654
-
#94 semmi sem tántoríthat el, naná h ott leszünk ;)
Harkány serdülő, meg ifi meccset is végig álltam a hóesésbe :)
MUNKÁS!! -
cambi #93 Mindenesetre mi ott leszünk a kapu mögött igaz Billy? :)
Jó tudom h hideg van már...De ez nem tántoríthat el minket! :)
HAJRÁ PÉCS! -
#92 :D
hát sztem ne :)) de ki tudja, hátha összejön mindkettő :P -
cambi #91 Szép volt fiúk,már csak az kell h itthon is szerezzünk végre 3 pontot...
Ja meg nem ártana végre jól is játszani... :)
V ilyen sok mindent azért ne kérjek?????
-
#90 Paksi SE-Pécsi MFC 0-1 (0-1)
Helyszín: Paks
Nézőszám: 1000
Játékvezető: Sápi Csaba
Asszisztensek: Heibl József, Forgács Attila
Gólszerző: Lantos (13.)
Csere: Kóczián helyett 7 Báló (37.), Tamási helyett 11 Montvai (46.), Zováth helyett 8 Varga L. (72.) ill. Balaskó helyett 21 Pavicsevics (64.), Lukács helyett 13 Horváth P. (69.), Horváth P. helyett 9 Laki (90.+3.)
Sárga lap: Kiss T. (80.) ill. Pest K. (59.) -
#89 sajnos a focit gólra játszák, mi rúgtunk, ti nem. Ilyen egyszerű. -
#88 Kell egy kis szerencse :P
Mondjuk jó h nyertünk mert eléggé előrébb jöttünk de keszei marad így valszeg :S:S:S -
#87 grat a csapatnak! -
#86 szerintem semmi közötök nem volt a meccshez a gólon és a kapusotokon kívül -
#85 ééés sikrült :D
Bennem is pont ez a gondolat vetődött fel :) Keszeinek nagy mákja van, hogy pont két olyan csapattal játszottunk, akik nálunk is gyengébbek :P
Viszont a mutatott játék, szvsz SEMMIT se javult, rendre mi játszuk a leggyengébb meccseket szinte minden fordulóban...
Én fenntartom a korábbi felvetésem! Keszei TAKARODJ!! -
cambi #84 :))))
Paks-PMFC 0-1
MEGVAN!! Zsinórban 2... Keszei megmenekült azt hiszem. -
#83 zsinórban 2 győzelem... hmm de furán hangzik :D
de elérhető! És el kellene érni!
Gyerünk fiúk! Csak a MUNKÁS! -
cambi #82 Én is pont most olvastam h edzőmeccseken szépen teljesítettünk :)
Holnap is nyerni kell,és akkor zsinórban 2...
HAJRÁ PÉCS! -
#81 Rangadó szombaton
NB. I-es mérkőzések NB. I-ben még nem találkoztunk bajnoki mérkőzésen a Pakssal, így az első mérkőzés előtt jósolgatni sem lehet. Egy biztos, 2-1-re győztünk Pakson és 3-0-ra Pécsett a felkészülési időszakban. A mérkőzés 13:30-kor kezdődik!
Szurkoljunk együtt csapatunknak! -
#80 nah végre nyertünk
holnap meg kell ismételni a sikert -
#79 ilyet ne mondj :)
Sopront verni KELL, nincs mese -
cambi #78 Bazz,ha ez így folytatódik...Még belegondolni is szörnyű,de kimondom: ilyen teljesítménnyel a NBII lesz a következő állomás. :(
Ja bocs fiúk,fő az optimizmus...De ezek után nehezen megy -
#77 négy lett belőle :( -
#76 ezaz fő az optimizmus
csak 3at kapunk ^^ -
#75 talána nem :) optimizmus rúlz :P
hát már ideje, szegény Toller... -
#74 Zalaegerszegen nagyot fogunk szopni...Úgy hallottam mostanában fognak új elnököt választani a pmfcnél... -
#73 Érkeznek a mezek
A PMFC menedzsmentjének kérésre volt válogatott és külföldön játszó játékosok egykori mezeit gyűjtjük össze. A keretezés után a mezek hamarosan a klubépületbe kerülnek kiállításra a serlegek, tablók társaságában. A mai napon érkezett meg Fehér Csaba meze és aláírt fényképe, míg múlt héten érkezett Róth Antal, Réfi Gábor és Dárdai Pál. -
#72 PMFC-Vinkovci: 2-0
Újmecsekalja, 100 néző. Jv.: Horváth A.
PMFC kezdő csapata: Herbert - Finta, Szabados, Dienes, Szekeres - Sipos, Győri, Bajúsz, Pest - Szatmári, Nógrádi
Gólszerzők: Nógrádi, Pest
Cserék: Lukács, Tóth, Laki -
cambi #71 Teljes mértékben egyetértek veled Billy...
Bár az elején úgy tűnt nekem mintha akarnának,csak jött a kapott gól a semmiből és utána az következett pontosan amit te leírtál...Lehet hogy én se futnék többet,de legalább lelkes lennék és vinne a szívem előre,és nem hagynám hogy cicázzanak velem 1000 ember előtt... -
#70 lassan kezd elegem lenni a Pécs meccsekből... Kifizetem a jegyet, erre mit kapok? Egy rakás sz*rt! Szinte mindenki össze-vissza sétálgat a pályán, eladott labda-hegyek, lélektelen játékosok, nincs taktika...
