Egy szoknya, egy nadrág - borzalom 90 percben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az egész különben ugyanolyan, mint a magyar könnyûzenei mainstream: vannak az új igénytelenségek, meg a 100 éves kövületek. eh.
Endure, in enduring grows strong...
Rövidebbre is sikerülhetett volna a kritikád majdnem elaludtam rajt. De érdekelt úgyhogy végigolvastam.
Jó magyar filmek " Indul a bakterház, Valami amerika, és az üvegtigris bár ez egy kicsit a végére már vontatott volt.
De egyébként abban igazad van, hogy az RTL klub mûsorai és levetített filmjei egy nagy rakás szar. És maga a mûsorszerkesztés is. Mûsoraik nézésével olyan agysorvadást kap az ember ,hogy olyan sík hülye ember lesz belõled mint a Mónika vagy a Balázs show meghívott vendégei!
<#mf1>#mf1>
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
szerintem az utóbbi években a werckmesiter harmóniák és a torzók voltak a legjobb magyar filmek - bár azok rõsen nem közönségfilmek😊
Egy pék se "érdemes pék" pl. mégis megeszed amit csinál 😊
Ezekre a modernkori reklámfilm rettenetekre szavak sincsenek. Köszönjük meg idegenbe szakadt hazánk fiának, Andrew G. Vajna úrnak, hogy a Miniszter Félreléppel elindította a szarlavinát...
(kivétel a számomra meglepõ módon jól sikerült Kontroll c. alkotás és az Üvegtigris)
Õõõõõõõõõõ...... ÉS?
Szíve joga.
Azt meg senki ne mesélje be nekem, hogy érdemes színészek nem tudnak érdektelenül játszani egy X+1edik magyar reklámprodukcióban...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Rudolf Petya és Mucsi ide-vagy oda.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vagy ott van az "Állítsátok meg Terézanyut!", ami állati jó kis romantikus(?) vígjáték, és ott még a reklámokat is szépen elsikálták a háttérben (kivéve egy ultragyenge bankreklámot még az elejérõl), a szereplõk is hozták az elvárható szintet, szóval az is egy érdemes film.
Azzal meg egyetértek a cikkíróval, hogy a sok kiválló színész, aki ebben a filmben is képviselte magát, sokkal többet érdemelnének!
Ha tényleg ez az arc csinálta a "Jób lázadását", akkor nagyon visszafejlõdött, vagy simán "elk*rvult"?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"A book is a book\" Clive Barker
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
AMD 3200+ Venice, GA-K8N SLI, 1Gb/400 , Leadtek PX7800GTX , Gigabyte 3D Aurora
ez egy termék, és akik részt vettek az elkészítésében nem mûvészek, hanem alkalmazottak.
Sztem a film már nem teccene. :SPedig beterveztem hogy ezt a filmet most megnézem, de elment minden kedvem, hányás az ien.... 😞
Waterman: Nyugodtan nézd meg, nemharap de sokszor kellemesen megnevettet, fõleg az "ukránok" (aki látta tudja) <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
látta valaki? valóban ennyire rémes? vagy azért van benne némi jó is?
\"The voices are back... Excellent.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ez brutál..😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce