654
-
#294 Válaszolok billy helyett, nem gimiben, zipibe jár(t). -
#293 általánosban? -
#292 :DDdd -
#291 bazz eggyel járt alattam a suliban... tesin 1 éven keresztül az ő osztályával voltunk, úgyhogy játszottam már ellene elég sokszor :PP egyszer még vele is voltam xD -
#290 hát ártani nem árt, az tuti :D
fúú várom már a szezont :P
HJRÁ PMFC! -
#289 jaja :P -
#288 aztán lesz még egy Nisce elleni meccsünk idegenben, itthon pedig a Szentlőrinccel és a Valpovóval meccselünk még.
HAJRÁ PMFC!!! -
#287 18 órától kezdődik, kiváncsi leszek mit mutatunk:)
-
#286 holnap fradi - pécs:)) -
#285 most olvastam, hogy állítólag 12 millát kaptunk Szatmáriért
és ez csak a kölcsönadási díj:))
hamár egy ilyen jól játékostól megválunk akkor legalább pénzt kajunk érte bőven...
az biztos hogy ez jót tesz az anyagi helyzetünknek:) -
#284 interjú:
- Betelt a postafiókja, sok gratuláló üzenetet kapott?
- Még nem hallgattam meg őket, mert éppen most ért véget az edzés Pécsett.
- Melyik a kedvenc bajnoksága?
- Most már az olasz, de a legjobban a Premier League tetszik, és az Arsenalnak szurkolok.
- Hogyan figyeltek fel önre az olaszok?
- Úgy hallottam, hogy a korosztályos válogatott mérkőzéseken szemeltek ki. Főleg az U20-as csapatban most tavasszal, az olaszok elleni találkozón, a Bozsik-stadionban, amelyen 1-1-et értünk el. A mérkőzést az Alpok-Adria-Kupa keretén belül játszottuk, és végül megnyertük a tornát.
- Mit szólt, amikor megtudta a hírt?
- Nagyon örültem neki: a szerződéssel az álmom vált valóra. A pécsi csapattársak is mondogatták, hogy ha tehetem, akkor minél előbb folytassam külföldön.
- Egyedül vagy a barátnőjével utazik Olaszországba?
- Sajnos, a barátnőm itthon marad, mert még nem fejezte be az iskolát. Vladan Filipovic menedzser utazik ki velem egy-két napra, valamint Tomka János ügyvezető kísérnek el, a papírmunkát és a szállást ők intézik. Még nem jártam kint a csapatnál, erre a jövő héten kerül sor, ekkor indulunk útnak Reggio Calabriába.
- A kint játszó magyarok közül érdeklődött már valakinél a kinti körülményekről?
- Amikor az U19-es válogatottban szerepeltem, Filkor Attila mesélt a csapatnak a kinti életről. A győri Preklet Csaba és a fradista Kovácsik Ádám egyformán idén nyáron kerültek a Regginához, mindketten három évre írtak alá. Velük már beszéltem: nagyon jó körülmények között dolgozhatnak, és a társak is hamar befogadták őket. Lehetséges, hogy Kovácsikkal együtt szerepelek majd a Primavera-csapatban, könnyen elképzelhető ugyanis, hogy ő fog nálunk védeni.
- Mennyire tartja reálisnak, hogy a Reggina később végleg megvásárolja?
- Szerintem ehhez egyértelműen a Primavera-csapatból vezet az út. Filkor és Koman Vladimir példájából kiindulva remélem, hogy hasonlóan alakul a további sorsom, és hasonlóan jól megy majd a játék is. Az alapján, ahogyan eddig dolgoztam, sikerül majd megállnom ott is a helyemet.
- Miben kell fejlődnie?
- Erőnlétben mindenképpen, és erősödnöm is kéne.
- Nyelvtudás?
- A suliban németet tanultam, de már elkezdtem az olaszt, és egy picikét már tudok azon a nyelven is.
- Minek tulajdonítja, hogy eljutott Olaszországba?
