6060
Segítség!
-
#549 Bármennyi lehet, csak 15 után már máshogy kell csinálni( Shery'O csinált már olyat)<--- ezt ha jól emlékszem Blum mondta még :)
Sorry a dupla HSZ-ért! -
#548 Ha még aktuális, 1. konvertálásnál használt név, amit a pótkocsi összefoglaló nevénél a Propertiesre kattintva, onnan a Stored Valusre kattintva éred el.Na ezt MINDEN konvertálás után át kell írni, mert ha 1 néven 2. konvertálod, a 2.ban 0 byte lesz a mappa tartalma.Nem biztos hogy a pótkocsiknál is így van, egy próbát megér. -
#547 sajnos az sem! viszont probáltam mást és ilyen lett. -
#546 Esetleg "color"? -
#545 Olyan meg pláne nincs! -
#544 hát keress olyant amin a kamion van nézetekből szembe oldalrol iesmi, ez lámpa és rendszám textúra ahogy elnéztem. -
#543 bodypaint nincs de még csak sima paint se. -
#542 Ez nem az:D bodypaintot kéne keresned, de ha végig probálgatod erre a dds-eket akkor megtalálod:D -
#541 Srácok kell nekem egyáltalán ez a bodybasic.dds? Már csak azért mert megvan külön a fülke szín chrom , hűtőrács..stb nem jó az ha külön-külön szinezgetem az elemeket? Lehet hülyeséget mondtam! -
#540 Nézd meg, hátha segít...
54. másodpercnél....
tuzfal3: -
#539 jónak jó, de még textelni nem tudok én se:D
Úgy csinálok majd mint az egyszeri orvos a láb műtétnél...
"amíg hat az altató megnézem ezen a videokazettán hogy is kell csinálni a lábműtétet..." -
#538 Ha kiválasztom azt az opaque-t akkor is ez a helyzet vagy meg sem jelenik a text! -
#537 ...de jót mondtam, ugye? :D -
#536 Az derék :D -
#535 Jó lesz ez :)
Amikor betöltesz egy dds-t, akkor válaszd ki a "texture browser"-nél a jobb oldalon az "opaque"-t és akkor elvileg jó helyen lesznek a dolgok.
Ez amúgy kb vak vezet világtalant, mert én sem értek hozzá :) -
#534 Na betöltöttem ezt a body basic dds-t és ez lett belőle. -
#533 Nem feltétlen muszáj. Ezekre is linkelheted a dds-eket. -
#532 Bocsi lemaradt a kép! -
#531 Nekem ezek vannak benne ezeket ki lehet törölni? -
#530 A plain helyére lényegében. Nálam azért van csak plain, mert pótot csinálok és ott csak egy dds lehet. -
#529 Igen -
#528 Tehát oda a plain alá kell az összeset betölteni egmás alá?! -
#527 Jah igen, jogos. Kamionnál nagyon fontos, hogy a betöltött dds-eknek egy 18 karakterből álló nevet kell adni (de tudtommal nem mindegy a 18 karakter, ebben valaki jóval hozzáértőbb biztos fog segíteni...de ezt ráérsz a végső konvertálás előtt átírni).
-
#526 Nyugi annyira nem nehéz:D nekem egyszer már sikerült megoldani a konvertálást csak piros kamion fogadott.Ha azt kijavítottam volna lenne egy franko kamcsim:D De most a Ducato van porondon :D:P -
#525 Szia!
igen 2.1.1-et használok! Úristen bonyolodik ez a dolog! Mi fog ebből kisülni? -
#524 Igen kamiont probálok modosítani! Tudnál nekem képet dobni róla hogy hova és hogyan tudom betölteni az összeset! Nekem a vehicle truck-ban 13 db .dds van! -
#523 Igen 15 lehet max. De nefeled ha 2.1.1.-el csinálod 18karakter kell hogy legyen minden material név. -
#522 Amennyiben kamiont csinálsz, akkor igen, összesen max 15 drab lehet tudtommal. A dds-ek neve alapján elég könnyen beazonosítható, hogy melyik micsoda. -
#521 Szia!
Végre vki!
Az összes .dds-t bekell tölteni? Aztán a másik nagy bajom hogy nem tudom melyik alkatrésznek mi a neve, és hogy melyik texturát adjam hozzá! -
#520 Sajnos ez ilyen...
Amikor importálsz egy pmg-t, akkor első alkalommal a material editorban (import ikon mellett kettővel jobbra, kis piros gömb)be kell tölteni a textúrákat (dds). -
#519 Sziasztok!
Hát lehet hogy kifog rajtam a texturázás! Ez nehezebb mint a zmod-os szerk. legalábbis nekem. De az miért van hogy elfelejti a texteket? Pedig az egész vehicle mappát kimásoltam nem csak a pmg-t! És a vehicle-ből importálom be a pmg-t és semmi text nem jelenik meg rajta! 5let? -
#518 Egyrészt....nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem.
(ilyenkor sajnos megértem, hogy szinte senki nem segít senkinek)
Másrészt, ahogy Blum is írta, bármit le lehet mappolni. Én abszolút kezdő vagyok a Zmodelerben, de még nekem is sikerült, kb 5 mp alatt.
-
Blum #517 Bármit le lehet mappolni... -
#516 Gis80s nem azért de ezeket az asztalokat nem lehet le mappolni! -
#515 Ok -
#514 -
#513 Köszi a választ! Az újabbak nem jobbak? -
#512 Parancsolj...
Scania-hoz
Volvo-hoz -
#511 2.1.1. -
#510 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől hogy milyen verzio számú zmodot érdemes használni manapság?! Mert olvastam hogy konvertálás szempontjából nem mindegy mert a régebbi verzióknál külön meg kell adni a .mat helyét.
Ez igaz? És végül szeretnék kérni egy linket konvertálós vidihez.
Köszi előre is!