Már az elsõ szinten megrekedt az ûrfelvonó

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
... mármint majd az ûrben

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
én még azt nem látom hogy mihez rögzítik a madzag másik végét?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

nagy az Isten állatkertje...
használjatok mûHÓD - ot!
immovable
he he... kivették a hozzászólásomat...az mertem szólás szabadság jogán kijelenteni, hogy a cikk nem objektív, sõt...stb
nesze neked szólás szabadság...<#mf2>
Sir Quno Jedi
EZ az ûrfelvonó egy agyament terv. Iszonyú költséges felépíteni, nem olcsó fenntartani és szinte lehetetlen megvédeni a mai terroristagõzös idõkben !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Macc
nem vagyok hozzaerto, de annyi a lenyege, hogy egy allando kotelpalyan tudnanak kijuttatni az urbe dolgokat, nem kellene hozza tobbszaz tonna uzemanyagot egetni, ezzel sokkal lejebb mennenek a koltsegek.

"Már az elsõ szinten megrekedt az ûrfelvonó" - remélem azért ki tudtak szállni belõle <#idiota>

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Matyóhímzés
Egyébként megkérhetem a hozzáértõbbeket, illetve a tájékozotabbakat, hogy fejccsék ki nekem bõveben az ûrfelvonó lényegét. Elõre is köszi.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.

Csudri
Az X-prize is röhej volt a díjazás szempontjából. 😄

alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!

Sorry az "ezret" nem kell a mondatba.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Csudri
Picit furcsa a hangvétele a cikknek. Olyan, mintha úgy állítaná be a nevezett csapatokat, hogy tök bénák, mert senki sem tudta teljesíteni a feltételeket. Ugyan errõl a témáról tegnap megjelent egy cikk az index.hu oldalon is és ott olyan volt a cikk hangneme, hogy igenis nagy eredmény az a 12m, amit a "fényhajtással" elértek és a megalkotott kábel is fasza lett!

Remélem jövõre komolyabb verseny lesz (ugyanis itt nem írtátok le, hogy nemhogy a 12m a legjobb eredmény, hanem az az egyetlen értékelhetõ, ugyanis a többi robot nem tudott felemelkedni), akkor már a díj is duplázódik!

alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!

Azért van eszük. 50 000 ezret adtak volna azért amit õk dollármilliárdokból fejlesztenének ki, már amennyiben ez lehetséges. Azért szurkolok nekik.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

NEXUS6
Amúgy ez az energia probláma szerintem halálra itéli a rendszert.

A Földröl sugározni nehézkes. Ha a kötél másik végén van az energia forrás és monnyuk a kötélben vezetik akkor lehetne szupravezetõt használni, de az se csökkentené ugye a tömeget.

Talán télleg az lenne a legjobb ha magával vinné a mászójószág, csak akkor valszeg alacsonyabb hatásfokú lenne mint egy rakéta!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Matyóhímzés
" Harrington szerint ennél már csak ez lett volna nagyobb meglepetés, ha valaki elviszi a díjakat"

Hát ez jó, meghírdetnek egy versenyt, amirõl tuggyák, hgy valószínüleg senki sem fogja megnyerni.<#vigyor>

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.

itt a kész egységeknél sok megawattos, sokszáz tonnás lézerágyúkról van szó

mi lenne , ha magukkal vinnek a fenyforrast ? 😊

← ElőzőOldal 3 / 3