- Elsősorban a szüleimnek köszönhetem, akik kitartottak mellettem: elvittek az első edzésre, és elindítottak ezen az úton. Az eddigi edzőimnek is hálával tartozom, akik a különböző korosztályokban segítették a fejlődésemet. -
#283 Mint arról beszámoltunk, a Reggina egy magyar játékossal erősített: a Pécs U21-es válogatott játékosa, Szatmári Lóránd egy évre, kölcsönbe került az olasz élvonalbeli csapathoz. A mindössze 18 éves középpályás, aki 2006 tavaszán debütált az NB I-ben, a Primavera-együttesben fejlődhet tovább, ahol két honfitársa, Preklet Csaba és Kovácsik Ádám várják őt. -
#282 ja:P
lövünk nekik 8-at, és majd sírva mennek haza:PP -
#281 :DAsdsadsdsad -
#280 bazz most esik le, h az hazai meccs :DD lool
persze, hogy ki kell menni :D -
#279 jaja, majd meglátjuk, mondta a vak :P
jó lenne visszajutni, kíváncsi leszek az átalakult csapatra
HAJRÁ PMFC! -
#278 Szatmári nélkül is fel kell jutni!
csak hát kurva nehéz lesz, mert a Haladás is erős...
majd meglátjuk...
ROSSONERI ALE! HAJRÁ PÉCS! -
#277 :DDDDdd -
#276 értem :P
én nemhiszem h utazgatni fogok, max komló és kozármisleny jöhet szóba :D
Ország gyöngye, aranya, legszebb megyénk Baranya! KIVÉVE komló!!!! :D:P -
#275 meg persze Haladás, Felcsút és Pápa, a nagyobb rangadók:) -
#274 hámer az az első, és kiváncsi vagyok:PP -
#273 mé pont arra? :P
Ott van még Kozármisleny, Barcs, komló ( ez csak ha nagyon muszáj :D) -
Soroksár elleni meccsre ki kéne menni:)) -
#271 mé kértek ellentétes sorsolást? :O -
#270 tehát a sorsolás:
1. forduló: 2007.08.11 (szombat) 17:30: PMFC-Pécs Plaza-Soroksár
2. forduló: 2007.08.18 (szombat) 17:30: Komló-PMFC-Pécs Plaza
3. forduló: 2007.08.25 (szombat) 17:30: PMFC-Pécs Plaza-Dunaújváros
4. forduló: 2007.08.31 (péntek) 19:00: PMFC-Pécs Plaza-Kozármisleny – pályaválasztó cserével
5. forduló: 2007.09.09 (vasárnap) 16:30: PMFC-Pécs Plaza-MTE – válogatott mérkőzés miatt
6. forduló: 2007.09.15 (szombat) 16:30: Integrál DAC – PMFC-Pécs Plaza
7. forduló: 2007.09.22 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Ajka
8. forduló: 2007.09.30 (vasárnap) 16:00: Barcs – PMFC-Pécs Plaza
9. forduló: 2007.10.06 (szombat) 18:00: PMFC-Pécs Plaza-Szombathely – kitérve a Komló-Kozármisleny elől
10. forduló: 2007.10.14 (vasárnap) 18:00: Felcsút – PMFC-Pécs Plaza – válogatott mérkőzés miatt
11. forduló: 2007.10.20 (szombat) 18:00: PMFC-Pécs Plaza-Lombard Pápa – munkanap miatti kezdési időpont
12. forduló: 2007.10.27 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Kaposvölgye – esetlegesen pénteken/vasárnap
13. forduló: 2007.11.04 (vasárnap) 13:30: ESMTK – PMFC-Pécs Plaza
14. forduló: 2007.11.10 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Gyirmót
15. forduló: 2007.11.18 (vasárnap) 13:00: Budaörs – PMFC-Pécs Plaza -
#269 Délelőtt 11 órakor megtörtént a 2007/2008-as NB. II-es bajnokság sorsolása. Első körben az dőlt el, hogy a BKV előre a keleti csoportba került, míg a Soroksár és az ESMTK a miénkbe. Ezután a csapatok kérését hallgatták meg.
