Perlik az Apple-t az iPod Nano hibái miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szep munak Apple, csak az zavar hogy tul hamar dobtatok piacra,, ha karacsonyi akcioba dobjatok mindenki joljar ez teny .. ti kaszaltok minekunk meg nincs bajunt a cuccal 😄
ja bejonnek a jatekok rajta 😄 es ami a legszimpatikusabb az az hogy az usaban vettem es van rajta magyar nyelv... nem a legjobb a forditas 😄 azon rohogok de egyebkent szuper imadom Pisz
ezek is relativ dolgok, amiket irsz, de azert mutathatnal 1-2 ilyen keszuleket
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
"Az említett lejátszóban viszont az egész váz antennául szolgált" - ez számomra új. Általában a fülhallgató kábele funkcionál antennaként.
Ha az fogyasztói igény, hogy tuti lecseréld garancia lejárta után 1-2 évvel akkor igen.
Fogyasztói gondolkodásmódot változtatnak.
könnyebb mondani, veszek egy újat mert elromlott, mint veszek egy újat, mert mûködik de meguntam.
pedig nincsen az újra szükségem.
kalandra fel!
Hát én nem tudom, de sokan mondják, hogy egy ezer éve nem gyártott Rio lejátszón kívûl, még semmilyen MP3 játszóban nem volt használható rádió. (Mozgás közben el-eltünnek a csatornák, nagy az alapzaj, stb. Az említett lejátszóban viszont az egész váz antennául szolgált ...)
Például mikor egy kisebb vagyon volt egy TV vagy hûtõgép, akkor picit több (és fejletlenebb de drágább) alkatrészbõl álltak, igaz mûködtek is 10-20 évig jól.
Egyébként ez a beépített akkus dolog a többi mp3player gyátónál is - tugyafranc miért - kedvelt dolog.
Csak ha útközbe lemerûl akkor cumi van! 😊
Én meg berakok egy másik AAA elemet vagy akkut és megy tovább a zene...
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Na jó csak egy csúnya vicc volt részemrõl, de az tény hogy sosem komáztam ezeket az iPod-okat mert drágák és nincs benne rádió pedig azért az jó amikor egy kis friss infóra vágyik az ember útközben.
Amúgy meg ez a viselkedés az Apple-tõl elég szokatlan! De hát õk tudják, hogy a sunnyogás vagy a beválalás a jobb út?!
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Van valakinek ilyen kütyüje? Ha van mik a személyes tapasztalatai?
Money rolling in rolling out, ez a lényeg.
vegyétek meg az összes kiegészítõt is 😊
duplán
pirosban is meg kékben is!
kalandra fel!
Jó vannak kivételek. pld autógyártásban.
, de az informatikai és elektronikai eszközök 1-2 évre készülnek, ezért szarnak a minõségbiztosításra.
mindegyik ezt csinálja.
A szoftvernél például ha 80%-ig kész akkor megy a piacra.
a maradik 20% mire befejezik, már úgysem használod a terméket, mivel ez ugyanannyi idõt venne el, mint az elõzõ 80%. ergo lejár az 1-2 éves ciklus
nem éri meg!
ennek oka, a határidõ, a profitorientáltság,és a marketing.
továbbá ha hagynak hibát lehet mire építeni a következõt.
nézd meg mondjuk a fogkrémreklámokat, nagyon jól példázza ezt. Amióta van fogkrémtévéreklám azóta bizonyítgatják, hogy az elõzõ fogkrém nem is volt jó.
"egyébként ha az adott gyártó egyedül lenne".
egyedül is van majdnem. többnyire ketten versenyeznek.
amd -intel
windows -linux
ati- nvidia
kalandra fel!
(Az erõsítõset csak azért mondtam, mert nagy baromság(nak tûnik), mégis az összes gyártó csinálja, és ebben mi segítünk nekik, akik nem vagyunk képesek megvenni a 100000 Ft alatti termékeiket.)
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
Igaz lehetne amit írsz ha az adott gyártó egyedül lenne a piacon és nem kellene keményen megküzdenie a piaci részesedésért.
kereslethiány-munkanélküliség-gazdasági spirál lefelé-válság.
Ezért vesznek körül minket
mûanyagok, szoftverhibás telefonok, windowsok, stb
kalandra fel!
Az viszont tény, hogy sokkal olcsóbban sokkal nagyobb tudású, és jobb készülékek is vannak a piacon. Az egész ipod piac sikeressége kb. 20%-nyi készülék-tudás, és 80% marketing eredménye. Kb. ez van a ms esetében is.
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
Más, nem kevésbõ márkás, sõt sokkal jobb MP3 lejátszókat sokkal ólcsobban meg lehet venni. És van köztük már olyan, ami még design-ban is ráver pár kört az iPod szériára.
Szerintem kellenek az ilyen kis problémák egy cég életében, hogy el ne kényelmesedjenek, és legyen már egy kis (r)evolóció a termékpalettán 😊