1032
FC Fehérvár (Videoton FCF)
-
IXEMGabeo #152 FIDESZOTON -
pilboy #151 BAJNOKCSAPAT!!! :) -
paly90 #150 Bajnokok lettünk!!
Hatalmas gratuláció az egész csapatnak!
Sajnos nem tudtam menni pedig nagyon készültem:( -
#149 rosszat mondtam xD :)
én nem meek ki :/ -
Ricco87 #148 Kecskemétet majd a kupadöntőbe:) ma a Kaposvárt,remélem lesz Siesta:D na go meccsre:) -
#147 (Ha) megverjük a Kaposvárt, akkor igen. Mondjuk szerintem amúgy is. :)
-
Ricco87 #146 Ma bajnokavatás?!:) -
#145 mostmár meg,jah,nehezebb ellenfélnek már csak a ZTE,meg a Győr maradt -
pilboy #144 meglesz az a bajnokság végre :) -
#143 Videoton-Debrecen 2-1 Lencse,Alves ill. Coulibaly -
DVilla7 #142 NAH MIÉRT NINCS ITT SENKI 0-5 :D -
geo91 #141 csak úgy tolonganak :D -
pilboy #140 pöppet langyos sokszor a dolog. mintha mindenki a másiktól várná a megváltást... -
#139 Felkéne dobni kicsit a topicot :D
Szerintem még bőven van esélyünk, de igaz hogy jobban kéne játszatnunk.A Debrecentől az a 3-1 nem volt szép meccs.Nem tudom hol vannak a fiúk, de egyenlőre nem egy álom csapat. -
karajjj #138 ilyen sok vidi szurkoló van itt? :D -
#137 alap...
legalább újra lehet lopni, úgy is túl sok itt a pénz. -
#136 Lothar Matthäus lett a Fehérvár edzője -
#135 üdv újra itt!
méltánytalanul el lett hanyagolva ez a topic és valójában nem is fűzök túl sok reményt a feltámasztásához, tekintve, hogy van nekünk egy - most már tényleg - remek honlapunk, valamint a szurkolói blogon van lehetőség a beszélgetésre, cikkek kommentálására.
ma pedig, igaz kis szerencsével, de be megszereztük a 3 pontot a vasas ellen.
hajrá VIDI! -
hamary #134 Nemsokára kezdődik a szezon -
pilboy #133 11espárbaj? arra nem lesz szükség :)
győzni megyünk svájcba! ;) -
#132 Há így még van esély egy csöppnyi bár azé akkor igazán jó csapat ez a fehérvár ha továbbjutást ki tud harcolni mer ügye ennél igazából már csak erősebb ellenfelek lesznek de azé nagyon kelett hosszabításba gól ha nincs ott akk elúszott minden így még tizenegyespárbajig is eljuhat a fehérvár és ott már bármi lehet... -
pilboy #131 én ott leszek pár 100 fehérvári szurkolótársammal együtt :)
és kiszurkoljuk a továbbjutást ;) -
#130 Fehérvár-Grasshoppers 1-1
ez egy szép eredmény. gratulálok. :)
igaz a visszavágó nehéz lesz. :S -
#129 Az Autonómia TV adja a csütörtöki mérkőzést
Ismét a Duna TV-hez kell fordulnia annak, aki élőben szeretné látni a Fehérvár UEFA-kupa mérkőzését, egészen pontosan a Duna nyáron elindult kettes számú csatornájához, az Autonómiához.
Élőben, csütörtök este 8-tól az egyénileg, műholdon befogható csatornán, illetve interneten a dunatv.hu-n élőképes közvetítéssel lehet követni a mérkőzést, melyet a találkozó után - felvételről - megismétel a Duna TV.
-
pilboy #128 azon leszünk! én ott leszek! -
Grenzjager #127 Hajrá Fehérvár, üssétek ki a svájciakaT!! -
pilboy #126 amikor vettem a bérletet, akkor már írták, h megfordult a sorrend a számozásnál vagy mi :)
de engem nem érint, mert állóhelyes vok -
#125 Bocs, de szerintem nem mondtam semmi rosszat, és semmi sértőt, hogy így reagálj... -
#124 erről jut eszembe, h kiírták a kijelzőre h "A rendszer 2764 belépőt számolt" miközben nem is működött a beléptető rendszer, a mellette lévő kapukon kellett bejönni. A másik meg h venni akartam jegyet a pénztárnál a szokásos helyemre a C szektor 15 sor pálya közepe felé eső szélére, mire a csaj adott egy jegyet a 2. sorba azzal a felkiáltással h: "oda ülsz ahova akarsz". :)
Mellesleg már fentről lefelé vannak számozva a sorok...
Ja meg ült mellettünk 5 csaj, 5 tombolával, 3 ajándékot nyertek :) -
#123 hát figy, ha mondjuk mi ilyen játékkal nyerünk 3-0ra akkor is azt mondom h szar volt a meccs :) mellesleg a zete sokkal jobban játszott és megérdemelten nyertek :) de ettől még szar volt a meccs :D -
pilboy #122 ez sztem még belefér egy fórumban
sajnos munkám miatt nem tudtam kimenni a meccsre, de kölcsönadtam a bérletet
igazán jó lenne, ha végre rend lenne ismét -
peacyg #121 Haver! Ez egy fehérvári szurkolói topic, szal ha érdemben nem tudsz hozzátenni, akkor nem muszáj írni, mert sanszos, hogy Te se örülnél, ha a Te topicodban kezdeném leírni, hogy jó volt amikor a Vidi elverte a ZTE-t. Köszi! -
#120 dehogy volt szar:) -
#119 pf, most értem haza, hát ez szar meccs volt :( -
pilboy #118 Grasshoppers a kövi ellenfél, 1. meccs itthon 10-én! -
pilboy #117 sikerült!
nem számít, h hogyan, de megvan
és minimum 1 csapat már lesz a kövi körben!
bár remélem lesz még 2! -
Nadi #116 A vége 2-1 oda, de így is továbbjutott a Vidi, grat! -
Nadi #115 Félidőben 1-0 a Vidinek! -
#114 ma 15.30-tól Hajrá Vidi!
Legalább ők jussanak tovább... :D -
pilboy #113 *Hajrá