Egykor a Mars is olyan lehetett, mint a Föld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Elfújta a napszél, ide a földre átfujta?"
Igen miután a napszél elérte a Marsot, visszakanyarodott a Földre, mert ezt a bolygót kihagyta, és lõn így lett a Chocapic. 😊<#ravasz1>#ravasz1>
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Bár ki tudja mit rejtegetnek elõlünk a "nagyok" ???
Az igazság talán odaát van??
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Én érdeklõdve figyelem a Marssal kapcsolatos fejleményeket, mert a lakhatóvá tétele izgalmas projektnek tûnik. Szerintem nem menthetetlen az a sivataggolyó, csak az a gond, hogy idõvel elszáll a légköre javarésze és gyakorlatilag, mú. "elhasználódik" a bolygó.
Amennyire tudom, az egyik teória szerint a Mars valamikor egy kisbolygó méretû objektummal ütközött (sõt egyesek szerint kettõvel is), és végsõsoron (asszem az utolsó eset) elferdítette a bolygó forgástengelyét, ami normális esetben függõleges, vagy ahhoz közelítõ kéne hogy legyen. A mágneses pólusok ezért nem mûködnek úgy, ahogyan kéne. Mondom: ezt a teóriát csak hallottam, nem állítom hogy igaz, de fantázia van benne. Állítólag a Föld is átment egy ilyen kisebb találkozáson még a korai szakaszban, és ezért ferde a mi tengelyünk is. Ezekkel a teóriákkal nekem csupán annyi bajom van, hogy nem bizonyíthatóak, gyakorlatilag nem többek okoskodásnál. Elgondolásnak érdekes, és én ezért jobb híjján ezt a magyarázatot tartom elfogadhatónak.
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Én úgy tudtam, hogy a Marsnak már nincs mágneses mezeje.
ezek szerint mégis van.
Kara kánként folytatom tanításom.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ez nekem úgy hangzik mintha az mondanák hogy azért hasonlít rám valaki mert rövid a haja. Másnak is van rövid haja de nem hasonlít, ill vannak biztos akik hasonlítanak, de hosszú a hajuk. pl
szerintem
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Lehet hogy vannak jó mûholdjaink, de nem hinném hogy belátnak 10000 méteres mélységre!!! <#conf>#conf>
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
<#worship>#worship>