6060
Segítség!
-
#709 Igen. -
#708 és maradjon a selected mode és auto is? -
#707 Probáld meg úgy hogy
Select->single és úgy a shift-es módszer.Ezzel mennie kell. -
itt nyomom a shiftet+bal egér gombot húzom fölfelé és nem történik semmi. -
#705 hát nekem így sem megy -
#704 Tegyél róla egy képet légyszives. -
#703 akkor meg csak azon az egy háromszögön áll hiába húzom az egeret! -
#702 Ja és VERTEX nézet
(bocs a 2 hsz-ért) -
#701 SHIFT billentyűt folyamatosan nyomni kell, és kijelölő mozdulat(balegérgombot is nyomod és húzod az egeret) -
#700 Valami gáz van mert nem jelölödik ki narancssárgával!
Pedig selected mode és auto is be van kapcsolva! -
#699 Nincs mit, én is ezzel a módszerrel alakítom a Ducato-t. :) -
#698 Szia!
Köszi szépen! -
#697 Igen polygon nézetben amikor mozgatod az egeret akkor kék színű háromszög jelenik meg az alkatrészen a közepén egy piros kis kockával.(ezek a felületi háromszögek) -
#696 Select mode,Auto gomb bekapcs és a shift gomb lenyomásával kijelölöd a polygonokat és utána auto gomb kikapcs move parancsal pedig mozgatod. -
#695 Na pl. ezt sem értem, hogy mit akarsz pontosan!
Milyen felületi háromszögekről beszélsz? A poligonokról? Ha igen, akkor abban még én is kezdő vagyok... (másban is) -
#694 Igen külön szeretném texturázni. Köszönöm a segítséget! Annyit szeretnék még kérdezni hogy hogy tudok felületi háromszögeket kijelölni és a kijelölést bőviteni. -
#693 Abban a kép kisebb, mint a felette lévő hsz-ben a dummy....
Egyébként pedig ha jól értem, akkor külön szeretnéd textúrázni az irányjelző buráját, hogy az sárga legyen. Ehhez nem kell mást tenned, mint azt az alkatrészt copy-zod 2x (azért, hogy ha elrontod, akkor az eredeti megmaradjon, de ha sikerült, akkor a végén az eredetit törölheted)
Az egyik copy-ból kitörlöd a burát, a másikban pedig csak azt tartod meg, s most már tudod külön textúrázni... -
#692 Na arról van szó hogy most ugy néz ki mint a #683-as hozzászolásomnál.(piros színű oldalról nézve is) És azt szeretném ha ugy nézne ki mint a #686-os hsz-nél lévő képen! (remélem így már érted!)
Elvileg szét kellene választanom (detach) azt a részt a lámpa testtől hogy bírjam mappolni, de nem megy mert kijelöli a lámpa test hátsó ill. felső részét is. -
#691 Jó lett! Gratula! -
#690 Én személy szerint örömmel venném, ha érthetőbben fogalmaznál, mert mi az hogy "milyen text-et"?
Szóval vagy leírod érthetően, hogy mit akarsz pontosan,vagy részemről befejeztem feléd a segítségnyújtást, mert alig írsz valami, amit Te lehet hogy értesz, csak rajtad kívül más nem! Én biztos, hogy nem fogok találgatni... -
#689 Szia!
Ügyes vagy! -
#688 Üdv mindenkinek!
Jó pár órányi küzdelem és némi idegbaj után elkészültem életem első pót alakításával. Utólag visszatekintve már viszonlag könnyű alakításról volt szó, de egy kezdőnek minden rohadt nehéz :)
Nem mondhatom, hogy 100%os lett, de szerintem azért rendben van. Építő jellegű kritika jöhet...
Köszönet Rubio-nak és egy hatalmas köszönet LezFiddlernek. Nélkülük konkrétan a fasorban sem lennék!
-
#687 -
#686 erre gondoltam: -
#685 Dummy az van! csak nem tudom milyen text-et. -
#684 Én nem igazán értem ezt a kérdést, mert azt hittem, hogy már az teljesen világos számodra, hogy egy dummy-t kell odatenned... -
#683 Sziasztok!
Mit kell oda rakni a hátsólámpa végére hogy oldal nézetből is lehessen látni a hátsó lámpáknál az indexet?!
ilyet találtam: -
#682 Őszintén? NINCS.
Tutorial 1/2
Tutorial 2/2 -
djspyker #681 Sziasztok emberek!!! Volna ojan ember itt aki megtanitana hasznalni a Zmodelert?:D:D:DKezdoszinten -
#680 Sziasztok megint lenne 1 kérdésem hogy a Töki féle scaniának mért nem tükröződik az üvege?(próbáltam matot cserélni,a pmg-t átírni más dds-t de semmi:S) -
#679 [b]Jajj bocs elfelejtettem -
Blum #678 Mert ez a topik nem arra lett nyitva. -
#677 [b]Igen??És miért?? -
Blum #676 De lehet,csak nem konvertálást. -
#675 [b]Egyszer se lehet itt kérni valamit???????? -
Blum #674 Nem kuncsorgó topik... -
#673 [b]Valaki legyen szíves!!!!!!!!!!:'( -
#672 Szia Blum!
Köszi a gyors választ! -
Blum #671 Nem baj. Jó ez így. -
#670 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy így jó-e a lámpa textura? (ugy értem hogy nem baj-e hogy a zöld kis kockában van fehér és piros szín is.)