39
  • benkoszabi
    sziasztok. szeretném megosztani veletek a véleményem, vagyis inkább kifejteni, hogy miylen is szerintem a jó need for speed. nekem amugy a msot wanted jobban bejött, mint a carbon....lássuk miért...
    szeretnék egy oylan nfs-t, amiben vannak rendőrök, mert az üldözések kurva izgalmasak, ugy érezném magam, mint a tolvajtempóban...legyenek benne izomautók....hiszen csinálhatnék gt500as shelbyt...de vissza a lényeghez....legye benne törés, hisz ugy nagyobb a kockázat, aztán legyen a játék szimulátor jellegű, nappal játszodjon, legyen egyszerű oylan szempontbol, hogy ne legyenek oylan hülye módok mint a carbonban, hogy társaink is vannak, sztem az gagyi:S
    és nem tom hogy került a carbonba, de nekem a HUD kifejezetten undirito volt:S - könyörgöm, ha már csinálok magamnak egy HEMI-t, akkor naná hogy "mutatós" kilóméterorát szeretnék, nem pedig digitálisat, egyszóval én egy most wanted és az uj Pro street
    köszönöm!!
  • M0rph3u5
    street racing syndicate még mindig veri az nfs-eket...
  • loga
    Lehet, hogy most újat mondok neked de fogod a dobozt és a két kis kezeddel szépen óvatosan kinyitod.
    Szólj, ha sikerűlt.
  • feri22
    A BONUS DVD egy film a játékról. DVD lejátszó prg pl:PowerDVD kell hozzá vagy próbáld asztali DVD-n nézni...
  • Vans
    Ja és mik vannak a bónusz dvd-én?

• Vans
    Daemon Toolssal probáltad
  • Cunami1986
    Segítsetek a bónusz Dvd-t nem tudom megnyitni semmivel mivel kell
  • waddafaq
    Most Wanted rakás sz*r bocs,ha ezzel most megsértek valakit,de én is nagy underground meg minden rajongó voltam és ma jáccok a Most wanted demóval és azt se tudtam mi van annyira le van butítva az egész... semmi játékélmény nem maradt benne sajna és a grafika is ratyi szerintem az underground 2 től jobbat nem fognak tudni csinálni....de biztos ezzel is fook jáccani csak gondoltam kérdezősködök mi a faq van,hogy nektek mi a vélemény???
    Nah Cyao...
  • XerPY
    A most wanted az nagyon jó lesz!!!
    Végre rendőrök...
  • Darkterror
    A régik jók voltak inkább azokat kéne fejleszteni!
  • Battlefront
    Szerintem
    rossz a Need for Speed
    Senki ne játszon vele
  • IStexI
    Úgy úgy yool monyátok az 1et én a mai napig is tolom (persze ritkán) szerintem még mindnig a legjobb! A 2 pedig rakás szar votl akkor is és most is:)

5.1? Az kellene... Sőt! Hihetetlen, hogy már az UG1-ben sem volt! Pont autós játékban? Hátulról hallanád ahogy jön föl rád...
  • Goth
    Ilyen szép lenne a játék mint a képeken, talán még játszanék is vele.
  • Imremagdi
    támogatni fogja a game az 5.1 hangzást, és valamelyik eax szabványt ?
  • M@TriX
    jah, ne is mond, a 3 az megint jó volt a 4 meg anyniban volt más, hogy áttetsző abalk lett és 3ds fószer tekerte a kormányt :) meg ha jól emléxem bénábbak lettek a rendőrök.
  • Komolytalan
    NFS 2 volt a legrosszabb az egész NFS sorozatból. A DOS-os NFS 1 után is komoly visszalépés volt.
  • torjoz
    Ez mind szép, és jó, de remélem nem 5 DVD-s játék lesz a sok hang + video miatt :D
  • Tomalak
    Ja sajnos pedig azóta sem volt hasonló feelingű autós játék de az nfs 2 még visszadja :D
  • SirMaci
    Én valamelyík nap lefújtam a port a NFS III-ról. Elkezdtem vele jeátszani és azt a kellemetlen érzést ami ért... hát annak idején sokkal jobb játéknak tünt. A hangok meg a grafika... nagyot csalódtam.

Ezt most nem fikázásképp mondom, de a NFSIII nagyon jó játék volt annak idején. Ennyit fejlődött a világ azóta. Ennyi.
  • Zealot
    Hát sajnos a Trackmania Sunrise-nál már meg is fogtak vele. És még csak crack sincs kilátásban. Viszont NFSMW-t úgyis feltörik pár napon belül, az tuti...
  • Dr4gonlord
    Baldours Gate. Ilyen játék nincs . Esetleg Baldur's Gate? Amúgy, én is kíváncsi vagyok a játékra, remélem lesz annyira jó, mint amennyire mondják.
  • Antifasiszta
    gyenge mono hanghatás lesz benne!
  • onimusha
    starforce nem ér sokat max pár nappal később "jelenik meg "
  • Advanced User
    lehet nem lesz rossz game : ) remélem nem lesz benne Starforce : DD
  • VRSDM
    amugy ezeleőtt is igy vették fel, ha vennétek a GAME""AR-t, abban m,ár volt eről szo az ug1 esetén is (igaz, mégsem voltak igazán jo hangok), most én vagoyk zseni vagy ti tájélkozatlanok??? sebaj, a lényeg hogy már tudjátok
  • VRSDM
    bocs de tévedsz, fognak törni kivéve a mienk, pl. rendőr, meg civiel törnek majd... bocsi
  • NEOreg3
    én nagyon várom a játékot, de pont a törés hangjait nem kellett volan megemlíteniük, mikor állítólag ebben a részben sem fognak törni az autók:\
  • Zsoltika 007
    Lehetne már pc-re is...
  • FecaA
    Csak xbox-ra van még demó........
  • Freemanus
    Bocsa végéért véletlen vót az nem akartam az ucsó szmájlitot!
  • Freemanus
    Hihetelen hanghatásokat élhetünk át!Eszméletlen Marco még mindig ott vagy nagyon!:D
  • onimusha
    nem bántani akarom, csak MOST előszőr ennyi ÉV után képesek felvenni a rendes hangokat mikor ezt a legtöbb studió régóta így nyomja, persze ez jó előreélépés de nem kéne külön képekkel illusztrálni sajtó konferenciát adni arról amit már egyébként is meg kellett volna tenniük, ennyi
  • DAVE23
    Nem tudtok valami democskáról még?
  • jakewyler
    má jellne meg!
  • CsabiDuke
    Örömmel látom hogy itt is mint mindenhol, van aki csak fikázni tud.
    Sztem is nagyon jó lesz a game, nagyon várom!
  • onimusha
    hűha ez ám az újdonság Gran Turismo-hoz már nem évek óta így veszik fel hangot, nembaj az EA megint feltalált vmit
  • Lame
    Ez jol hangzik.
    Az NFSU 2-nek botranyosan gagyi hangjai voltak.
  • Cactus
    Nekem is tetszik, de már játszani akarok! :D
  • mongoose18
    jujjj ez nagyon ász:D