Need for Speed: Most Wanted hangrendszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretnék egy oylan nfs-t, amiben vannak rendõrök, mert az üldözések kurva izgalmasak, ugy érezném magam, mint a tolvajtempóban...legyenek benne izomautók....hiszen csinálhatnék gt500as shelbyt...de vissza a lényeghez....legye benne törés, hisz ugy nagyobb a kockázat, aztán legyen a játék szimulátor jellegû, nappal játszodjon, legyen egyszerû oylan szempontbol, hogy ne legyenek oylan hülye módok mint a carbonban, hogy társaink is vannak, sztem az gagyi:S
és nem tom hogy került a carbonba, de nekem a HUD kifejezetten undirito volt:S - könyörgöm, ha már csinálok magamnak egy HEMI-t, akkor naná hogy "mutatós" kilóméterorát szeretnék, nem pedig digitálisat, egyszóval én egy most wanted és az uj Pro street
köszönöm!!
Szólj, ha sikerûlt.
Egyszeru Dal
Nah Cyao...
Végre rendõrök...
Need for Speed Most Wanted
rossz a Need for Speed
Senki ne játszon vele
5.1? Az kellene... Sõt! Hihetetlen, hogy már az UG1-ben sem volt! Pont autós játékban? Hátulról hallanád ahogy jön föl rád...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezt most nem fikázásképp mondom, de a NFSIII nagyon jó játék volt annak idején. Ennyit fejlõdött a világ azóta. Ennyi.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
xbox360+komputer
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
xbox360+komputer
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
Sztem is nagyon jó lesz a game, nagyon várom!
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
xbox360+komputer
Az NFSU 2-nek botranyosan gagyi hangjai voltak.