6060
  • Maktoko
    valaki tudna adni egy linket egy volvo vagy egy scania asztalról?
  • Maktoko
    Add meg az msn címedet!
  • russh12
    zsíír fel tudnád tölteni valahova vagy vegyél fel msn-re és ott küld át..
    és akkor majd adok egy konvertáló videót ;)

Válasz erre gombot használd ;)
  • Maktoko
    És valaki engem meg tudna tanitani gts-be konvertálni?Nagyon hálás lennék neki!
  • Maktoko
    Nekem meg van a teljes verzioioja!!
  • russh12
    sziasztok!
    valakinek nincsen véletlenül egy kiütött hex editor neo-ja? mert csak próbaverziót találtam az meg mindig felugrik hogy vegyem meg meg regisztráljak meg ilyenek....

Jah amúgy meg 94mike ha errefele vagy akkor üzenem hogy vegyél fel msn-re mert nem tudok visszaírni neked privátot xDDD azt írja hogy letiltottál vagy nem tom :D
  • Rubio #503
    És akkor pár kép arról, hogy én mivel foglalkoztam, bár a villogó burája, még mindig nem sárga, ezért egy áthidaló megoldást találtam ki addig, hogy mégis valahogy kinézzen:

• Rubio #502
    Ja, hogy Te pótot csinálsz! Na ez elkerülte a figyelmemet! Bocs!
  • Gis80s
    Mai utolsó bejegyzésem...hátha az éjszaki emberek egyike meg tudja fejteni :) Már végre sikerül átkonvertálnom a történetet, viszont két mat-tal nem szimpatizál, mert konvertáláskor kiírja az üzenetekhez, hogy nem okés a nevük. Biztos nagyon amatőr hiba, de mi kell tennem vele?
  • Gis80s
    Eldumálok magammal, semmi gond...
    Mindent rendbe tettem szépen, át is írtam a konvertes videó utasítását követve a material editorban a neveket, a pót mat nevének megfelelően és 18 karakter, be van x-elve minden....mégse jó a konvertálás, még mindig 0.
    Ötlet? Hol bénázok?
  • Gis80s
    Áh, dupláztam több darabot is és az zavart be...grrr
  • kamionoskiki
    Sziasztok!Azzal van csinálva és 9 dds-e van!MSN-em [email protected]!Előre is köszi
  • Gis80s
    Na, alakul a dolog...de beleszaladtam megint egy elmebajba :)
    Mi a gond akkor, ha a pót eredeti dds-ét betöltve konkrétan semmi se történik? Minden teljesen egyszínű...
  • russh12
    őőő lehet hogy hülyeségnek fog hangzani de azért elmondom mert énis sokszor ba**tam el ott... Nah a lényeg az hogy neke mis ki export után csak egy pmg-lett ott a hiba ott keresendő hogy aaaa zmodba a kis kockáknál a neve a pótnak (kamionnak) annak kell lennie mint a mappának ameikbe kiexportálod. Nah a lényyeg kb ennyin ekem sokszer ezért nem exportálta lehet tudtam segíteni, lehet nem. De azért gondoltam leírom hátha valamelyik kezdőnek jól jön ;)
  • Gis80s
    Köszönöm szépen!
    Volt egy ilyen gondolatom, de mégsem néztem meg, hogy minden okés-e.
    Neki esek ezek alapján és reménykedek :)
  • Rubio #494

2. Hát ez tulajdonképpen akkor van, ha a .mat fájlok neveit nem fogadja el a progi, azaz vmilyen más karaktert tartalmaz, mint betű vagy szám, vagy nem pont 18 karakterből áll. Továbbá ez van akkor is, ha valamelyik .mat-ot bár felhasználtad, de nem rendeltél hozzá .dds fájlt. Ez utóbbi hibára utal a 3. pontban felvetett problémád is. Az nem baj, ha több .mat-od van, mint amit felhasználtál, mert ezeket a felesleges mat-okat nem fogja exportálni a progi...

3. Azért nincs színe, mert nincs hozzárendelve .dds. De az is előfordulhat, hogy nem elég a proginak, hogy hozzáadtad a .dds-t, mert valamiért sajna van olyan is, hogy csak másodjára fogadja el (másodjára már nem kell hozzáadni, mert már szerepel a listában, csak ismételten megmutatni, hogy mit is használjon)

(Ha nincs igazam, akkor majd valaki úgy is kijavít. )
  • Gis80s
    Hm...köszönöm az infot és most jön a "de" :)

1. valóban 2.1.1-et használok, de minden be van x-elve. Tegnap már sikerült is egy konvertálásom - magam sem értem ez hogy sikerülhetett elsőre, kizárólag a konvertes videó alapján -
    2. ahogy írtam is, abszolút kezdő vagyok, meg alapból eltudok felejteni/rontani egyértelműnek tűnő dolgokat, úgyhogy kérlek, hogy írd le a kettes verziódat, mert félek ott a megoldás
    3. (ez a kérdés most született) :)
    Mitől van az, hogy egy alkatrészhez hozzáadok egy színt és mégis szín nélküli marad a 3d nézetben?

