1032
FC Fehérvár (Videoton FCF)
-
pilboy #112 15.30-kor a vidi.hu online közvetíti a meccset!
Harjá VIDI! -
#111 Tavaly ez a csapat otthon megverte a Petrzalkat, amely végülis bejutott a BL főtáblájára. A mi sportdiplomáciánkkal nem nehéz idegenben 2-0-ra kikapni. -
pilboy #110 maradt is
ezzel a védelemmel nem kaphatunk 2 gólt, viszont rúgni kéne egyet a visszavágón, ahova elkelt az összes, 35 ezer belépő -
#109 1:0-ra vezet a Fehérvár az UEFA kupában!!!!!!! -
pilboy #108 így van/volt -
#107 Hát én nemtudom, tudtommal 2005.08.18-án jelent meg először a nyilvánosság előtt a z új címer, rajta a veni VIDI vici felirattal. Előtte én nem találkoztam vele, a fehérvári csapattal kapcsolatban. -
peacyg #106 szerintem már régebben is ott volt, lehet, hogy nem a címerben, de tudom, hogy jó pár éve láttam a csapat házatáján ezt kiírva... -
pilboy #105 ott voltam a Puskásban!
nagy győzelem volt, SZÉP VOLT FIÚK!
HAJRÁ VIDI!
kár, h kevesen voltunk Fehérvárról
(ha nyertünk volna Sopron ellen, akkor megtelítjük a szektort) -
#104 ööö, hát izé... Egyik korábbi címerünkön sem szerepelt eddig a veni vidi vici felirat, erre az új címerre pedig azért került rá (ahogy KMeyer is írta), hogy emlékeztessen a "Videoton-érára". Valahogy meg akarták őrizni a címerben a videoton emlékét, és hát így sikerült. Én legalábbis így tudom :) -
peacyg #103 Természetesen ott volt régebben is. A Videoton-éra óta :) -
KMeyer #102 Szép győzelem volt tegnap,1-0 után nem hittem volna,hogy fordít a Fehérvár,de aztán magabiztos győzelem lett a vége.
A címeretekben mióta szerepel a felső részen a veni,VIDI,vici szállóige?Ott volt már régebben is,vgy újabban került bele,hogy vmi emlékeztessen a Videoton-érára? -
Zséé #101 -
peacyg #100 Bizony szép volt! Rég nem volt ilyen eredményes szezonunk. Ja és 3 magyar csapat az európai kupákban, hajrá Vidi, hajrá Loki, hajrá Újpest!
persze a legfontosabb a Vidi :) -
#99 És bronzérmes a bajnokságban :)
Szép volt fiúk! Hajrá Fehérvár!
Ja és grat a Debrecennek! -
pilboy #98 KUPAGYŐZTES! KUPAGYŐZTES! -
peacyg #97 Most értem haza melóból. Vééééégre van eredméééény! -
#96 Kupagyőztes az FC Fehérvár! :)
Szép volt fiúk! -
peacyg #95 bizony szerdán tovább kell menni!!!! Meg tudjuk csinálni -
pilboy #94 én még mindig látok esélyt a bajnoki címre
szerdán tovább kell menni!!! -
peacyg #93 búcsú a bajnoki címnek....és már a 2. helyen se vagyunk :( -
peacyg #92 Itt nem az a lényeg...nem nyert a csapat, mert béna volt, nyerni kellett volna :(:(:( -
Zséé #91 pff buzi debrecen hogy nyert már!? mákos geciek -
peacyg #90 én sajna nem tudok, mert Pesten leszek meló miatt :(
De TV-ben nézem és szurkolok. Viszont szerdán szeretnék kint lenni ;) -
pilboy #89 megyek -
peacyg #88 holnap 11:30 bajnoki, szerdán 18:00 kupameccs. Szurkoljunk! Hajrá! -
pilboy #87 elégedett vok az 1-0-lal is
lényeg a 3 pont -
SadManFromHigh #86 ma megütjük a Vasast!!!!!!! tippp: 3-0 -
#85 A hivatalos honlapon a Dvériről szóló cikkhez is csak ilyen képet mellékeltek, szal lehet, hogy nekik sincs róla normális még :D -
Kanál #84 hn nem baj azert kofi ^^ -
#83 Egy olyan képet sem találtam amelyiken szemből lenne fotózva, kivéve néhányat ahol mondjuk felrúgják és eltorzult fejjel üvölt a földön fekve :D De gondolom azok sem a legideálisabb képek lennének számodra... Amúgy biztos van normális kép is róla, csak én nem találom, a szezon eleji csapat fotózáson meg még nem volt ott... -
Kanál #82 vszmegoldasnak jo lesz ez de ha van valami jobb linkeld kofi :P -
#81 Hajrá Fehérvár!!!!!! -
#80 Sajnos nem találtam normálisat, majd ha találok akkor linkelem :)
-
Kanál #79 valaki dobjon be egy normalis kept dverirol plz -
Grenzjager #78 Simek a Temesvárban folytatja
-
pilboy #77 egyetértek -
peacyg #76 Óriási meccs volt gyerekek. Csak hát... 1-1, másodikak vagyunk, de szerintem sokkal jobban játszottunk, mint az Újpest. Elfogultság nélkül is ezt mondanám ;) Hajrá VIDI! -
pilboy #75 vasárnap az ősz rangadója
10ezer nézővel számolok minimum -
pilboy #74 x-eltünk ETO-val, nincs gond, Sopronban kell javítani
remélem kilőtték magukat :) -
pilboy #73 látom sedo unatkozol :)
weheheheheheeeee
rangadót nyertünk, nem számítottam rá, csak titokban :)
ezzel elveszítette az MTK a veretlenségét :( :D
kivi vok az összefoglalóra, de az egész meccsre is - amit a Fehérvár TV-ben majd megnézek