Pécsi MFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

billywood
jah, és utálom a reac-ot

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

billywood
félig már jó vagy, vezetünk 😛

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

miki36
Nembaj, azért hajrá Pécs, rúgjunk egy gólt!
A Fehérvár meg rúgjon egy gólt!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
NANÁ HOGY A ************************************** REAC ILYENKOR NYER!!!!!44

MI MEG EGY CSONT UTOLSÓ VÁCOT NEM TUDUNK MEGVERNI...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

billywood
2-0-ra vezet a Gyõr...

billywood
kiváncsi vok h mit játszunk...

miki36
Érzem hogy nyerni fogunk, mert nincs itt a Keszei😛
Az egyetlen baj, hogy Pest nem játszhat, mert a Kaposvár ellen begyûjtötte 3. sárgalaõját...

Nembaj, azért támadni kell! HAJRÁ PMFC!!!!!!!!!!

billywood
nah ma 18:00-kor kezdünk... a tét az NB1, de ehhez sajna nem elég a 3 pont, még mások botlása is kell. Kíványcsi vok mi lesz. Egy biztos, nem akarok NB2-es meccsekre járni 😛

Vác-Pécs 18.00
Gyõr-DVTK 18.00
Fehérvár-REAC 18.00

Hajrá Diósgyõr, Fehérvár és persze PMFC! 😄

billywood
költségkímélés mi? 😄

miki36
szerintem is jó lenne😛

McFrost
jó lenne ha maradnátok , mert közelebb vagytok mint Gyõr😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

miki36
Nekem nincs😊
Ha végig összpontosítunk és támadunk, és ki tudjuk használni helyzeteinket, akkor miénk a gyõzelem😊

billywood
azám 😊
hát job lett volna ha hazai meccsel fejezzük, be nincs mit tenni...
Vácról el kell hozni a 3 pontot, és reménykedni. Csak nekem van rossz elõérzetem?

miki36
elvégre igazi drukkerek vagyunk😊
Most kell igazán drukkolni. Kár, hogy nem itthon játszuk az utolsó fordulót...

billywood
ha van eszük akkor nem hívják 😄

most, hogy kiesõ helyen vagyunk, "pörög" a topik 😄

miki36
😄DDDdd
Biztos Bivalybasznád hívta menedzsernek😊

GTheo
Kikapott a gyõr is, szal elég ha vagy a gyõr vagy a reac nem nyer és mi nyerünk 😊
Kül ma láttam Keszeit a Király utcában nagyba telefonálgatni 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

miki36
én is ezt mondom😊
na mindegy mostmár el kell verni a Vácot ás drukkolni kell a Fehérvárnak😊

billywood
végre vmi jó hír 😊
bár sztem ezt már sokkal elõbb meg kellett volna tenni és akkor talán nem itt tartanánk...

GTheo
Fura ez az edzõketttõs, Schneider Gáborbá nekem volt 1-2 évig edzõm, öcsémnek kb. 3-4 évig, bírom nagyon, de néha túlságosan mindenkit játszat, mondjuk pmfcbe nem fog iet gondolom. De nagyon örülök h elküldték ezt a seggfej keszeit...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

miki36
EZAZZ!!!!!!!!!!!

miki36
Pécs: Keszei Ferencet kirúgták, a Szabados-Schneider kettõs dirigál

Bár korábban megerõsítették posztján Keszei Ferencet, az utolsó fordulóban már nem õ dirigálja a Pécs együttesét.

A kiesés ellen küzdõ együttesnél kedd délután azonban kirúgták az edzõt.

Az utolsó fordulóban Szabados József, az együttes csapatkapitánya, valamint Schneider Gábor pályaedzõ irányítja az együttest.

miki36
egyetértek
Hazai pályán 6 védõvel felállni, amikor támadni kell...
A Kaposvár ellen is lecseréli Pestet meg Szatmárit pont akkor, amikor támadni kell...

billywood
Keszei TAKARODJ!
Csak ennyit mondok!

McFrost
izgultunk már eleget😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

miki36
hát az igaz😞
De ha a REAC nem nyer Fehérváron, akkor döntetlen esetén is maximum 34 pontjuk lenne. Ha megvernénk a Vácot, nekünk 35...

Legalább nektek már nem kell izgulni😊

GTheo
A Gyõr bentmarad, ott a Tarsoly megveszi a következõ meccseket, olyat is hallottam már h olcsóbban odaadják Dudást az mtknak ha x lesz vagy nyer a gyõr...Diósgyõri meccset meg tuti megveszik...

McFrost
viszont a gyõzelmek száma számít elõszõr pont egyenlõség esetén és az nagyon gyenge nálatok

miki36
Ha a Vácot nem tudjuk legalább 2 góllal verni akkor nincs helyünk az élvonalban...

miki36
sajnos nem tudtam kimenni...
de végig szorítottam a csapatnak

Én is abban reménykedem, hogy a Fehérvár elveri a REAC-ot, mert csak ebben az esetben maradhatunk bent...