Előre is köszönöm a segítséget
  • Rubio #492
    1. pl.: 2.1.1-es verziót használsz, s csak a .pmg-t akarod exportálni. Na ez a hiba! Mindent kell, legfeljebb nem használod fel belőlük csak a .pmg-t!

2. A másikat le sem írom, mert az elképzelhetetlen, hogy nem csináltad meg...
  • Gis80s
    Sziasztok!

Kezdő, lelkes amatőr kérdés... :)
    Mit bénázok el akkor, ha (egy pót) exportálásnál a végeredmény mérete 0 lesz?
    Segítsen valaki plíz :)
  • russh12
    Pedig ott van fent nagyon sok tutorial Vidi....
  • djspyker
    Sziasztok emberek!!!Nem tudtok ojan oldalt ahol megtanulod hasznalni a Zmodelert???(Kimeljetek a youtube-tol)
  • russh12
    Hello!
    ha 2.1.1-el van csinálva,
    nem kell vele semmit szarakodni, és kevesebb mint 15 dds (max 15) akkor beteszem....
  • Rubio #487
    Szerintem így látatlanban oly sok reményt ne fűzz ehhez, még akkor is kevés rá az esély, ha teszel egy-egy képet arról, hogy miből mi lett, de esetleg ezzel növeled az esélyedet arra, hogy valaki mégis bevállalja...
  • Blum
    Ez engem is érdekelne...:)
  • Rubio #485
    Bár a következő probléma nem teljesen zmodról szól, inkább az ott elkészített munkák védelméről:

Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg tudja-e valaki, hogy hogyan lehet az .scs fájlt úgy lekódolni, hogy bár én nem tudom az .scs fájlon belül megnyitni a belső tartalmat (tehát azon túl, hogy megnézem, hogy mit tartalmaz az .scs fájl, a benne levő fájlokat már nem tudom megnyitni, kimásolni csak jelszóval), viszont a játék simán tudja használni? A kérdés azért vetődött fel bennem, mert találkoztam ilyen jelszóval védett kiegészítőkkel és a játék elfogadja, de amit én csomagoltam be, azt a game nem tudja megnyitni, azaz kifagy.
  • kamionoskiki
    Sziasztok.Elkészült az első munkám zmodba!Csak egy gondom van hogy nem tudom visszarakni a játékba.Ha valaki elvállalná kérem írjon privát üzenetet.Előre is köszönöm!!!!
  • LezFiddler
    Jogos!
    2.1.1.
  • Blum
    Elírtad,de azért világos :)
    Köszi szépen.
  • LezFiddler
    Nem akarok hülyeséget írni de ha a 2.2.1-el Old Z3D-be exportálsz akkor azt megnyitja a 2.2.1.
    Szerintem.
  • Blum
    2.2.1-el lementett z3d-t meglehet valahogy nyitni 2.1.1-es Zmoddal?
  • 94mike
    Pont errevolt szükségem..
  • Ryder159
    Ez érdekes.
    Közben találtam én is egyet, viszont az úgy szaggat, hogy hihetetlen.
    E pedig nem.
    1000 köszönet érte.
  • russh12
    hmm boccs csak gondoltam segítek... de majd legközelebb akkor PÜ-ben megy... még1x boccsi.... de így legalább ha kell vkinek az viheti :D xDD
  • LezFiddler
    Ja!
    Kicsit lehetett volna burkoltabban is!
  • Blum
    P.Ü-ben kellett volna.
    Ez most olyan,mintha GTS topikba linkelted volna be a GTS-t...:|
  • russh12
    tessék ittvan regisztrált 2.2.2.-es Zmod ;)

Aztán okosan ;)
  • Ryder159
    már azon vagyok
    csak keresek....keresek....
    am van kódom, csak nincs hova beírni
  • tuzfal3
    Vannak a neten tört zmodok is tesó ;)
  • Ryder159
    ja átutalok 51€-t kapok valamit, amit nem tok használni
    egész jó
  • Blum

How to register?

All the payments are made through BMT Micro, Inc. in a secure form. If you agree the terms above and would like to register your ZModeler2, click the image below and follow required steps there.