Problémákkal indul a német HDTV sugárzás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzson
Az X360 tud HDTV jelet adni, mig a Playstation3 2db HDTV kimenettel rendelkezik majd. A CELL processzor pedig valami 5 HDTV jelet egyszerre dekódolt folyamatosan és összegzett egy képpé egy régebbi demonstráción (Ez lesz a Pplaystation3 CPUja ha még valaki nem tudná). 😊)) Én lesz*rom a tv adásokat, majd a PS3 mellé veszek HDTV-t, pláne, hogy a Blu-Ray eleve ilyen módon tárolja a filmeket. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Szanalom amit itt Europaban csinalnak. Amcsiknak meg japoknak mar reg mukodo rendszeruk van ...
[NST]Cifu
Nézd meg 1x a minõségét.... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ha meg dvd-t (meg udodait) nezni kell, akkor inkabb projector szerintem
elkepzelem mekkora buli lesz a valo vilagot ilyen tv-n es ilyen felbontason nezni... paratlan elmeny
eloszor talan olyan musorokat kellene csinalni, amiket erdemes jo felbontasban nezni
[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

😊))))

Javítsatok ki, de az analóg TV nem 800×600 felbontású? Ha igen akkor miért van a táblázatban a kamera elõtt?

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Minek ekkora felbontás? <#wow1>

Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)

Korulbelul mennyibe kerulnek most 1920 x 1080 felbontast is tudo LCD TVk?
Mostanaban nezegettem a uj (megfizetheto) TVket, de egyiknel se lattam ilyen felbontast...
De fontos, hogy ra van irva hogy HDready.
Nem ártana nézned a HDTV felbontását.
Mert itt nem a DVD felbontásáról van szó.
ami nem ez 1920 x 1080

PLaci
DivX6-al 1500 kb/s-en tûéles a 720x576!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Elég durva az a 18 MBit/s! Nálunk majd talán 10-15 év múlva, de lehet még akkorra sem lesz ilyen cucc 😞, vagy ha lesz, majd szépen akadni fog, ahogy ismerem a magyar szolgáltatókat 😞.
Majd a BR TV! Mert azt majd a Japcsik!

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

← ElőzőOldal 2 / 2