Ha viszont az MTK legyõzi a Gyõrt, akkor ugyanannyi pontjuk marad, mint nekünk. Az utolsó fordulóban szvsz könnyebb dolgunk lesz a Vác ellen mint nekik a Diósgyõr ellen...

GTheo
Hát bazdmeg ilyen nincs a világon...Mondjuk a büntetõ nem volt jogos szerintem, fent ültem a "kakasizén" a sarokban és tisztán láttam, eldobta magát és épphogy hozzáért a szabados, a kulcsár 3méterrõl mellérúgja az utsó percbe...Keszei meg lehozza a Szatmárit meg a Pestet, hülye ez komolyan, menjen el a picsába.
A Gyõr megveszi a következõ 2 meccset, õk bentmaradnak, Vácot megkell verni és szurkolni a fehérvárnak hogy megverjék a REACot...
Ki volt kint?miki ha kint vltál hol ültél?

miki36
ilyen nincs...
így kikapni😞(((

billywood
nagyon kell a 3 pont... aztán még 3...

de elõbb a Kaposvárt kell legyõzni! Hajrá fiúk, HAJRÁ PMFC!!!!
sajna nem tudok kimenni, mivel vagy tanulok, vagy épp Kaposváron leszek 😊

miki36
Idei utolsó hazai mérkõzésünkön a Kaposvár csapatát fogadjuk. Az õszi mérkõzésen 2-1-re gyõztük le õket Kulcsár Árpád két góljával. A tavalyi szezonban hazai pályán is 2-1-re gyõztük le õket, akkor Balaskó két gólt rúgott. Most is elégedett lennék egy 2-1-es sikerrel!
HAJRÁ PMFC!!!!!!

miki36
A szombati Kaposvár elleni mérkõzést a budapesti Vad II. István vezeti, míg két segítõje Vámos Tibor és Szalai Zoltán lesz. A tartalék játékvezetõ Kovács Gábor, míg a játékvezetõk tevékenységét Tóth Vencel ellenõrzi.

miki36
A várható összeállítások
Pécs: Sólyom - Finta, Szabados, Bajúsz, Szekeres - Lukács, Pavicevic, Szatmári, Varga Z. - Pest, Kulcsár Á.
Kaposvár: Milinte - Ribi, Petrók, Zahorecz, Pintér - Suljic, Grúz, Kovacsevics, Szakály P. - Vasiljevic, Oláh

miki36
Keszei: mese nincs, gyõzni kell!

- Mindent egy lapra kell feltennünk. A Kaposvárnak már most annyi pontja van, amennyit mi akarunk magunknak tudni a meccs után. Mese nincs, nyerni kell - nyilatkozta Keszei mester.

Prukner László (Kaposvár): - Tavaly december óta összeszedtük magunkat, reméljük, hogy fel tudjuk tenni a pontot az i-re. Bízom benne, hogy az utolsó két meccsünkön elért eredményeinkkel meghosszabbítjuk az élvonalbeli tagságunkat.

France men
Jézusom Bajusz kezd akkor ez már most elment ez a meccs... 😊

München ist ROT!!!

billywood
hát jó lenne a 6 pont...
majd eldõl, HAJRÁ PMFC!

miki36
Dienes András a Vasas ellen begyûjtötte 3. sárgalapját, emiatt nem léphet pályára a hétvégén.

miki36
Itthon verni kell a Kaposvárt, a Vác legyõzése pedig(elvileg) nem jelenthet gondot. Hajrá!

billywood
nagyon nagy esély van a kiesésre sajna... muszáj lesz pontokat szerezni a hátralévõ meccseken, de ha a jelenlegi formát nézzük, akkor... hát nem vmi fényes a dolog 😞 Könnyen kipottyanhatunk. De erre ugye gondolni se szabad 😛

Na mind1, nyerni kell, HAJRÁ PMFC!

miki36
Jaja leigazoltuk😊
Remélem tud még védeni...
Vasas ellen egy x minimum kéne😊

Fyrex
gyerünk gyerünk 😊

Avanti Crociati!

GTheo
Apa(8% az övé a pmfcbõl) tegnap este mondta h leigazolják Udvaráczot 3 meccsre mivel h "nincs" kapus...Asszem vhogy úgy h ha jól véd az elsõ meccsen akkr utána is õ véd... ezt halltotam miközbe telózott😄

miki36
Ajajj fenyeget a kiesés😞
1 ponttal elõzzük meg a Tatabányát...
Nálunk is kéne már 1 edzõváltás, mert nem játszhatunk többé 6 védõvel hazai pályán...

miki36
jó hát😊
4 meccse nem kapott gólt a csapat...
védekezés ezek szerint rendben van😊

billywood
jaja 😊
így nem szakadt meg egyik sorozatunk se 😊
és különben is, idegenben jó az x 😄D

miki36
na 0-0 lett. jobb nem is kell😊

GTheo
Ja értem már miért gyõrbe mentek haverokhoz szüleim 😄😄
Most ugrik be h a gyõrrel játszik a pécs 😄