Pécsi MFC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a félidõben még a fradi vezetett, de a máodik játékrsézben megfordítottuk a meccs állását.
szép volt, csak így tovább!
HAJRÁ PMFC!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
az új igazolások közül Rompos tûnik nagyon jónak, és gólerõsnek😊
azért jó hogy pl. Kulcsár vagy Szabados marad, õk a csapatért is játszanak majd😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
az új edzõ szvsz kezdõként számol vele😊
Idén jó lehet a srác NB2ben.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Idén jó lehet a srác NB2ben.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mint az álom 😄DD
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
passzolt? 😄D
ha minden igaz akkor 6. évemet is megkezdem majd ott 😄
fúú várom már a szezont 😛
HJRÁ PMFC!
HAJRÁ PMFC!!!
és ez csak a kölcsönadási díj😊)
hamár egy ilyen jól játékostól megválunk akkor legalább pénzt kajunk érte bõven...
az biztos hogy ez jót tesz az anyagi helyzetünknek😊
- Betelt a postafiókja, sok gratuláló üzenetet kapott?
- Még nem hallgattam meg õket, mert éppen most ért véget az edzés Pécsett.
- Melyik a kedvenc bajnoksága?
- Most már az olasz, de a legjobban a Premier League tetszik, és az Arsenalnak szurkolok.
- Hogyan figyeltek fel önre az olaszok?
- Úgy hallottam, hogy a korosztályos válogatott mérkõzéseken szemeltek ki. Fõleg az U20-as csapatban most tavasszal, az olaszok elleni találkozón, a Bozsik-stadionban, amelyen 1-1-et értünk el. A mérkõzést az Alpok-Adria-Kupa keretén belül játszottuk, és végül megnyertük a tornát.
- Mit szólt, amikor megtudta a hírt?
- Nagyon örültem neki: a szerzõdéssel az álmom vált valóra. A pécsi csapattársak is mondogatták, hogy ha tehetem, akkor minél elõbb folytassam külföldön.
- Egyedül vagy a barátnõjével utazik Olaszországba?
- Sajnos, a barátnõm itthon marad, mert még nem fejezte be az iskolát. Vladan Filipovic menedzser utazik ki velem egy-két napra, valamint Tomka János ügyvezetõ kísérnek el, a papírmunkát és a szállást õk intézik. Még nem jártam kint a csapatnál, erre a jövõ héten kerül sor, ekkor indulunk útnak Reggio Calabriába.
- A kint játszó magyarok közül érdeklõdött már valakinél a kinti körülményekrõl?
- Amikor az U19-es válogatottban szerepeltem, Filkor Attila mesélt a csapatnak a kinti életrõl. A gyõri Preklet Csaba és a fradista Kovácsik Ádám egyformán idén nyáron kerültek a Regginához, mindketten három évre írtak alá. Velük már beszéltem: nagyon jó körülmények között dolgozhatnak, és a társak is hamar befogadták õket. Lehetséges, hogy Kovácsikkal együtt szerepelek majd a Primavera-csapatban, könnyen elképzelhetõ ugyanis, hogy õ fog nálunk védeni.
- Mennyire tartja reálisnak, hogy a Reggina késõbb végleg megvásárolja?
- Szerintem ehhez egyértelmûen a Primavera-csapatból vezet az út. Filkor és Koman Vladimir példájából kiindulva remélem, hogy hasonlóan alakul a további sorsom, és hasonlóan jól megy majd a játék is. Az alapján, ahogyan eddig dolgoztam, sikerül majd megállnom ott is a helyemet.
- Miben kell fejlõdnie?
- Erõnlétben mindenképpen, és erõsödnöm is kéne.
- Nyelvtudás?
- A suliban németet tanultam, de már elkezdtem az olaszt, és egy picikét már tudok azon a nyelven is.
- Minek tulajdonítja, hogy eljutott Olaszországba?
- Elsõsorban a szüleimnek köszönhetem, akik kitartottak mellettem: elvittek az elsõ edzésre, és elindítottak ezen az úton. Az eddigi edzõimnek is hálával tartozom, akik a különbözõ korosztályokban segítették a fejlõdésemet.
lövünk nekik 8-at, és majd sírva mennek haza😛P
persze, hogy ki kell menni 😄
jó lenne visszajutni, kíváncsi leszek az átalakult csapatra
HAJRÁ PMFC!
csak hát kurva nehéz lesz, mert a Haladás is erõs...
majd meglátjuk...
ROSSONERI ALE! HAJRÁ PÉCS!
