6060
Segítség!
-
#469 ez szép és jó, csak elképzelésem sincs, hova irjam azt a ba..tt kódot -
#468 Látogass el IDE és tanulmányozd az oldalt! -
#467 Kössz!!!
de a regisztrációval megin probléma van
Only registred version can import files!
De sehol nem találok olyat hogy registre, vagy akár mi. Hogy kell regisztrálni? -
#466 EZT nézd meg! -
#465 Ui.: ha pedi mégis menne, akkor: ONly registred version can import files!
de hogy kell regisztrálni?
Valaki help... -
#464 Sziasztok!
Probléma: Bárhonnan töltöm le a ZMODELLERT(már a hivatalos honlaprólis próbáltam) ezt a hibát írja ki:
Valaki???? -
Talán kicsit tulzásba vittem egykét helyen a dummykat :D xDD
Ui.: Fagy is tőle rendesen a Zmod xDDD -
#462 Konvertálás megoldva... -
#461 Majd holnap megnézem ezt is! Egy próbát megér... Köszi!
Ma egy trailert szeretnék betenni az ETS-ből a GTS-be, de az Istennek se akarja látni a game a textúrát, de majd megnézem, hogy mit keres és, hogy mim van. Hja ez már csak ilyen, az élet nem egyszerű, de hogy semmi se sikerül... -
#460 Látom, igen.
Esetleg ha kihajítanád ezt a rundum nevű .dds-t és kreálnál egy másikat más néven!
Ha ezzel van a baj akkor egyszerűsítsük a dolgot. -
#459 Persze! Ennél az egynél tökmindegy hol áll, olyan, mintha 0-án állna, mert nincs ott a gömb, pedig 147-re van állítva, tehát látni kellene belőle valamit, mint ahogy a glass-nál látható is. (A szélvédő itt volt ezt állítottam be ennél is.) Hiába állítom a csuszkát itt nem változik semmi! Nem értem...
-
#458 v 2.1.1.-el ügyködök és már megoldódott köszi ;)
nem írtam át a pmd-t xDD -
#457 EZT olvasd el!
Valószínű, hogy kimaradt az ABC.
Persze ha v2.2.2-vel ügyködsz! -
#456 A csúszkán próbáltál állítani?
-
#455 Sziasztok!
az lenen a kérdésem hogy
12:17:57 : Starting the saved game (/home/save/3) ...
12:17:57 : [model] Unknown variant name 'a' on model '/vehicle/truck/ati/ati.pmd'
12:17:57 : .\vehicle\physics_vehicle.cpp(1037): ?load_visual_model@physics_vehicle_u@prism@@IAEXXZ: Wrong vehicle model!
ilyenkor mi a teendő? csak egy új defi és már kész is? -
#454 A progi a Mat Editorban ennél az egynél azt csinálja, hogy amikor pipát teszek az "enable" elé, akkor azt a kis ablakot nem elhalványítja, mint a glass-nál, hanem kiveszi a gömböt az ablakból teljesen. Lehet, hogy ez a gondja? De nem tudtam rájönni, hogy ezt miért csinálja, mert én nem látok különbséget a két beállítás között. -
#453 Sziasztok!
Chrom ügyben kérnék segítséget egész pontosan egy .mat file-t. És a .dds-ben sem tudom hogy csak sima szürke színt kell használni vagy színátmenetet? -
#452 Az üveg .mat fájlját megcímezted rendesen?
Mutass egy képet az üveg .mat fájlról! -
#451 Szia
Értem és mit csináljak vele hogy megtalálja, exportálás után beirtam mindent a pmd-be, és 2.2.2 zmodot használok, többi minden megoldódott már csak az üvegre irja hogy not found. -
#450 Mint mondottam volt ez már korábban is így nézett ki (sajnos) és anno csak a .pmg machinálás segített, ahogy ki lett cserélve a korábban megadott paraméter, azonnal helyre állt minden (szélvédő és villogó színe), de most azokat a paramétereket, amiket ki kellene cserélni, nem találom. -
#449 Ühüm.
