64
-
Evil Merodak #24 Jó de akkor itt a szabvány adás miért 800×600-ban jön? -
Zoldalma #23 PAL felbontas 352x288, es azert van legelol a tablazatban -
totya4 #22 Sok olyan ember van aki havi 2 ezret sem tudna rá áldozni gyermekem :) -
Chriss745 #21 Na, én nem vagyok egy gazdag gyerek, de HDTV-m van otthon.
Ne monjda senki, hogy ha valaki akar venni egy ilyen TV-t, akkor nem tud 10 hónapon keresztül havi 20.000-et áldozni rá...
Jah igen, és projektoros TV-m van. Aki még nem nézett megfelelő körülmények között ilyet, az ne mondja hogy szar a minősége, mert nem igaz. Ha leülsz elé, gyönyörű a képe.
A plazmáról meg annyit, hogy a cégnél van egy rakás plaza TV-nk monitorozáshoz. Nézd meg a képét fél év használat után, csak úgy hullámzik az összes képe, nem beszélve az áráról.
Amúgy engem érdekelne ez a HDTV-s dolog, de nem igazán divat még itthon ez sajnos.
Majd talán ha az amcsik meg a japcsik kidobják, nálunk is lesz egyszer. -
#20 Na most nálam, van 1 db szobaantenna, ami fog 4 vagy 5 csatornát időjárástól függően.
A tv 15 éves képcsövét és a hangyás képet is figyelembe nálam a felbontás olyan 320x200 lehet;)
A barátokközöttre meg a vészhelyzetre ez böven elég. Ezen kivül még hétvégén megnézem a csigakaput, meg nyálderszet (mert lusta vagyok öket letölteni), és a mi kis családunkban itt meg is áll tévézés.
DVDt persze a TVn nézek, ha már ott az a PS2, meg a videokarinak is van hozzá kimenete.
Tartok tőle, hogy az újabb generációk csak akkor fognak rákattanni a HDTVre, ha végre összehozzák a nettel is.
A nagyiknak meg édesmindegy a dolog úgy se látják már.
A hardvernek viszont jót fog tenni a X360, ps3, BR, HDDVD elterjedése. Ezek viszont egy fajta konkurenciája is lesznek a sugárzott műsornak.
Szummaszummárum, mint ahogy már egyesek céloztak rá Stólbuci HD felbontásban sem szórakoztatóbb!!! -
Plutonium #19 ha már itt tartunk lehetne a TV-kben antialias :D -
Plutonium #18 teljes mértékben egyetértek és osztom savior véleményét miszerint HD-re alkalmas műsorokat kéne csinálni, nem pedig először a hálózattal bajlódni, ami eleve megfizethetetlen az átlagembernek. az átlagember nem is akar HDTV-t nézni. az átlagember annyit dolgozik a pénzért, hogy ideje sincs tévét nézni, nemhogy HDTV-t. olyan jó lenne, ha ezek a tévés marhák előbb gondolkodnának majd utána csinálnák amit akarnak... -
totya4 #17 A nagy felbontásra azért van szükség, mert így jóval nagyobbb képátmérőn lehet nézni az adást.
A nagy baj az, hogy a sok DVD-t ki lehet majd dobni. -
sokadikgab #16 Haat igen 2-3ezer $.
Meg egy kerdes, ezekhez HDTV-khez kell kulon Set-Top-Box, vagy az mar bele van epitve mint a mostani TVkben? -
Lame #15 Ott vannak a linkek, tolts le valamit. Majd rajossz. -
#14 Az X360 tud HDTV jelet adni, mig a Playstation3 2db HDTV kimenettel rendelkezik majd. A CELL processzor pedig valami 5 HDTV jelet egyszerre dekódolt folyamatosan és összegzett egy képpé egy régebbi demonstráción (Ez lesz a Pplaystation3 CPUja ha még valaki nem tudná). :))) Én lesz*rom a tv adásokat, majd a PS3 mellé veszek HDTV-t, pláne, hogy a Blu-Ray eleve ilyen módon tárolja a filmeket. :) -
Lame #13 Szanalom amit itt Europaban csinalnak. Amcsiknak meg japoknak mar reg mukodo rendszeruk van ... -
#12 Nézd meg 1x a minőségét.... :D -
savior #11 ha meg dvd-t (meg udodait) nezni kell, akkor inkabb projector szerintem -
savior #10 elkepzelem mekkora buli lesz a valo vilagot ilyen tv-n es ilyen felbontason nezni... paratlan elmeny
eloszor talan olyan musorokat kellene csinalni, amiket erdemes jo felbontasban nezni
-
#9 Itt találsz külföldi árakat. -
semi #8 :))))) -
Evil Merodak #7 Javítsatok ki, de az analóg TV nem 800×600 felbontású? Ha igen akkor miért van a táblázatban a kamera előtt? -
faz #6 Minek ekkora felbontás? -
sokadikgab #5 Korulbelul mennyibe kerulnek most 1920 x 1080 felbontast is tudo LCD TVk?
Mostanaban nezegettem a uj (megfizetheto) TVket, de egyiknel se lattam ilyen felbontast...
De fontos, hogy ra van irva hogy HDready. -
izb #4 Nem ártana nézned a HDTV felbontását.
Mert itt nem a DVD felbontásáról van szó.
ami nem ez 1920 x 1080 -
#3 DivX6-al 1500 kb/s-en tűéles a 720x576! -
torjoz #2 Elég durva az a 18 MBit/s! Nálunk majd talán 10-15 év múlva, de lehet még akkorra sem lesz ilyen cucc :(, vagy ha lesz, majd szépen akadni fog, ahogy ismerem a magyar szolgáltatókat :(. -
Aspirin #1 Majd a BR TV! Mert azt majd a Japcsik!