654
  • GTheo
    Válaszolok billy helyett, nem gimiben, zipibe jár(t).
  • miki36
    általánosban?
  • miki36
    :DDdd
  • billywood
    bazz eggyel járt alattam a suliban... tesin 1 éven keresztül az ő osztályával voltunk, úgyhogy játszottam már ellene elég sokszor :PP egyszer még vele is voltam xD
  • billywood
    hát ártani nem árt, az tuti :D
    fúú várom már a szezont :P

HJRÁ PMFC!
  • billywood
    jaja :P
  • miki36
    aztán lesz még egy Nisce elleni meccsünk idegenben, itthon pedig a Szentlőrinccel és a Valpovóval meccselünk még.
    HAJRÁ PMFC!!!
  • miki36
    18 órától kezdődik, kiváncsi leszek mit mutatunk:)
  • miki36
    holnap fradi - pécs:))
  • miki36
    most olvastam, hogy állítólag 12 millát kaptunk Szatmáriért
    és ez csak a kölcsönadási díj:))
    hamár egy ilyen jól játékostól megválunk akkor legalább pénzt kajunk érte bőven...
    az biztos hogy ez jót tesz az anyagi helyzetünknek:)
  • miki36
    interjú:

- Betelt a postafiókja, sok gratuláló üzenetet kapott?
    - Még nem hallgattam meg őket, mert éppen most ért véget az edzés Pécsett.

- Melyik a kedvenc bajnoksága?
    - Most már az olasz, de a legjobban a Premier League tetszik, és az Arsenalnak szurkolok.

- Hogyan figyeltek fel önre az olaszok?
    - Úgy hallottam, hogy a korosztályos válogatott mérkőzéseken szemeltek ki. Főleg az U20-as csapatban most tavasszal, az olaszok elleni találkozón, a Bozsik-stadionban, amelyen 1-1-et értünk el. A mérkőzést az Alpok-Adria-Kupa keretén belül játszottuk, és végül megnyertük a tornát.

- Mit szólt, amikor megtudta a hírt?
    - Nagyon örültem neki: a szerződéssel az álmom vált valóra. A pécsi csapattársak is mondogatták, hogy ha tehetem, akkor minél előbb folytassam külföldön.

- Egyedül vagy a barátnőjével utazik Olaszországba?
    - Sajnos, a barátnőm itthon marad, mert még nem fejezte be az iskolát. Vladan Filipovic menedzser utazik ki velem egy-két napra, valamint Tomka János ügyvezető kísérnek el, a papírmunkát és a szállást ők intézik. Még nem jártam kint a csapatnál, erre a jövő héten kerül sor, ekkor indulunk útnak Reggio Calabriába.

- A kint játszó magyarok közül érdeklődött már valakinél a kinti körülményekről?
    - Amikor az U19-es válogatottban szerepeltem, Filkor Attila mesélt a csapatnak a kinti életről. A győri Preklet Csaba és a fradista Kovácsik Ádám egyformán idén nyáron kerültek a Regginához, mindketten három évre írtak alá. Velük már beszéltem: nagyon jó körülmények között dolgozhatnak, és a társak is hamar befogadták őket. Lehetséges, hogy Kovácsikkal együtt szerepelek majd a Primavera-csapatban, könnyen elképzelhető ugyanis, hogy ő fog nálunk védeni.

- Mennyire tartja reálisnak, hogy a Reggina később végleg megvásárolja?
    - Szerintem ehhez egyértelműen a Primavera-csapatból vezet az út. Filkor és Koman Vladimir példájából kiindulva remélem, hogy hasonlóan alakul a további sorsom, és hasonlóan jól megy majd a játék is. Az alapján, ahogyan eddig dolgoztam, sikerül majd megállnom ott is a helyemet.

- Miben kell fejlődnie?
    - Erőnlétben mindenképpen, és erősödnöm is kéne.

- Nyelvtudás?
    - A suliban németet tanultam, de már elkezdtem az olaszt, és egy picikét már tudok azon a nyelven is.