Keszei TAKARODJ!! -
#69 hajrá, alázzuk őket -
#68 nah, lassan indulok is a "stadionba", remélem nyerünk :)
szurkoljatok:P -
#67 -
#66 -
#65 hát én nem láttam, de attól még játszhatott :)
faterod nem hazudott, ilyen sz*r meccsen még életembe nem voltam... áhh, hazaértem és bevágtam a sálam a sarokba. Ráadásul szinte végig szakadt az eső, és pont annyi esernyő volt nálam, mint ahány fedett ülőhely van a "stadionban"...
Az nso cikkének a címe igencsak találó: "Unalom az esőben", valamint az utolsó mondat is tetszik: "Az tény, hogy egyik csapat sem volt jobb a másiknál, de ezért a teljesítményért egyik gárda sem érdemelne pontot." -
#64 Állítólag kurva szar meccs volt, akartam menni bowling után a másodikra de apa mondta h nagyon szar meccs és esett is :S
Billy hogy játszott Dudás Ádám? egyáltalán játszott?:D -
#63 hajrá fiuk -
#62 -
#61 huh hétvégén végre mehetek meccsre :) de rég voltam már...
Csak picit fura lesz, mivel az állóhelyeket lezárták, így más helyre kell majd mennem. 2 dologra leszek kíváncsi: 1. Hol lesz a b-közép, azaz a "keménymag", ugyanis az egyik lezárt szektorban szoktak tanyázni. 2. Hova mennek a vendég szurkolók, ugyanis nekik is állóhelyül van, és ugye az elvileg le van zárva...
Nah mind1, majd kiderül, és remélem meglesz a 3 pont -
#60 -
#59 DIÓSGYŐRI VTK – PÉCSI MFC 1-3 (0-2)
Helyszín: Diósgyőr
Nézőszám: 2000
Játékvezető: Mészáros István
Asszisztensek: Székely Ferenc, Viszokai László
Gólszerző: Simon (90+1') ill. Kulcsár (1.), Pest (3.), Balaskó (78.)
Csere: Katona helyett 18 Kerényi (46.), Buz helyett 9 Faggyas (62.), Vitelki helyett 88 Huszák (78.) ill. Finta helyett 8 Sipos J. (68.), Pest K. helyett 22 Varga Z. (81.)
Sárga lap: Dienes (17.), Pavicsevics (29.), Finta (56.) -
#58 jaja
iszonyat jók vagyunk :PP -
Zséé #57 3 perc után 0-2 :O -
#56 hehe, a Csank pár éve nálunk aludt mert mentek horgászni orfűre és vhova vadászni :P(nem a keszeivel) -
Keszei Ferenc régi barátságot ápol Csank Jánossal. Ha a két edző találkozik, szinte biztos, hogy szóba kerül a két nagy szerelem: a horgászat és a vadászat. „Jókat szoktunk beszélgetni, hiszen hasonló az érdeklődési körünk – mondta Keszei Ferenc. – Elújságoljuk egymásnak az élményeinket, mi történt a tóparton, illetve a lesen. Az idén elég sok halat fogtam, a legnagyobb egy hatkilós ponty volt.”
Pénteken, a mérkőzés előtt azért még biztosan nem ez lesz a téma. Sokkal inkább az, hogy a Diósgyőr a legutóbbi két veresége után begyűjti-e a három pontot, vagy a Pécs esetleg megszerzi-e őszi első győzelmét.
„A Diósgyőr nem jobb csapat a miénknél – tette hozzá Keszei Ferenc. – Teljesen nyílt lesz a mérkőzés, attól függetlenül, hogy ők játszanak hazai pályán, nekik eddig már hat pontjuk van, és hogy a szurkolótábor mennyi segítséget nyújt nekik. Támadóbb szellemben szeretnénk futballozni. Ezúttal tehetséges támadókat igazoltunk, a rúgott gólokkal nincs is gondunk, az eddig lejátszott négy mérkőzésünkön viszont túl sokszor került a labda a kapunkba.”
Tény, a Debrecen, a Tatabánya, a Fehérvár és az MTK ellen Keszei Ferenc együttese nyolc gólt kapott és mindössze két pontott szerzett.
„Ez a négy csapat az elmúlt bajnokságban benne volt az első ötben – folytatta a pécsiek trénere. – Úgy gondolom, így a realitás a négy pont lenne. Remélem, Diósgyőrben megszerezzük első győzelmünket, és akkor a találkozó után én számolhatnék be boldogabban Csank Jani barátomnak a tóparti élményeimről…”
Negatív csúcs
Csank Jánosnak kevésbé megy a vadászat az idén.
„A Pécs hozzánk hasonló képességű együttes, éppen ezért hazai pályán jó lenne győzni. Most majd kiderül, mire is vagyunk valójában képesek – mondta Csank János, aztán rátért kedvenc témájára, a vadászatra is. – Ez az év számomra negatív csúcs. Az idei rekordom egy harmincöt kilós süldő. Keszei Feri barátom is szereti a természetet, tájékozott az erdők világában, engem azonban valahogy sosem vonzott a horgászat.”