Egy szoknya, egy nadrág - borzalom 90 percben

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
röhej, hogy Mo-n ugyanazok az arcok vannak minden közönségfilmben. senki nem kíváncsi már rájuk. nemigaz, hogy a színházakból nem lehet friss fejeket toborozni. Berkes Gábor zeneszerzõ. na persze. nekünk ez a szint jutott.

ez az egész különben ugyanolyan, mint a magyar könnyûzenei mainstream: vannak az új igénytelenségek, meg a 100 éves kövületek. eh.

Endure, in enduring grows strong...

Hát Viktor erre a kritikára kapsz hideget meleget!

Rövidebbre is sikerülhetett volna a kritikád majdnem elaludtam rajt. De érdekelt úgyhogy végigolvastam.
Jó magyar filmek " Indul a bakterház, Valami amerika, és az üvegtigris bár ez egy kicsit a végére már vontatott volt.
De egyébként abban igazad van, hogy az RTL klub mûsorai és levetített filmjei egy nagy rakás szar. És maga a mûsorszerkesztés is. Mûsoraik nézésével olyan agysorvadást kap az ember ,hogy olyan sík hülye ember lesz belõled mint a Mónika vagy a Balázs show meghívott vendégei!

<#mf1>

tényleg nem értem, ki az, aki ezekre a dicstelenségben megõszült, magukat pojácává sorvasztó figurák által kreált rimékekre pénzt kiad. egy rakás régi film hálistennek már beszerezhetõ 1 ezresért, egy mozijegy áráért.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

ha tesó, akkor kész cirkusz.

szerintem az utóbbi években a werckmesiter harmóniák és a torzók voltak a legjobb magyar filmek - bár azok rõsen nem közönségfilmek😊
en még a Moszkva tér, és a Tesó cimut emlitenem, a lentiek mellett,azok is aranyos filmek.

PAYO : Egy színész nem attól színész hogy díjakat kap a haverjaitól, hanem attól hogy a közönség mit gondol róla miután egy alkotásban õt megtekintette. Egy "érdemes szinész" is lehet egy nagy nulla.

Egy pék se "érdemes pék" pl. mégis megeszed amit csinál 😊
Szerintem minden idõk legjobb magyar filmje a Tanú, Indul a Bakterház és az Egészséges Erotika. Én még nagyon szeretem az ismeretlenebb Ördög vigye és a Roncsfilm c. alkotásokat.

Ezekre a modernkori reklámfilm rettenetekre szavak sincsenek. Köszönjük meg idegenbe szakadt hazánk fiának, Andrew G. Vajna úrnak, hogy a Miniszter Félreléppel elindította a szarlavinát...

(kivétel a számomra meglepõ módon jól sikerült Kontroll c. alkotás és az Üvegtigris)

Általában rühellem az újabbkori magyar filmeket mert egyszerûen szarok, viszont a cikk nem vette el a kedvem attól, hogy megnézzem 😊
Blasta
"Fogj vissza magadból,érdemes színészek alakítását pocskondiázod."

Õõõõõõõõõõ...... ÉS?
Szíve joga.
Azt meg senki ne mesélje be nekem, hogy érdemes színészek nem tudnak érdektelenül játszani egy X+1edik magyar reklámprodukcióban...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Tekintettel a hazai filmfeldolgozásokra, én inkább hiszek a cikkírónak (akár mennyit nevetett is a közönség) és messzire kerülöm ezt a filmet.
Rudolf Petya és Mucsi ide-vagy oda.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

eX
Éljenek az öszinte emberek.....<#eljen>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Szerintem meg az "Üvegtigris" jóóóó volt! Bár megmondom õszintén az "Üvegtigris 2"-tõl tartok ám, mert félek rókabõrnyúzás leszm meg azért az elsõ részben se voltak eléggé bújtatottak a reklámok.

Vagy ott van az "Állítsátok meg Terézanyut!", ami állati jó kis romantikus(?) vígjáték, és ott még a reklámokat is szépen elsikálták a háttérben (kivéve egy ultragyenge bankreklámot még az elejérõl), a szereplõk is hozták az elvárható szintet, szóval az is egy érdemes film.