- Minek tulajdonítja, hogy eljutott Olaszországba?
    - Elsősorban a szüleimnek köszönhetem, akik kitartottak mellettem: elvittek az első edzésre, és elindítottak ezen az úton. Az eddigi edzőimnek is hálával tartozom, akik a különböző korosztályokban segítették a fejlődésemet.
  • miki36
    Mint arról beszámoltunk, a Reggina egy magyar játékossal erősített: a Pécs U21-es válogatott játékosa, Szatmári Lóránd egy évre, kölcsönbe került az olasz élvonalbeli csapathoz. A mindössze 18 éves középpályás, aki 2006 tavaszán debütált az NB I-ben, a Primavera-együttesben fejlődhet tovább, ahol két honfitársa, Preklet Csaba és Kovácsik Ádám várják őt.
  • miki36
    ja:P
    lövünk nekik 8-at, és majd sírva mennek haza:PP
  • miki36
    :DAsdsadsdsad
  • billywood
    bazz most esik le, h az hazai meccs :DD lool
    persze, hogy ki kell menni :D
  • billywood
    jaja, majd meglátjuk, mondta a vak :P
    jó lenne visszajutni, kíváncsi leszek az átalakult csapatra

HAJRÁ PMFC!
  • miki36
    Szatmári nélkül is fel kell jutni!
    csak hát kurva nehéz lesz, mert a Haladás is erős...
    majd meglátjuk...
    ROSSONERI ALE! HAJRÁ PÉCS!
  • miki36
    :DDDDdd
  • billywood
    értem :P
    én nemhiszem h utazgatni fogok, max komló és kozármisleny jöhet szóba :D

Ország gyöngye, aranya, legszebb megyénk Baranya! KIVÉVE komló!!!! :D:P
  • miki36
    meg persze Haladás, Felcsút és Pápa, a nagyobb rangadók:)
  • miki36
    hámer az az első, és kiváncsi vagyok:PP
  • billywood
    mé pont arra? :P
    Ott van még Kozármisleny, Barcs, komló ( ez csak ha nagyon muszáj :D)
  • miki36

Soroksár elleni meccsre ki kéne menni:))
  • billywood
    mé kértek ellentétes sorsolást? :O
  • miki36
    tehát a sorsolás:

1. forduló: 2007.08.11 (szombat) 17:30: PMFC-Pécs Plaza-Soroksár
    2. forduló: 2007.08.18 (szombat) 17:30: Komló-PMFC-Pécs Plaza
    3. forduló: 2007.08.25 (szombat) 17:30: PMFC-Pécs Plaza-Dunaújváros
    4. forduló: 2007.08.31 (péntek) 19:00: PMFC-Pécs Plaza-Kozármisleny – pályaválasztó cserével
    5. forduló: 2007.09.09 (vasárnap) 16:30: PMFC-Pécs Plaza-MTE – válogatott mérkőzés miatt
    6. forduló: 2007.09.15 (szombat) 16:30: Integrál DAC – PMFC-Pécs Plaza
    7. forduló: 2007.09.22 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Ajka
    8. forduló: 2007.09.30 (vasárnap) 16:00: Barcs – PMFC-Pécs Plaza
    9. forduló: 2007.10.06 (szombat) 18:00: PMFC-Pécs Plaza-Szombathely – kitérve a Komló-Kozármisleny elől
    10. forduló: 2007.10.14 (vasárnap) 18:00: Felcsút – PMFC-Pécs Plaza – válogatott mérkőzés miatt
    11. forduló: 2007.10.20 (szombat) 18:00: PMFC-Pécs Plaza-Lombard Pápa – munkanap miatti kezdési időpont
    12. forduló: 2007.10.27 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Kaposvölgye – esetlegesen pénteken/vasárnap
    13. forduló: 2007.11.04 (vasárnap) 13:30: ESMTK – PMFC-Pécs Plaza
    14. forduló: 2007.11.10 (szombat) 16:00: PMFC-Pécs Plaza-Gyirmót
    15. forduló: 2007.11.18 (vasárnap) 13:00: Budaörs – PMFC-Pécs Plaza
  • miki36
    Délelőtt 11 órakor megtörtént a 2007/2008-as NB. II-es bajnokság sorsolása. Első körben az dőlt el, hogy a BKV előre a keleti csoportba került, míg a Soroksár és az ESMTK a miénkbe. Ezután a csapatok kérését hallgatták meg.

- Klubunk azt kérte, hogy mindenképpen itthon szeretnénk kezdeni, hiszen Kis Károly és a megfiatalodott csapat Újmecsekalján szeretne bemutatkozni a közönségnek – árulta el Czett Szabolcs, aki a sorsoláson képviselte a Klubot.
    Nagy fejtőrést okozott, hogy a Kozármisleny ellentétes sorsolást kért velünk, míg ők is otthon szerettek volna kezdeni. Végül is, ők engedtek.
    Ezután eldőlt, hogy ki melyik sorsolási számot kapta meg, igaz itt a szerencse is közrejátszott, majd következtek az időpont egyeztetések.
  • miki36
    :O csak most olvastam hogy csak kölcsönbe megy
    hát nemtom mit mondjak:SS
  • miki36
    :c
    pedig reménykedtem:(
    mennyit kaptunk érte?:)
  • billywood
    Az U21-es válogatott Szatmári Lóránd Pécsről a Regginába szerződött

Újabb magyar labdarúgó folytatja pályafutását az olasz élvonalban: Szatmári Lóránd az NB II-ben érdekelt Pécsi MFC-Ből egy évre a Regginához igazolt. Az U21-es válogatott középpályás kontraktusát jövő nyáron véglegesítheti a Serie A-ban szereplő klub.

A Petrozsényben született 18 éves tehetség 23 találkozón szerepelt a magyar élvonalban, gólt még nem szerzett. Szerződése 2009-ben járna le a PMFC-ben.

Szatmári Lóránd személyében a harmadik magyar futballista igazolt Serie A-ban érdekelt együtteshez. Filkor Attila az Internazionale, míg Koman Vladimir a Sampdoria tagja.

A Reggina teljesítményéből a legutóbbi szezonban a vesztegetési botrány miatt 11 pontot levontak, így dicséretes az így is elért 14. hely, igaz csak 1 ponttal előzte meg a „legjobb” kiesőt, a Chievót. Ha nincs a „minuszolás”, akkor csak 3 ponttal maradt volna el az UEFA-kupa indulást elérő Empolitól.

• miki36
    PMFC-Mohács: 2-1

Újmecsekalja, 150 néző. Jv.: Horváth A.
    PMFC: Hamar, (Csaba), Tóth P. (Kalmár), Szabados, Mile, (Racskó), Rozsi, Wittrédi, (Szabó N.) Lantos, Gulyás G., (Luczek), Gulyás M, Rompos, (Horváth Zs.), Bozori, (Sipos K)

Gólszerzők: Rompos, Szabados
  • miki36
    ja, tleg 2-1 lett
    én nemtom hogy levágatta-e, kérdezd billyt:)
  • miki36
    A sorsolás előtt a csapatok eljutathatják az MLSZ Versenyszervezési osztályának a sorsolással kapcsolatos kéréseket. A klubunk elsődleges prioritásként azt kéri, hogy a 2007/2008-as bajnoki szezonban itthon kezdjük, míg egy alkalommal kérni fogjuk a pályaválasztó cserét is.
  • miki36
    Tegnap eldőlt, hogy az NB. II-es sorsolást jövő hétfőn 11 órakor tartják az MLSZ székházában. A Versenybizottság keddi ülésén határozatot hozott arról, hogy a nyugati csoportba mely csapatok indulnak.
  • miki36
    25-én megyünk a Fradihoz:P
    el kéne verni őket:)
  • GTheo
    Én ma voltam du pollackon, pmfcsekkel, volt pár 91-92es, elég sok 90es meg 89es és a Szatmári is velük volt :D levágatta a haját vmennyire nem? mert kisebb v más picit a haja, és tuti ő volt mert kérdezték is tőle h mennyit játszottak ma és mondta h 2-1 ( pmfc - mohács 2-1)...
    Szal így nagy pmfcs társasággal voltam és a lóri is velük volt :D
  • GTheo
    Kopasz a legjobb arc, Gáborbá :D:D 3-4 évig volt anno edzőm, öcsémnek is volt edzője...
  • billywood
    pedig csak 3-4 éve volt :D
    azóta ti NB1, mi megye 1 :D
  • McFrost
    igen , ez van :D
  • miki36
    :DDDdd
  • billywood
    ma Szatmárival egy buszon utazhattam :D
    Köszönöm Istenem :DD most nem mosok szemet egy darabig :PP