én nemhiszem h utazgatni fogok, max komló és kozármisleny jöhet szóba 😄
Ország gyöngye, aranya, legszebb megyénk Baranya! KIVÉVE komló!!!! 😄😛
Ott van még Kozármisleny, Barcs, komló ( ez csak ha nagyon muszáj 😄)
Soroksár elleni meccsre ki kéne menni😊)
1. forduló: 2007.08.11 (szombat) 17:30: PMFC-Pécs Plaza-Soroksár
2. forduló: 2007.08.18 (szombat) 17:30: Komló-PMFC-Pécs Plaza
3. forduló: 2007.08.25 (szombat) 17:30: PMFC-Pécs Plaza-Dunaújváros
4. forduló: 2007.08.31 (péntek) 19:00: PMFC-Pécs Plaza-Kozármisleny – pályaválasztó cserével
5. forduló: 2007.09.09 (vasárnap) 16:30: PMFC-Pécs Plaza-MTE – válogatott mérkõzés miatt
6. forduló: 2007.09.15 (szombat) 16:30: Integrál DAC – PMFC-Pécs Plaza
7. forduló: 2007.09.22 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Ajka
8. forduló: 2007.09.30 (vasárnap) 16:00: Barcs – PMFC-Pécs Plaza
9. forduló: 2007.10.06 (szombat) 18:00: PMFC-Pécs Plaza-Szombathely – kitérve a Komló-Kozármisleny elõl
10. forduló: 2007.10.14 (vasárnap) 18:00: Felcsút – PMFC-Pécs Plaza – válogatott mérkõzés miatt
11. forduló: 2007.10.20 (szombat) 18:00: PMFC-Pécs Plaza-Lombard Pápa – munkanap miatti kezdési idõpont
12. forduló: 2007.10.27 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Kaposvölgye – esetlegesen pénteken/vasárnap
13. forduló: 2007.11.04 (vasárnap) 13:30: ESMTK – PMFC-Pécs Plaza
14. forduló: 2007.11.10 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Gyirmót
15. forduló: 2007.11.18 (vasárnap) 13:00: Budaörs – PMFC-Pécs Plaza
- Klubunk azt kérte, hogy mindenképpen itthon szeretnénk kezdeni, hiszen Kis Károly és a megfiatalodott csapat Újmecsekalján szeretne bemutatkozni a közönségnek – árulta el Czett Szabolcs, aki a sorsoláson képviselte a Klubot.
Nagy fejtõrést okozott, hogy a Kozármisleny ellentétes sorsolást kért velünk, míg õk is otthon szerettek volna kezdeni. Végül is, õk engedtek.
Ezután eldõlt, hogy ki melyik sorsolási számot kapta meg, igaz itt a szerencse is közrejátszott, majd következtek az idõpont egyeztetések.
hát nemtom mit mondjak:SS
pedig reménykedtem😞
mennyit kaptunk érte?😊
Újabb magyar labdarúgó folytatja pályafutását az olasz élvonalban: Szatmári Lóránd az NB II-ben érdekelt Pécsi MFC-Bõl egy évre a Regginához igazolt. Az U21-es válogatott középpályás kontraktusát jövõ nyáron véglegesítheti a Serie A-ban szereplõ klub.
A Petrozsényben született 18 éves tehetség 23 találkozón szerepelt a magyar élvonalban, gólt még nem szerzett. Szerzõdése 2009-ben járna le a PMFC-ben.
Szatmári Lóránd személyében a harmadik magyar futballista igazolt Serie A-ban érdekelt együtteshez. Filkor Attila az Internazionale, míg Koman Vladimir a Sampdoria tagja.
A Reggina teljesítményébõl a legutóbbi szezonban a vesztegetési botrány miatt 11 pontot levontak, így dicséretes az így is elért 14. hely, igaz csak 1 ponttal elõzte meg a „legjobb” kiesõt, a Chievót. Ha nincs a „minuszolás”, akkor csak 3 ponttal maradt volna el az UEFA-kupa indulást elérõ Empolitól.

Újmecsekalja, 150 nézõ. Jv.: Horváth A.
PMFC: Hamar, (Csaba), Tóth P. (Kalmár), Szabados, Mile, (Racskó), Rozsi, Wittrédi, (Szabó N.) Lantos, Gulyás G., (Luczek), Gulyás M, Rompos, (Horváth Zs.), Bozori, (Sipos K)
Gólszerzõk: Rompos, Szabados
én nemtom hogy levágatta-e, kérdezd billyt😊
el kéne verni õket😊
Szal így nagy pmfcs társasággal voltam és a lóri is velük volt 😄
azóta ti NB1, mi megye 1 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8