Azzal meg egyetértek a cikkíróval, hogy a sok kiválló színész, aki ebben a filmben is képviselte magát, sokkal többet érdemelnének!

Ha tényleg ez az arc csinálta a "Jób lázadását", akkor nagyon visszafejlõdött, vagy simán "elk*rvult"?

hehe. és az a vicces az egészben, hogy a kritika még dícséri is a színészeket... ez mit olvasott vajon?
HuAn82
Fáj az igazság? 😊

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Én az Indul a bakterház és a Sose halunk meg óta nem láttam jó magyar filmet...

Én is féltem,hogy beáll a sorba( mesejajutó,hippodrom)sajnos úgytûnik igen:-((

egyetértek!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Rühellem a marketinget!!!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nenrandil
Éhn szerintem sok sok színész van aki ma már nem színész mert eladta a lelkét a médiának...személy szerint én sem tartom ezeket az embereket többre jó iparosnál...Éljenek a "nevenincs" vidéki színészek akik szívbõl lélekbõl ûzik mesterségüket...

\"A book is a book\" Clive Barker

Megéred a pénzed,kritikuskám.A tollad jól fog,de a tehetséged ettõl messze elmarad.Fogj vissza magadból,érdemes színészek alakítását pocskondiázod.
lehet, hogy tényleg nem nagy film, de eddig sem a kritikusok voltak azok akik elkergettek valahonnan 😊 én meg szeretem a magyar filmeketet 😊

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

St
gondolkoztam rajta, hogy megnézem, de asszem inkább kihagyom 😊
Még nem láttam de nem is akarom. A magyar filmek nem valami nagy durranások. Azért van pár kivétel ami tényleg jó.

Licorage
Nahát nemilyen kritikát vártam ehhez a filmhez, 1 órája értem haza a moziból , a magyar filmek 90%-ától hányni tudnék de ez kivételesen jó volt!

AMD 3200+ Venice, GA-K8N SLI, 1Gb/400 , Leadtek PX7800GTX , Gigabyte 3D Aurora

jaja, a csudafilm és a le a fejjel is örök remekei a magyar filmmûvészetnek! még sok ilyet és nemsokára meghódítjuk Hollywoodot, ugye?
ez egy termék, és akik részt vettek az elkészítésében nem mûvészek, hanem alkalmazottak.
A kritika teccik 😊
Sztem a film már nem teccene. :SPedig beterveztem hogy ezt a filmet most megnézem, de elment minden kedvem, hányás az ien.... 😞
Macccy
Elmondom szerintem teljesen jó volt, az utóbbi idõk sajnálatos és nevetséges Hollywoodi filmes termését például felül múlta. Síri csendben ülte végig a mozi? Biztos? Biztos nem csak újságíróktól és egy korábbi "szuperprodukció" izgalmaiba belefáradt aszott hulláktól hemzsegõ terembe ült kedves cikkíró? Mert a premier másnapján bizony teltház ülte végig a másfél órás filmet és bizony az ötödik perctõl a nyolcvanhetedikig sûrûn tört ki a közönség hangos nevetésben. De õ tudja, õ ült ott ... Azért ajánlanám a cikkírónak és az ilyen közönségnek az izgalmaktól és észtõl hemzsegõ Dr. Boll mûveket, biztos megtalálja köztük szíve választottját.

Waterman: Nyugodtan nézd meg, nemharap de sokszor kellemesen megnevettet, fõleg az "ukránok" (aki látta tudja) <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

valóban szép kritika, majdnem olyan hosszú, mint a film😊
látta valaki? valóban ennyire rémes? vagy azért van benne némi jó is?

\"The voices are back... Excellent.\"

HuAn82
Kivételesen tetszik a kritika. <#vigyor>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

"...mozikban, hogy vétek lenne erre pénzt kiadni."
Ez brutál..😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Seaweed
<#worship>
cement
jól megaszontad bazmeg 😄

respect to the man in the ice cream van

← ElőzőOldal 2 / 2