- Klubunk azt kérte, hogy mindenképpen itthon szeretnénk kezdeni, hiszen Kis Károly és a megfiatalodott csapat Újmecsekalján szeretne bemutatkozni a közönségnek – árulta el Czett Szabolcs, aki a sorsoláson képviselte a Klubot.
Nagy fejtőrést okozott, hogy a Kozármisleny ellentétes sorsolást kért velünk, míg ők is otthon szerettek volna kezdeni. Végül is, ők engedtek.
Ezután eldőlt, hogy ki melyik sorsolási számot kapta meg, igaz itt a szerencse is közrejátszott, majd következtek az időpont egyeztetések. -
#268 :O csak most olvastam hogy csak kölcsönbe megy
hát nemtom mit mondjak:SS -
#267 :c
pedig reménykedtem:(
mennyit kaptunk érte?:) -
#266 Az U21-es válogatott Szatmári Lóránd Pécsről a Regginába szerződött
Újabb magyar labdarúgó folytatja pályafutását az olasz élvonalban: Szatmári Lóránd az NB II-ben érdekelt Pécsi MFC-Ből egy évre a Regginához igazolt. Az U21-es válogatott középpályás kontraktusát jövő nyáron véglegesítheti a Serie A-ban szereplő klub.
A Petrozsényben született 18 éves tehetség 23 találkozón szerepelt a magyar élvonalban, gólt még nem szerzett. Szerződése 2009-ben járna le a PMFC-ben.
Szatmári Lóránd személyében a harmadik magyar futballista igazolt Serie A-ban érdekelt együtteshez. Filkor Attila az Internazionale, míg Koman Vladimir a Sampdoria tagja.
A Reggina teljesítményéből a legutóbbi szezonban a vesztegetési botrány miatt 11 pontot levontak, így dicséretes az így is elért 14. hely, igaz csak 1 ponttal előzte meg a „legjobb” kiesőt, a Chievót. Ha nincs a „minuszolás”, akkor csak 3 ponttal maradt volna el az UEFA-kupa indulást elérő Empolitól.
-
#265 PMFC-Mohács: 2-1
Újmecsekalja, 150 néző. Jv.: Horváth A.
PMFC: Hamar, (Csaba), Tóth P. (Kalmár), Szabados, Mile, (Racskó), Rozsi, Wittrédi, (Szabó N.) Lantos, Gulyás G., (Luczek), Gulyás M, Rompos, (Horváth Zs.), Bozori, (Sipos K)
Gólszerzők: Rompos, Szabados -
#264 ja, tleg 2-1 lett
én nemtom hogy levágatta-e, kérdezd billyt:) -
#263 A sorsolás előtt a csapatok eljutathatják az MLSZ Versenyszervezési osztályának a sorsolással kapcsolatos kéréseket. A klubunk elsődleges prioritásként azt kéri, hogy a 2007/2008-as bajnoki szezonban itthon kezdjük, míg egy alkalommal kérni fogjuk a pályaválasztó cserét is. -
#262 Tegnap eldőlt, hogy az NB. II-es sorsolást jövő hétfőn 11 órakor tartják az MLSZ székházában. A Versenybizottság keddi ülésén határozatot hozott arról, hogy a nyugati csoportba mely csapatok indulnak. -
#261 25-én megyünk a Fradihoz:P
el kéne verni őket:) -
#260 Én ma voltam du pollackon, pmfcsekkel, volt pár 91-92es, elég sok 90es meg 89es és a Szatmári is velük volt :D levágatta a haját vmennyire nem? mert kisebb v más picit a haja, és tuti ő volt mert kérdezték is tőle h mennyit játszottak ma és mondta h 2-1 ( pmfc - mohács 2-1)...
Szal így nagy pmfcs társasággal voltam és a lóri is velük volt :D -
#259 Kopasz a legjobb arc, Gáborbá :D:D 3-4 évig volt anno edzőm, öcsémnek is volt edzője... -
#258 pedig csak 3-4 éve volt :D
azóta ti NB1, mi megye 1 :D -
#257 igen , ez van :D -
#256 :DDDdd -
#255 ma Szatmárival egy buszon utazhattam :D
Köszönöm Istenem :DD most nem mosok szemet egy darabig :PP