó (ez amolyan dráma-sport-thriller), A jövő sportja (futurisztikus foci).
    Egyébként sztem Snipes csak a Penge 1-2-vel volt sikeres. Meg persze a klasszikus New Jack City-vel.
  • galocza #7
    na még segal kellene a lecsúszott akciósztárok triászába...
  • Inquisitor #6
    "Wesley Snipes pályafutása elején leginkább sportfilmekben volt látható. Az akciósztár titulust Az 57-es utas sikere után érdemelte ki."
    Nem tudom, a Csont nélkül szerintem elég sz*r filmje volt, azon kívűl én nem láttam sport filmet tőle, ellenben rengeteg drámai filmben nyomult, szerintem sokkal jobb színész volt, mintsem beskatulyázzák akcifilm színésznek. :(
    Denzel Washington is így járt, neki is volt egy rakat jó filmje, aztán pont olyanért kapot oszkárt ami sokkal gyengébb film volt.
  • stepboy #5
    Wesley Snipes RULEZ - remélem ő lesz az antihős, mert gonoszként nekem nagyon tetszett a Pusztítóban meg a New Jack Cityben is:)
  • CsabiDuke #4
    Én is nagyon szerettel Van Damme-t, nagyon várom ezt a filmét, remélem nagy sikere lesz.
  • sylas #3
    Jah ez a Halál Nyomában tényleg frankó - régen láttam tőle ilyen jó filmet - jól összehozták ezt a movie-t
  • HuAn82 #2
    Régen én is szerettem a Van Damme filmeket. Remélem sikerül neki a "visszatérés".