Érdekes a dolog. Csak arra tudok gondolni, hogy a Material Editorban valami nem úgy van ahogy kéne!
( Most nagyon okosat mondtam ) -
#448 -
#447 Hahó!
Ha exportálás után az autó, vagy annak valamely alkatrésze piros ( Not Found felirattal ) akkor az ahhoz tartozó .mat fájlt nem találja a játék.
Az átlátszó alváz textúrája pedig átlátszónak lett jelölve a Material Editorban. ( szerintem ) -
#446 Frankó!
Az az igazság, hogy én a Wagner Cargo-s Volvo-t v2.2.2-vel faragtam be a játékba, viszont ennek jelen esetben nincs jelentősége hiszen már annak használatával sem kell PMD-t szerkeszteni!
Zmodelerben jól mutat a villogó? -
#445 Hello
Átalakitottam egy kicsit egy volvo-t de amikor berakom a játékba a fülke piros alváz pedig átlátszó, matok elvileg jólvannak átirva de nembisztos. Valaki tudna segiteni micsináljak vele?
-
#444 Ugyan így jártam korábban is, ezért volt jó a .pmg modosítás, nálam valamiért csak akkor jelent meg a sárga, ha hex-editorral kicseréltem azokat a paramétereket, amiket korábban adtam meg:
(ki van cserélve minden és nálam mégis így jelenik meg, ezt mondja meg valaki, hogy ez miért van) -
#443 Nincs mit. -
#442 Sőt, egész jó lett!
A búra már átlátszó, vagy ez a képen nem látszik? Na mindegy...
A .mat-ot / segítséget köszönöm szépen! -
#441 Csinálj egy narancssárga textúrát és tedd átlátszóvá, majd add neki ezeket a .mat értékeket:
material : "eut.none_spec.add.env.tintadd.fx" {
texture[0] : "fenyhid.tobj"
texture[1] : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 0.78 , 0.59 , 0.21 }
diffuse : { 0.80000 , 0.41976 , 0.00000 }
specular : { 1.02232 , 1.02232 , 1.02232 }
shininess : 30
tint : { 0.81 , 0.81 , 0.81 }
tint_opacity : 0.9
env_factor : { 1 , 1 , 1 }
}
Én a fényhidat szerkesztettem meg így, szerintem nem lett olyan rossz.
-
#440 Sziasztok!
Szerintem most kéne pihentetni ez a törés dolgot. -
#439 Szép, jobb lett -
Blum #438 Életem eddigi legjobb (és legbonyolultabb) munkája! :) -
Blum #437 Te milyen jelszó törésről beszélsz?
Istenem,bazdmeg... -
#436 .mat csere előtt:
és után:
Amíg meg tudtam machinálni a .pmg-t, addig nem volt gondom, mert a szélvédő kapott egy klassz zöld árnyalatot és szerintem jól nézett ki, de így ahogy a .mat csere előtt volt, nem tetszett.
Ja igen! Mielőtt még valaki megkérdezi, hogy a villogó üvege miért nem sárga, hát .pmg machinálásának hiánya miatt, ugyanis utána az nem zöld, hanem sárga színű üveg volt. A nem átlátszó búra meg nem tetszik rajta. -
#435 naja:D -
#434 Márameddig -
#433 Az én ducatom is zárt lesz:D -
#432 Egyébként nem értem ha már valaki kiadja közkézre a munkáját akkor miért zárja a .pmg-t. Hiszen majdnem mindenki szeretné egy kicsit egyedivé tenni a gépet mondjuk egy névtáblával vagy egyéb aprósággal. -
#431 Na ennyivel is okosabb vagyok! -
#430 És miért nem veszed ki esetleg ebből? Ha zárva a .pmg, akkor keress másik gépet, lehet, hogy előbb találsz, mint külön...