CON és LPT1 mappa??

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burkusdió
hát igen, én egy tudatlan taknyosszájú vagyok aki soha a büdös életben nem tanult sem unix, sem dos alapokat...

ironmaiden!
Örök hála és köszönet!!!!!<#worship><#worship><#worship>
A többieknek:
A fõiskolára kell. 2 ponttal többet kapok a kollokviumi vizsgámon!
Szeretném mindenkinek megköszönni, a fáradozást!
THX!
PLaci
con?? win 9x alatt írd be:

cd c:\con\con
(remélem pontosan emléxem)

Garantált a kékhalál!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

hmhm
vagy unix alapismereteket 😊

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Schwarz
talán azért, mert lptx comx con aux eszköznevek, amiket fájlként is el lehet érni, látszik életedben nem tanultál dost...

Mi az a windows?

burkusdió
de miért nem engedi a win alapból?

ironmaiden
Parancssorban lehet így:

mkdir \\.\c:\con

illetve törölni:

rmdir \\.\c:\con

burkusdió
ööö
de minek neked ilyen mappa?
ha tudod is hogy mire kell használni, akkor szerintem jártas vagy a témában és tudod is hogy kell csinálni...

ha meg nem tudod, akkor szerintem ne kontárkodj bele, mert nem hiába nem lehet egyszerûen létrehozni, tuti van valami nyomós oka nekije... 😊

de ez csak magánvélemény...
amúgy kíváncsi vagyok rá,hogy miért nem engedi a win létrehozni, és egyáltalán miért akarsz mappáknak ilyen nevet adni... 😊

Csacsi
Jó jó bocsi...szar napom volt reggel, gondoltam kötekszem. Még egyszer sorry, már jó napom van 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi!
<#bee1>

"Mi ebben a bonyolult?"
Állítólag a shell-t kell kikapcsolni...
Csacsi
Most néztem meg én is ...és tényleg nem lehet 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bezony, szégyellem is magam :Ð
"ööö, most komolyan ilyen kérdést tett fel :o"
ugye ugye nem lehet <#wink>
Ez egy elég érdekes dolog...
Win9x-be, ha beírod a parancssorba, hogy C:\con\con, akkor kiír valami hibát, aztán szépen minden lefagy.

Ezek szerintem fenntartott mappanevek, lpt1, az biztos, hogy nyomtató, a con azt nem tudom,hogy mi lehet.
hmmm, ilyet nem lehet... -.-
de szerintem sehogy sem lehet 😊
nem lehet 1 modon lehet csak szerintem valamit at kel alitani regedit-be
ööö, most komolyan ilyen kérdést tett fel :o
Pheel
<#wilting><#ijedt>
Csacsi
Windows commander?

Wagy Sajátgép - C: meghajtó - Windows könyvtár - Üres részen jobb klikk - Új - Mappa - megadod névnek, hogy CON

LPT1 -nél ugyenz a folyamat, csak más nevet adsz neki.

Mi ebben a bonyolult? 😊

Hali!
Segítséget szeretnék kérni!
Hogyan lehet win-ban CON vagy LPT1 nevû mappát létrehozni?
köszi elõre is!